ΔΙΠΛΟ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ

Φιλικό παιχνίδι με την ομάδα του Παύλου Μελά Κουτσού έδωσε το μεσημέρι της Δευτέρας η SKODA ΞΑΝΘΗ στα πλαίσια του καθιερωμένου φιλικού παιχνιδιού που δίνει μετά από κάθε επίσημο παιχνίδι.

Φιλικό παιχνίδι με την ομάδα του Παύλου Μελά Κουτσού έδωσε το μεσημέρι της Δευτέρας η SKODA ΞΑΝΘΗ στα πλαίσια του καθιερωμένου φιλικού παιχνιδιού που δίνει μετά από κάθε επίσημο παιχνίδι.


 Η τεχνική ηγεσία έδωσε χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν πήραν αρκετό χρόνο συμμετοχής στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό ή δεν έπαιξαν καθόλου ενώ παράλληλα συμμετείχαν και αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές από την ομάδα Νέων του Θόδωρου Σαββίδη.


 Το τελικό σκορ βρήκε νικήτρια την SKODA ΞΑΝΘΗ με 5-2 με τον Βίκτωρ Αγκάλι να σημειώνει 3 γκολ και τους Σταύρο Τζιωρτόπουλο και Τόμας Άμπραχαμ να συμπληρώνουν τα 5 τέρματα της ομάδας.


Χθες δόθηκε ρεπό στους ποδοσφαιριστές της ομάδας με σκοπό να γεμίσουν τις μπαταρίες τους για την δύσκολη συνέχεια σε πρωτάθλημα και κύπελλο Ελλάδος.


 Τέλος ο Κώστας Φλίσκας συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή των 2 αγωνιστικών ημερών απέναντι σε ΟΦΗ και ΑΕΚ.


 



Με μαθητές στο πέταλο


 εντός έδρας 


Bγήκαν τα εισιτήρια για ΑΕΚ


 Μια πρωτότυπη κίνηση αποφάσισε η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ΑΟ και την ανακοίνωσε την Παρασκευή.


Για τα εντός έδρας παιχνίδια με ΟΦΗ, Πανθρακικό και Εργοτέλη έκανε γνωστό ότι δεν θα ανοίξει την θύρα των Δ για φιλοξενούμενους οπαδούς. Αντίθετα θα φιλοξενήσει δωρεάν τους μαθητές των σχολείων της Ξάνθης. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας τις ερχόμενες μέρες θα επισκεφτούν τα σχολεία της Ξάνθης προκειμένου να  μοιράσουν τις προσκλήσεις στους νεαρούς φίλους της ομάδας, που αναμένεται να δημιουργήσουν μια πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα στα παιχνίδια της Ξάνθης


Η κίνηση αυτή της ΠΑΕ ερμηνεύεται ίσως και ως έμπρακτη απάντηση στα όσα είχαν συμβεί στο παιχνίδι του πρώτου γύρου με αντίπαλο τον Πανθρακικό.


Αξίζει να σημειωθεί ότι η φιλοξενία μαθητών της Ξάνθης στο πέταλο του γηπέδου αποτελεί διαχρονική σκέψη και πρόταση μεγάλης μερίδας των οργανωμένων φίλων τους ομάδας που πλέον γίνεται πραγματικότητα.


Παράλληλα η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ΑΟ ανακοίνωσε ότι άρχισε η διάθεση εισιτηρίων για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ για το κύπελλο Ελλάδος που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 18.02.09 και ώρα 21:30 στο SKODA ΞΑΝΘΗ ARENA.


 Το εισιτήριο τιμάται 15 ευρώ για όλες τις θύρες του γηπέδου.


Οι κάτοχοι της κάρτας μέλους που αντιστοιχεί στην θύρα των επισήμων, Θύρα Β, θα πρέπει να φέρουν μαζί τους την κάρτα και να την επιδεικνύουν για την αγορά του εισιτηρίου τους, την οποία πρέπει να φέρουν μαζί τους και την ημέρα του αγώνα.


 Η πώληση των εισιτηρίων θα γίνεται καθημερινά από το περίπτερο στην Κεντρική Πλατεία και ώρες 10:00 -14:00 και 17:30 – 20:00 καθώς και από τα γραφεία που εδρεύουν στο αθλητικό κέντρο στα Πηγάδια Ξάνθης (10:00-18:00). 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button