Στο ίδιο έργο θεατές…

Για ακόμη ένα παιχνίδι η SKODA ΞΑΝΘΗ δεν μπόρεσε να πάρει αυτό που δικαιούταν από τον αγωνιστικό χώρο καθώς ηττήθηκε με 1-0 στις Σέρρες από τον Πανσερραικό χάρη σε τέρμα που πέτυχε ο Παπάζογλου στο 90ο λεπτό της συνάντησης.

   Για ακόμη ένα παιχνίδι η SKODA ΞΑΝΘΗ δεν μπόρεσε να πάρει αυτό που δικαιούταν από τον αγωνιστικό χώρο καθώς ηττήθηκε με 1-0 στις Σέρρες από τον Πανσερραικό χάρη σε τέρμα που πέτυχε ο Παπάζογλου στο 90ο λεπτό της συνάντησης.


    Το συγκρότημα του Γιώργου Παράσχου μπορεί να μην έπιασε την σπουδαία απόδοση των προηγούμενων αγώνων αλλά είχε τις περισσότερες ευκαιρίες στην συνάντηση και θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ αρκετά νωρίς και να αλλάξει την εικόνα της αναμέτρησης.    


 


   Παράλληλα δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να δημιουργήσουν ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Μίχαελ Γκσπούρνιγκ πέρα από τις στημένες φάσεις.


  Με την έναρξη της συνάντησης ο Χάρης Παππάς και ο Λίμπορ Ντόσεκ έπαιξαν πολύ όμορφα το 1-2 αλλά το πλασέ του πρώτου  από ευνοική θέση κατέληξε στην εξωτερική μεριά των διχτύων.


   Στην συνέχεια ο ρυθμός έπεσε κατά πολύ με τις ομάδες να προσπαθούν να κυκλοφορήσουν την μπάλα αλλά δίχως κάποιο αποτέλεσμα και έτσι οι ευκαιρίες ήταν ελάχιστες ως μηδαμινές.


   Ο Παππάς ήταν και πάλι αυτός που δημιούργησε την επόμενη φάση όταν από τα αριστερά μπήκε στην μεγάλη περιοχή αλλά το πλασέ του απέκρουσε ο Κηπουρός.


   Στο 2ο ημίχρονο η εικόνα της αναμέτρησης δεν άλλαξε, οι γηπεδούχοι στην προσπάθεια τους να γίνουν πιο επιθετικοί άφησαν ανοιχτούς χώρους πίσω κάτι που εν μέρει εκμεταλλεύτηκαν οι φιλοξενούμενοι που δημιούργησαν ευκαιρίες για να πετύχουν το γκολ που θα τους έβαζε μπροστά στο σκορ.


Έτσι φτάσαμε στο τελευταίο λεπτό της συνάντησης όταν ο Παπάζογλου εκμεταλλεύτηκε την αμυντική αδράνεια της SKODA ΞΑΝΘΗ και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορού να αντιδράει Μίχαελ Γσκπούρνιγκ.


Στα 4 λεπτά των καθυστερήσεων μπάλα δεν παίχτηκε καθώς ο αγώνας συνεχώς διακοπτόταν καθώς υπήρχαν 3 και 4 μπάλες μέσα στον αγωνιστικό χώρο.


ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ: Κηπουρός, Καλλιμάνης, Παπάζογλου, Μιλένκοβιτς, Γαλανόπουλος (70 Ζουντί), Τάντιτς, Σιακκάς (87 Μπράιτ), Μούταβντσιτς, Αουρέλιο, Μπούλε, Τσεχ (74 Κωνσταντινίδης)


SKODA ΞΑΝΘΗ: Γκσπούρνινγκ, Παπαδημητρίου, Βάλλας, Ζουέλα, Φεριέρ (83 Τζιωρτζιόπουλος), Ταιντέρ, Φλίσκας, Κιντάνα, Παππάς (62 Σουάνης), Γκρζέλακ, Ντόσεκ (74 Αγκάλι)


 



Μπρος:


“Συγχαρητήρια στους νέους”


 Κάθε λόγο για να είναι ικανοποιημένος είχε ο Ούγκο Μπρος μετά το τέλος του αγώνα με την Ξάνθη. Ο Βέλγος προπονητής, στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, τόνισε ότι είναι ευχαριστημένος για τη νίκη, δίνοντας παράλληλα και συγχαρητήρια στους Σιάκκα και Παπάζογλου που αγωνίστηκαν και είχαν καλή απόδοση.


“Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από το παιχνίδι και τη νίκη. Η ομάδα μας στο πρώτο ημίχρονο έκανε ένα καλό παιχνίδι, παρά το γεγονός ότι η πρώτη ευκαιρία του αγώνα ήρθε από την Ξάνθη, αλλά στη συνέχεια αγωνιστήκαμε πολύ καλά. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν παίξαμε καλά”, ήταν τα πρώτα λόγια του έμπειρου κόουτς και συνέχισε:


“Δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες και πιθανόν να οφείλεται στο γεγονός ότι ο Τσεχ δεν είναι ακόμη σε θέση για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός παιχνιδιού σ’ όλο το ενενηντάλεπτο. Ο καθένας σήμερα μπορούσε να διαπιστώσει ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής μπορεί να αποτελέσει ένα πολύ σημαντικό παίκτη για μας”.


Παράλληλα, ο Μπρος δεν παρέλειψε σ’ έναν ακόμη αγώνα να δώσει τα εύσημα στους νέους ποδοσφαιριστές της ομάδας: “Βεβαίως θα πρέπει να δώσω συγχαρητήρια και στους νέους παίχτες, το Σιάκκα και τον Παπάζογλου, οι οποίοι έκαναν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι”.



Παράσχος:


 “Νευρικοί και άστοχοι”


Στις πολλές χαμένες ευκαιρίες που είχε η ομάδα του στάθηκε στις δηλώσεις του ο Γιώργος Παράσχος. Ο τεχνικός της Ξάνθης, τόνισε ότι από την στιγμή που δεν μπορούν οι παίκτες του να πετύχουν ένα γκολ, τότε είναι πολύ πιθανό να έρθει ένα τέρμα από τον αντίπαλο. Παράλληλα, ο έμπειρος κόουτς ανέφερε ότι το αποτέλεσμα είναι άδικο για την ομάδα του.


“Δεν σκοράραμε παρά τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε και όταν συμβαίνει αυτό, συνήθως πετυχαίνει γκολ ο αντίπαλος. Δεν καταφέραμε να πάρουμε ούτε την ισοπαλία. Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο. Είχαμε δύο καλές στιγμές με τον Παππά και θα μπορούσαμε να τις είχαμε αξιοποιήσει και να αποκτήσουμε πλεονέκτημα”, ανέφερε αρχικά ο Παράσχος και συνέχισε:


“Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα, αλλά παρουσιαστήκαμε πολύ νευρικοί και άστοχοι στην τελική προσπάθεια. Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα είναι άδικο για την Ξάνθη. Δεν μπορούμε όμως να κάνουμε κάτι περισσότερο από το να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας παλεύοντας για το καλύτερο στα παιχνίδια που απομένουν”.


Τέλος, για τις συχνές διακοπές των τελευταίων λεπτών, όπου πολλές μπάλες έκαναν την… εμφάνισή τους στον αγωνιστικό χώρο, απάντησε: “Είναι λυπηρό, εν έτη 2009, να παίζεται το παιχνίδι με περισσότερες από μία μπάλες”.



Σχετικά Άρθρα

Back to top button