Περιφερειακες Εκλογές

Ο Νίκος Τσιναρίδης υποψήφιος περιφερειακος συμβουλος με το συνδυασμό Τοψίδη

Η λήψη εύστοχων αποφάσεων αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μας, αφού στόχο έχει την επίλυση προβλημάτων με τα οποία ερχόμαστε σε καθημερινή βάση αντιμέτωποι.

Συνδέεται άμεσα με τις προσωπικές αξίες του καθενός μας αλλά και με τους ανθρώπους που θα μας εμπνεύσουν, θα μας παρακινήσουν και θα μας στηρίξουν σε αυτό εγχείρημα.

Η απόφασή μου να συμπορευτώ με τον Χριστόδουλος Τοψίδης και τον συνδυασμό του “Περιφερειακή Σύνθεση” στις επικείμενες Περιφερειακές Εκλογές στις 8 Οκτωβρίου έχει ως στόχο όχι μόνο την οριστική απαλλαγή από τον ζυγό των σοβαρότατων ζητημάτων που επιβαρύνουν τους πολίτες του τόπου μας. Τούτο το θεωρώ αυτονόητη υποχρέωση και αδιαπραγμάτευτο καθήκον μου.

Στρατηγικός στόχος της συστράτευσής μου με τον συνδυασμό του Χριστόδουλου Τοψίδη είναι ο σχεδιασμός, η δρομολόγηση και υλοποίηση αναπτυξιακών προγραμμάτων και επενδυτικών τακτικών που σταδιακά θα χαρίσουν στην Περιφέρειά μας ρυθμό προόδου , ανάπτυξης και ευημερίας.

Με χαρά δέχομαι την πρόταση του Χριστόδουλου Τοψίδη να συνδράμω κι εγώ στο έργο του, μαζί με τους ικανότατους υποψηφίους του. Μας συνδέουν κοινοί προβληματισμοί, οι ίδιες ανησυχίες και μοιραζόμαστε το ίδιο ύψιστο όραμα…

Η ώρα είναι τώρα!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button