Αγώνας Σπόρ

Ξεκίνημα με διπλό στο ΟΑΚΑ!
Ο ΑΟΞ κέρδισε την ΑΕΚ 2-1

Στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της 1ης αγωνιστικής της Super League 1, η Xanthi FC αντιμετώπισε εκτός έδρας την ΑΕΚ. Ο Κίκο Ραμίρεθ στο ντεμπούτο του στην άκρη του πάγκου της ομάδας, έσπασε με τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του την παράδοση, που ήθελε την ομάδα να μην κερδίζει εκτός έδρας με αντίπαλο τους «κιτρινόμαυρους». Το τελικό 1-2 διαμορφώθηκε από τα γκολ των Γουίλιαμ Ντε Αμορίμ (68′) – Ζεάν Μπαριέντος (78′) για τους νικητές και τον Ολιβέιρα στο 90′ για την ΑΕΚ και με τον τρόπο αυτό, η Xanthi FC ξεκίνησε νικηφόρα το πρωτάθλημα.

Ντεμπούτο με την ξανθιώτικη φανέλα στο ελληνικό πρωτάθλημα πραγματοποίησαν οι Άμπαντ, Σόσα, Μαλεζάς, Τερκί, Ρενέλα και Στάρτζεον. Οι γηπεδούχοι από το 34ο λεπτό έπαιζαν με 10 παίκτες λόγω αποβολής με 2η κίτρινη κάρτα του Ζεράλδες.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιάννης Παπαδόπουλος με α’ βοηθό τον Λάζαρο Δημητριάδη και β’ βοηθό τον Δημήτρη Νατσιόπουλο (ΕΠΣ Μακεδονίας). Τέταρτος διαιτητής ήταν ο Πέτρος Τσαγκαράκης, ενώ διαιτητής VAR θα είναι ο Πέτρος Τσαγκαράκης (ΕΠΣ Χανίων) και διαιτητής AVAR ο Πέτρος Πάτρας (ΕΠΣ Μακεδονίας).

ΑΕΚ (Καρντόσο): Μπάρκας, Μπακάκης, Οικονόμου, Χουλτ, Σβάρνας, Κρίστισιτς (74′ Γαλανόπουλος), Βέρντε (60′ Λιβάια), Σιμόες (83′ Αλμπάνης), Ζεράλδες, Μάνταλος, Ολιβέιρα.

XANTHI FC (Ραμίρεθ): Άμπαντ, Μπαξεβανίδης, Μαλεζάς (40′ λ.τρ. Λισγάρας), Καρασαλίδης, Σόσα, Τερκί, Κοβάσεβιτς, Μπαριέντος (81′ Ντε Λούκας), Στάρτζεον, Τζουρίτσκοβιτς (60′ Ντε Αμορίμ), Ρενέλα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button