Ο Αγκάλι που… στραγγάλισε τον Αρη, μίλησε για το γκολ

Μπήκε ως αλλαγή στο παιχνίδι και πέτυχε το μοναδικό γκολ της συνάντησης με το οποίο η Ξάνθη έφυγε νικήτρια από το “Βικελίδης” επί του Αρη. Ο λόγος για τον Βίκτορ Αγκάλι, ο οποίος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής και με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, ο Νιγηριανός φορ, αφιέρωσε στους συμπαίκτες του το “τρίποντο”.

Μπήκε ως αλλαγή στο παιχνίδι και πέτυχε το μοναδικό γκολ της συνάντησης με το οποίο η Ξάνθη έφυγε νικήτρια από το “Βικελίδης” επί του Αρη.



Ο λόγος για τον Βίκτορ Αγκάλι, ο οποίος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής και με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, ο Νιγηριανός φορ, αφιέρωσε στους συμπαίκτες του το “τρίποντο”.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βίκτορ Αγκάλι:


Βίκτορ, πολλά συγχαρητήρια για το γκολ που πέτυχες. Πως αισθάνεσαι για το γκολ που πέτυχες;


“Είμαι πολύ χαρούμενος για το γκολ που πέτυχα καθώς με αυτόν τον τρόπο βοήθησα την ομάδα μου να πάρει 3 πολύτιμους βαθμούς και να παραμείνει στους στόχους της. Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για μένα καθώς δημοσιεύματα από εφημερίδες προσπάθησαν να δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις μου με τον σύλλογο.


Αυτά δεν ήταν αληθινά και φάνηκε αυτό στο παιχνίδι όπου όλοι ενωμένοι προσπαθήσαμε να πάρουμε την νίκη. Είμαστε μια οικογένεια κάτι που φάνηκε στο τέλος και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω όλους για την συμπαράσταση τους και το λιγότερο που μπορώ να κάνω είναι να τους αφιερώσω το γκολ”.


Η SKODA ΞΑΝΘΗ απέχει 4 βαθμούς από την 5η θέση που οδηγεί στα play off. Πως βλέπεις την συνέχεια του πρωταθλήματος;


“Η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση καθώς πήρε 2 σπουδαίες νίκες χωρίς μάλιστα να δεχτεί κάποιο γκολ. Δυστυχώς, έχω συμπληρώσει κάρτες και θα απουσιάσω απέναντι σε Εργοτέλη και Παναθηναικό, αλλά οι συμπαίχτες μου έχουν δείξει ότι μπορούν να τα καταφέρουν, τους έχω εμπιστοσύνη.


Έχουμε 4 παιχνίδια από τα οποία τα 3 είναι στο σπίτι μας, μπροστά στους φιλάθλους μας. Στόχος είναι να πάρουμε το μέγιστο από κάθε παιχνίδι και στο τέλος θα μπορέσουμε να δούμε που βρισκόμαστε και το τι πετύχαμε”.


Τα σουτ και γκολ έξω από την μεγάλη περιοχή ενθουσιάζουν τον κόσμο. Πιστεύεις ότι το τέρμα που πέτυχες θα ψηφιστεί ως το καλύτερο της αγωνιστικής;


“Και εμένα μου αρέσει να βλέπω να σημειώνονται γκολ έξω από την περιοχή σαν το δικό μου. Ακουσα τους φιλάθλους μέσα στο γήπεδο, αλλά και τους συμπαίχτες μου να λένε πως ήταν ένα φανταστικό γκολ. Για εμένα σημαντικό είναι ότι βοήθησα την ομάδα και πήραμε τους 3 βαθμούς της νίκης. Τα υπόλοιπα είναι για τον κόσμο”.



Στο μεταξύ, την Κυριακή το πρωί οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο ματς με τον Αρη πραγματοποίησαν πρόγραμμα αποθεραπείας ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν σε πιο εντατικούς ρυθμούς.


Οι Γιάννης Παπαδημητρίου και Ευθύμης Κοτίτσας συμμετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας τους και τέθηκαν στη διάθεση του Παναγιώτη Γκουτσίδη για το επόμενο ματς πρωταθλήματος με τον Εργοτέλη (22/3).


Παράλληλα, οι Κωστούλας, Βάλλας και Τζιωρτζόπουλος έφτασαν στο όριο των τεσσάρων καρτών και την Δευτέρα (23/3) αναμένεται να αποφασιστεί σε ποια παιχνίδια θα εκτίσουν τις ποινές τους.


Το σίγουρο είναι πως εναντίον του Εργοτέλη θα απουσιάσουν οι Σουάνης και Αγκάλι που έχουν συμπληρώσει κάρτες και θα εκτίσουν την 1η από τις 2 αγωνιστικές τιμωρίας τους.



Σχετικά Άρθρα

Back to top button