21ο ΑΤΟΜΙΚΟ-7ο ΟΜΑΔΙΚΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΚΙ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΜΘ

Ολοκληρώθηκαν οι ημιτελικοί αγώνες της Περιφέρειας ΑΜΘ για το 7ο Ομαδικό και το 21ο Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού το Σάββατο 14/03/2009 στην Καβάλα και την Κυριακή 15/3/2009 στην Προσοτσάνη Δράμας, αντίστοιχα.

Ολοκληρώθηκαν οι ημιτελικοί αγώνες της Περιφέρειας ΑΜΘ για το 7ο  Ομαδικό και το 21ο Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού το Σάββατο 14/03/2009 στην Καβάλα και την Κυριακή 15/3/2009 στην  Προσοτσάνη Δράμας, αντίστοιχα.  Στο ατομικό πρωτάθλημα συμμετείχαν 184 σκακιστές από όλους τους Νομούς της περιφέρειας,(35 από την Ξάνθη, οι 33 από τους οποίους είναι και μέλη του Σκακιστικού Ομίλου Ξάνθης). Τα αποτελέσματα των αθλητών του ομίλου είναι για άλλη μια φορά άξια συγχαρητηρίων. Πιο συγκεκριμένα:


Α. Ομαδικά: Η Ομάδα του 14ου Δημοτικού σχολείου, αποτελούμενη από τους 1) Μισαηλίδου Ευρώπη, 2) Κυρλίδη Ελευθέριο, 3) Αυγέρο Χρήστο και 4) Μισαηλίδου Σοφία (όλοι τους αθλητές του Σκακιστικού Ομίλου Ξάνθης) κατέκτησαν την 2η θέση μεταξύ των 9 σχολείων της περιφέρειας που συμμετείχαν και προκρίθηκαν άξια στην  Τελική φάση  του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που θα γίνει στην Χαλκιδική.


Β. Ατομικά:


I. Την 1η  θέση κατέλαβαν


στην κατηγορία τους οι:


Παπαϊωάννου Βαγγέλης (Β΄  Δημοτικού)


Πετρίδης Τριαντάφυλλος (ΣΤ΄ Δημοτικού) 


Ασλανίδης Τρύφων  (Γ΄ Γυμνασίου)II. Την 2η θέση κατέλαβαν


στην κατηγορία τους οι:


Μόσχου Νίκος (Δ΄Δημοτικού)


Μισαηλίδου Ευρώπη (ΣΤ΄Δημοτικού)III. Την 3η θέση κατέλαβαν


 στην κατηγορία τους οι:


Κασάπογλου Ουμούτ (Νήπια)


Παπαϊωάννου Έφη (Α΄ Δημοτικού)


Αυγέρος Χρήστος (ΣΤ΄Δημοτικού)IV.       Με δεδομένο δε το γεγονός ότι οι  πέντε πρώτες θέσεις από κάθε τάξη εξασφάλιζαν πρόκριση στην τελική φάση του πανελληνίου Πρωταθλήματος, προκρίθηκαν   στους Τελικούς αγώνες που θα γίνουν στην Χαλκιδική στις 11,12 και 13/4/2009, οι παρακάτω σκακιστές μας :


Μόσχου Ζωή( 5η θέση στην Α΄ Δημοτικού)


Χατζηπαρασκευάς Μάριος(4η θέση στην Γ΄ Δημοτικού)


Σταμουλάς Νίκος( 4η θέση στην Α΄ Γυμνασίου)


Κυργιαλάνης Βαγγέλης(5η θέση στην Β΄ Γυμνασίου)


Ρουκούνης Χαράλαμπος(4η θέση στην Γ΄ Γυμνασίου)V. Την πρόκρισή τους στα τελικά από τους ομαδικούς αγώνες εξασφάλισαν ο Κυρλίδης Ελευθέριος και η Μισαηλίδου Σοφία από τους Ομαδικούς Αγώνες


   


Το Δ.Σ του Σκακιστικού Ομίλου Ξάνθης νιώθει την ανάγκη να συγχαρεί όλους τους μαθητές-σκακιστές, όχι μόνο αυτούς που διακρίθηκαν αλλά και αυτούς που συμμετείχαν και αγωνίστηκαν στο όμορφο αυτό παιχνίδι που λέγεται σκάκι.


Είμαστε σίγουροι, πως με την προσπάθεια που καταβάλλουν θα έρθουν ακόμα περισσότερες και μεγαλύτερες διακρίσεις.                                    


Ξάνθη 17/03/2009


Το  Διοικητικό Συμβούλιο


                         


ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΞΑΝΘΗΣ


ΑΜΟΙΡΙΔΕΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ


(ΘΥΡΑ 4)


Τ.Κ 67100  ΞΑΝΘΗ


Πληροφ: Σαχπατζίδης Αχιλλέας


Τηλ & Fax  : 25410 25690


Σχετικά Άρθρα

Back to top button