Σατανιστές μουτζούρωσαν την εικόνα του Αγίου Νικολάου στο Πόρτο-Λάγος

Στην είσοδο του μετοχίου της Μονής Βατοπεδίου Έγραψαν 666 κι έριξαν σπρέϊ… Μια πράξη βεβήλωσης που πραγματικά παραπέμπει σε ενέργεια σατανιστών σημειώθηκε προχθες στο μετόχι της μονής Βατοπεδίου στο Πόρτο-Λάγος όπου άγνωστοι τις νυκτερινές ώρες έγραψαν με σπρέι και μουτζούρωσαν στην εικόνα του Αγίου Νικολάου στο Πόρτο-Λάγος με το χαρακτηριστικό “666”.

   Στην είσοδο του μετοχίου της Μονής Βατοπεδίου  Έγραψαν 666 κι έριξαν σπρέϊ… 


   Μια πράξη βεβήλωσης που πραγματικά παραπέμπει σε ενέργεια σατανιστών σημειώθηκε προχθες στο μετόχι της μονής Βατοπεδίου στο Πόρτο-Λάγος όπου άγνωστοι τις νυκτερινές ώρες έγραψαν με σπρέι και μουτζούρωσαν στην εικόνα του Αγίου Νικολάου στο Πόρτο-Λάγος με το χαρακτηριστικό “666”.


   Το περιστατικό αντιλήφθησαν οι μοναχοί του μετοχίου που όπως ήταν φυσικό θορυβήθηκαν έσπευσαν να καθαρίσουν την εικόνα του προστάτη Αγίου Νικολάου δεχόμενοι με στωικότητα την ενέργεια αυτή, που σημειώθηκε από ομάδα νεαρών που πήγαν ειδικά για τον σκοπό αυτό.


   Ενέργειες ασεβούς συμπεριφοράς όπως πληροφορούμαστε σημειώνονται σε καθημερινή βάση, αλλά ποτέ δεν υπήρξε κάτι τόσο κραυγαλέο.


   “Συγχώρησέ τους κύριε ού γαρ οίδασι τι ποιούσι”, είναι η απάντηση των μοναχών οι οποίοι φυσικά αρνήθηκαν να μιλήσουν για το συμβάν συνεχίζοντας το πνευματικό και κοινωνικό τους έργο παρά τα όσα βιώνουν ειδικά το τελευταίο διάστημα με αποκορύφωμα την χθεσινή ενέργεια.  


 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button