Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για το All Star Game στην Ξάνθη

Η διοργάνωση ξεκινάει σήμερα Πέμπτη με συνέντευξη Τύπου, το Σάββατο αθλητικές ημερίδες και κορυφώνεται την Κυριακή με την αναμέτρηση των “αστέρων” με τον αγώνα All Star Game

  Η διοργάνωση ξεκινάει σήμερς Πέμπτη με συνέντευξη Τύπου, το Σάββατο αθλητικές ημερίδες και κορυφώνεται την Κυριακή με την αναμέτρηση των “αστέρων” με τον αγώνα All Star Game



  Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τον αγώνα Ελλήνων και ξένων στα πλαίσια του 17ου All Star Game στην Ξάνθη όπως ανακοίνωσε χθες ο ΕΣΑΚΕ.


  “Είναι τέτοια η ζήτηση που ακόμα και τριπλάσιο αριθμό εισιτηρίων να είχαμε θα τελείωναν… Όσοι τυχεροί πρόλαβαν θα ζήσουν μοναδικές στιγμές, θα γνωρίσουν την ομορφιά του αθλήματος, χωρίς εντάσεις και άγχος. Οι υπόλοιποι θα απολαύσουν το τηλεοπτικό θέαμα, που όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα είναι υψηλής ποιότητας. Εγγύηση γι’ αυτό αποτελούν τα ονόματα των συμμετεχόντων, αλλά και οι σταθερά πετυχημένες διοργανώσεις μας”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.


   Η διοργάνωση ξεκινάει σήμερα Πέμπτη με τη συνέντευξη Τύπου στις 12 το μεσημέρι, θα συνεχιστεί με δύο ημερίδες το πρωί του Σαββάτου και δύο αγώνες ΟΣΕΚΚ και Ελπίδων το Σάββατο το μεσημέρι και το απόγευμα αντίστοιχα.


   Το πρωί της Κυριακής, το πρόγραμμα περιλαμβάνει την αναμέτρηση των “αστέρων” με τον αγώνα All Star Game ανάμεσα στους Έλληνες (Greek Stars) και τους ξένους (Rest of the World).


   Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων εκτός παρκέ, οι φίλοι του μπάσκετ στην Ξάνθη, μικροί και μεγάλοι, θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά κορυφαίους παίκτες της Α1.


Συγκεκριμένα, την Κυριακή στις 11 π.μ. σε καφέ-μπαρ της Ξάνθης, ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος (Ολυμπιακός), ο Άντονι Γκράντι (Πανελλήνιος), ο Αντώνης Φώτσης (Παναθηναϊκός) και ο Σβεν Σούλτσε (Ολύμπια Λάρισας) θα περιμένουν όλους τους φιλάθλους.

Σχετικά Άρθρα

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button