Δηλώσεις Κασναφέρη και επιστροφές ποδοσφαιριστών

Η προετοιμασία της SKODA ΞΑΝΘΗ για την αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής ημέρας απέναντι στον Άρη συνεχίζεται καθώς ο Παναγιώτης Γκουτσίδης και οι συνεργάτες του προπόνησαν τους ποδοσφαιριστές το πρωί στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας.

Η προετοιμασία της SKODA ΞΑΝΘΗ για την αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής ημέρας απέναντι στον Άρη συνεχίζεται καθώς ο Παναγιώτης Γκουτσίδης και οι συνεργάτες του προπόνησαν τους ποδοσφαιριστές το πρωί στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας.


 Το ιατρικό επιτελείο είχε ευχάριστες ειδήσεις για την τεχνική ηγεσία καθώς 2 ποδοσφαιριστές προστέθηκαν με τους υπόλοιπους συμπαίχτες τους δείχνοντας ότι είναι έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.


Ο Σπύρος Βάλλας και ο Παντελής Ριζογιάννης μετά την αποχή ανέβασαν ρυθμούς, πήραν έγκριση από τους γιατρούς και ακολούθησαν το πρόγραμμα της ομάδας.


Αντίθετα οι Γιάννης Παπαδημητρίου και Ευθύμης Κοτίτσας απείχαν με τον τελευταίο να κάνει πρόγραμμα αποκατάστασης.


Ο Φρανσίσκο Ζουέλα πρόκειται να απουσιάσει από τις 21 έως τα τέλη Μαρτίου καθώς έχει υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα της Αγκόλας. Ο αμυντικός της SKODA ΞΑΝΘΗ θα πάρει μέρος στο φιλικό που θα δώσει η ομάδα του με την αντίστοιχη του Μαρόκου.


Μετά την λήξη της προπόνησης το skodaxanthifc.gr συνάντηση τον Team Manager Κο Γιώργο Κασναφέρη και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί του για θέματα που αφορούν την ομάδα.Sk.gr: Νίκη απέναντι στον Πανθρακικό. Απομένουν άλλα 5 παιχνίδια μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος. Ποιοι είναι οι στόχοι της SKODA ΞΑΝΘΗ;


Γ.Κ: Η ομάδα μας προέρχεται από μια μεγάλη νίκη σε ένα τοπικό ντέρμπι, με επακόλουθο να έχει αποκτήσει καλή ψυχολογία και θα προσπαθήσει σε κάθε παιχνίδι να πάρει το μέγιστο δυνατό ώστε να τερματίσει όσο το δυνατόν πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.


Sk.gr: Διάφορα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για πειθαρχικό παράπτωμα του Βίκτωρ Αγκάλι και πως πρόκειται να κληθεί σε απολογία. Παράλληλα τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν για παίχτες που πρόκειται να αποχωρήσουν. Υπάρχουν μαύρες λίστες;


Γ.Κ: Η ομάδα της SKODA ΞΑΝΘΗ, τα αποδυτήρια της SKODA ΞΑΝΘΗ, το ποδοσφαιρικό τμήμα είναι ενωμένο και για υποτιθέμενα θέματα δεν μπορώ να σχολιάσω.


Αυτά ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας των ανθρώπων που τα γράφουν.


 Ο Αγκάλι δεν έχει υποπέσει σε κανένα πειθαρχικό παράπτωμα και ως εκ τούτο δεν έχει κληθεί και ούτε πρόκειται να κληθεί σε απολογία.


Όσον αφορά τις μαύρες λίστες, η ομάδα μας ανακοίνωσε πριν λίγες ώρες τον νέο προπονητή της και όπως είναι αυτονόητο θα παρακολουθήσει, θα αξιολογήσει και θα αποφασίσει για το υπάρχον υλικό μετά την λήξη του πρωταθλήματος.


Όλοι μας έχουμε εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μας και φυσικά δεν υπάρχουν ούτε μαύρες λίστες, ούτε άσπρες λίστες.


Σχετικά Άρθρα

Back to top button