Σας έχουν “πνίξει” κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ οι ανεκπλήρωτες προεκλογικές υποσχέσεις,

Σύμφωνα με το ίντερνετ, ο γνωστός Θόδωρος Παπαδόπουλος, επί χρόνια στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και διατελέσας σε πολιτικές θέσεις (ΕΥΑΠΟΕ, δ/ντής νοσοκομείου Δράμας) ανέλαβε και επί συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ  διευθύνων σύμβουλος της Αττικό Μετρό.

Αντε και σε ανώτερα και καλή επιτυχία στο έργο σου.

 

Σύμφωνα με το ίντερνετ, ο γνωστός Θόδωρος Παπαδόπουλος, επί χρόνια στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και διατελέσας σε πολιτικές θέσεις (ΕΥΑΠΟΕ, δ/ντής νοσοκομείου Δράμας) ανέλαβε και επί συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ  διευθύνων σύμβουλος της Αττικό Μετρό.

Αντε και σε ανώτερα και καλή επιτυχία στο έργο σου.

 

Οι ισολογισμοί των πανελλαδικών τηλεοπτικών σταθμών εμφανίζουν ετήσια κέρδη περί το 1.000.000 ευρώ. Όταν μια τηλεοπτική άδεια στον πλειστηριασμό έφθασε από τα 45 εκατομ. μέχρι και τα 75 εκατομ. διερωτώμαι πότε και με ποιον τρόπο οι τέσσερις επιχειρηματίες θα κάνουν απόσβεση.

Λέτε να μην είναι τόσο απλά και κατανοητά τα πράγματα;

Λέτε να υπάρχουν και άλλοι “άγνωστοι” λαγοί, “γνωστοί και πολιτικού περιεχομένου που κρύβονται πίσω από το παραβάν;

Κοντός ψαλμός… αλληλούϊα…

 

Ποτέ δεν είχα φανταστεί κατά την τριετή παραμονή και ανασχόλησή μου στην Ιθάκη ως δ/ντής του καταστήματος της Αγροτικής Τράπεζας, ότι τα ξεροβούνια, άνυδρα, χωρίς δρόμο, μακριά από τη θάλασσα, βοσκοτόπια του νησιού θα δινονταν ως ενέχυρα – υποθήκη για χορήγηση δανείου 100 εκατ. ευρώ από έναν υπερθεματιστή για τη μία από τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες πανελλαδικής εκπομπής.

Προσωπικά δε θα δανειοτούσα στην Αγροτική Τράπεζα, στο κατάστημα Ιθάκης, κανέναν με ενέχυρο βουνοκορφές, άνυδρα βοσκοτόπια στο νησί του Οδυσσέα!

 

Αν και οι μπάρες στον κόμβο της Εγνατίας στα Βαφέίκα εξακολουθούν να παραμένουν στραπατσαρισμένες, έχουν τοποθετήσει κώνους και έχει ενημερωθεί προφορικά ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Ζαγναφέρης, φαίνεται ότι με προσωπική παρέμβαση στο Δήμο Αβδήρων από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑ Αβδήρων κ. Νίκο Χατζόπουλο, το θέμα παίρνει το δρόμο της επίλυσής του.

Εκτός και μπλέξουμε στους ανευθυνοϋπεύθυνους Περιφέρεια – Εγνατία οδός και ρίχνει το μπαλάκι της ευθύνης ο ένας στον άλλο.

 

Όταν η συγκυβέρνηση δέχεται γροθιά στο σαγόνι και πέφτει στο καναβάτσο, κάποιος ΣΥΡΙΖαίος επιχειρεί αλλαγή της πολιτικοοικονομικής ατζέντας για να γλιτώσει το νοκ ντάουν.

Σήμερα που οι φόροι έχουν εξαντλήσει τη φοροδοτική ικανότητα των ελλήνων και τα νοικοκυριά, μικρομεσαίοι, αγρότες, εργαζόμενοι, συνταξιούχοι στενάζουν κάτω από το βάρος της φορολογικής λαίλαπας, ο πληθωρικός υπουργός παιδείας Νίκος Φίλης ξαναεπιστρέφει με βολές κατά της εκκλησίας και του ρόλου της στην εποχή της χούντας των συνταγματαρχών, της τουρκικής κατοχής και του αγώνα της εθνικής παλιγγενεσίας.

Είναι τόσο ανιστόρητος ο κ. υπουργός;

Η σκοπός του είναι η δημιουργία εντυπώσεων;

Η εκκλησιαστική περιουσία;

Ισως είναι η αλλαγή ατζέντας και η ενορχηστρωμένη αποφυγή συζήτησης των προβλημάτων της ελληνικής οικονομίας και ελληνικής κοινωνίας.

Σας έχουν “πνίξει” κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ οι ανεκπλήρωτες προεκλογικές υποσχέσεις, τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα με τα οποία κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού βρίσκεστε στην εξουσία.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button