Αγώνας Σπόρ

2ο Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης – GNC στην Κεντρική Πλατεία Κομοτηνής

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο ΓΑΣ Κομοτηνής διοργανώνουν το 2ο Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης – GNC (Greek National Challenge) 3on3 TOUR 2023, στις 23 & 24 Ιουνίου στην Κεντρική Πλατεία Κομοτηνής. Οι αγώνες αυτοί λαμβάνουν χώρα σε άλλες 13 περιοχές της Ελλάδας καθώς και στην Περιφέρειά μας στη Δράμα στις 27 & 28 Ιουνίου 2023. Ενώ αναμένεται να συμμετέχουν αθλητές και από τις γείτονες χώρες.

Στην Κεντρική Πλατεία της πόλης της Κομοτηνής θα τοποθετηθούνε δύο μικρά γήπεδα μπάσκετ και θα πραγματοποιούνται αγώνες μεταξύ ομάδων τριών ατόμων από το πρωί μέχρι το βράδυ. Το τουρνουά είναι μία μοναδική ευκαιρία  για τους λάτρεις του αθλήματος του μπάσκετ και όχι μόνο, για  άνδρες, γυναίκες και παιδιά όλων των ηλικιών, να αγωνιστούν, να διασκεδάσουν και να δοκιμάσουν τις δυνατότητες τους, χωρίς κανένα κόστος συμμετοχής αλλά με απίθανα δώρα μέσα από αμέτρητους διαγωνισμούς και εκπλήξεις.

Όλες οι αθλητικές δραστηριότητες που ενισχύουν την ευγενή άμιλλα και τους όρους του «ευ αγωνίζεσθαι» για σεβασμό στην αθλητική διαδικασία, τους συναθλητές, τους αντιπάλους, την κοινωνία και το περιβάλλον είναι για την Περιφέρεια ΑΜΘ πρωταρχικός στόχος και μέσω των δράσεων αυτών προβάλλεται ταυτόχρονα η περιοχή μας ως τουριστικός προορισμός.

Η δράση πραγματοποιείται με την υποστήριξη των δήμων Κομοτηνής και Αλεξανδρούπολης.

Είναι μια διοργάνωση θεσμός  εγκεκριμένη από τη FIBA, πλήρως καινοτόμα στο χώρο του μπάσκετ – street basketball και περιλαμβάνει πληθώρα αθλητικών events. Επίσης αν οι αθλητές δηλωθούν στο 3Χ3 της FIBA παίρνουν πόντους κατάταξης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και να δημιουργήσουν τη δική τους ομάδα στην παρακάτω διεύθυνση: https://docs.google.com/forms/d/1n-jbC1vyL5eeLFqzOnbTHpfn2_3a2hGQb4lTBGOouY/viewform?ts=64857454&edit_requested=true

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button