Στην Ξάνθη βρέθηκε ο Διοικητής της ΔΥΠΕ

Ο Διοικητής της 4ης Διοικητικής Υγειονομικής Περιφέρειας (ΔΥΠΕ) Μακεδονίας – Θράκης Ιωακείμ Σιγάλας, επισκέπτεται αυτές τις μέρες την περιοχή. Την Πέμπτη ο κος Σιγάλας βρέθηκε στο Γενικο Νοσοκομείο της Ξάνθης, όπου είχε εκτενή συνεργασία και ενημέρωση με το Διοικητή του Νοσοκομείου Πέτρο Πέτρου για τα θέματα που απασχολούν το Ίδρυμα και την ΔΥΠΕ.

Στην Ξάνθη βρέθηκε


ο Διοικητής της ΔΥΠΕ Ο Διοικητής της 4ης Διοικητικής Υγειονομικής Περιφέρειας (ΔΥΠΕ) Μακεδονίας – Θράκης Ιωακείμ Σιγάλας, επισκέπτεται αυτές τις μέρες την περιοχή. Την Πέμπτη ο κος Σιγάλας βρέθηκε στο Γενικο Νοσοκομείο της Ξάνθης, όπου είχε εκτενή συνεργασία και ενημέρωση με το Διοικητή του Νοσοκομείου Πέτρο Πέτρου για τα θέματα που απασχολούν το Ίδρυμα και την ΔΥΠΕ.


Ερωτηθείς ο Διοικητής του Νοσοκομείου για το περιεχόμενο της συνάντησης του Διοικητή της ΔΥΠΕ και τα αποτελέσματα της επίσκεψης απέφυγε να παράσχει οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή να προβεί σε κάποιο σχόλιο. Χθες ο κύριος Σγουρός επισκέφθηκε την Κομοτηνή, όπου είχε αντίστοιχες συναντήσεις.


ΣΓΕβδομαδιαία


συνάντηση ποδηλατών ξεκινά στην ΚομοτηνήΕβδομαδιαία συνάντηση ποδηλάτων καθιερώνει ο ποδηλατικός σύλλογος “Θράκας Ιππέας” στην Κομοτηνή, θέλοντας να κάνει την ποδηλατοδροπορεία , ένα κομμάτι της καθημερινότητας για τον κάθε πολίτη.Η προσπάθεια αυτή γίνεται με βασικό στόχο την ευαισθητοποίηση όλων των πολιτών για το περιβάλλον, αλλά και την λύση του κυκλοφοριακού προβλήματος που επικρατεί στην πόλη.


Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου στις 19:00 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία της πόλης, και θα επαναλαμβάνεται κάθε Τετάρτη στις 19:00 από το ίδιο σημείο.


ΣΓΜικρή επιδείνωση του καιρού


 


Χιόνα μετά από αρκετό έκαναν την εμφάνισή τους στα ορεινά της Ξάνθης μετά από αρκαιτό καιρό.


Σύμφωνα με τις προβλέψεις για το τριήμερο που ακολουθεί, θα υπάρξει επιδείνωση που θα χαρακτηριστεί από αισθητή πτώση της θερμοκρασίας χωρίς ιδιαίτερα έντονα καιρικά φαινόμενα, που δεν θα επηρρεάσουν τις εκδηλώσεις του ξανθιώτικου καρναβαλιού. Πιο αναλυτικά στην περιοχή της Ξάνθης, σήμερα Σάββατο αναμένεται αύξηση της έντασης των ανέμων και μικρή πτώση της θερμοκρασίας, η οποία δεν θα ξεπεράσει τους 7-8 βαθμούς.


Την Κυριακή οι άνεμοι θα εξασθενήσουν, όμως η θερμοκρασία θα πέσει ακόμη περισσότερο, αγγίζοντας τους βαθμούς κελσίου. Το μεσημέρι της Κυριακής υπάρχει πιθανότητα να πέσει χιονόνερο στην πόλη ενώ το χιόνι ίσως κάνει την εμφάνισή του μόνο στις ορεινές περιοχές.


Η ίδια εικόνα του καιρού θα συνεχιστεί και την ερχόμενη εβδομάδα.


ΣΓΣυνέντευξη Τύπου  για τους στόχους,


τις δράσεις και τις  προγραμματισμένες εκδηλώσεις


του Κέντρου Ευρωπαϊκής πληροφόρησης Κομοτηνής


Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Κομοτηνής- Europe Direct, θα συνεχίσει την επιτυχημένη λειτουργία του, για άλλη μια τετραετία (2009-2012), κατόπιν έγκρισης του νέου προγράμματός του από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.


Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Κομοτηνής υποστηρίζεται από την Περιφέρεια ΑΜ-Θ και το Περιφερειακό Ταμείο  Ανάπτυξης ΑΜ-Θ , καθώς και από το Δήμο Κομοτηνής , ενώ λειτουργεί υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, με σκοπό να ενημερώνει έγκαιρα και έγκυρα τους πολίτες, τις υπηρεσίες και τους φορείς της Περιφέρειάς μας για προγράμματα, πρωτοβουλίες, ενέργειες και πολιτικές της Ε.Ε.


Για να ανακοινωθούν οι στόχοι, οι  δράσεις και οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις του, για το 2009,  θα παραχωρηθεί συνέντευξη τύπου , στα ΜΜΕ της Περιφέρειας την Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2009 και ώρα 13:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφέρειας, στην Κομοτηνή.


Στη συνέντευξη θα παραβρεθούν ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας ΑΜ-Θ κ. Δημήτρης Σταμάτης, ο Διευθυντής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδας κ. Ιερόθεος Παπαδόπουλος, ο Δήμαρχος Κομοτηνής κ. Δημήτρης Κοτσάκης, η Διευθύντρια του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης ΑΜ-Θ κ. Παρασκευή Χουρίδου και η υπεύθυνη του Κέντρου κ. Λουίζα Σαλτσίδου-Ματεοσιάν.


Σχετικά Άρθρα

Back to top button