ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΜΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της Skoda Ξάνθη για τον κυριακάτικο αγώνα κόντρα στο Λεβαδειακό (Πηγάδια 15:00).

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της Skoda Ξάνθη για τον κυριακάτικο αγώνα κόντρα στο Λεβαδειακό (Πηγάδια 15:00).



Μπορεί να υπάρχει σκεπτικισμός στην ομάδα για τη συνεχιζόμενη αστοχία, παρά το βελτιωμένο παιχνίδι της, όμως στο σημείο αυτό του πρωταθλήματος ακόμη και η απογοήτευση δεν συγχωρείται και έτσι το ποδοσφαιρικό τμήμα κοιτάζει το επόμενο κρίσιμο ματς.


 Το τεχνικό επιτελείο επικεντρώνεται στην ψυχολογική ανόρθωση των παικτών καθώς τακτικά η ομάδα αποδίδει αυτό που χρειάζεται, αλλά υστερεί στην τελική προσπάθεια.  


Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα προπονούνται κανονικά και τα βλέμματα πέφτουν φυσικά στον Ντόσεκ, ο οποίος αποτελεί για την ομάδα και τους φίλους της τη μεγάλη ελπίδα για λύση στο σκοράρισμα.


 Από την άλλη φαίνεται ότι ναυαγεί η περίπτωση του Ντουρσούν από την Τουρκία, ο οποίος μάλλον δεν έχει κάνει δεκτή την ελκυστική πρόταση της Skoda Ξάνθη. 


  Κατά τα άλλα κατά τη διάρκεια της παραμονής του Χρήστου Πανόπουλου στα Πηγάδια, ο μεγαλομέτοχος της ομάδας συνομίλησε με τους παίκτες για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται αγωνιστικά η ομάδα και ζήτησε να συνεχίσουν την προσπάθεια που καταβάλλουν ώστε να βγει η ομάδα από τη δύσκολη θέση.   


Τέλος η ομάδα του Ολυμπιακού θα προετοιμαστεί στο αθλητικό Κέντρο των Πηγαδίων.


Συγκεκριμένα εξαιτίας των υποχρεώσεων του Ολυμπιακού σε Τούμπα την Τετάρτη και Κομοτηνή το Σάββατο, οι διοικούντες του πειραϊκού συλλόγου αποφάσισαν  η ομάδα τους να παραμείνει και να προετοιμαστεί στην Ξάνθη μέχρι το Σάββατο και να μην ταξιδέψει από και προς την Αθήνα μέσα σε διάστημα λίγων ημερών.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button