Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της Skoda Ξάνθη για τον κυριακάτικο αγώνα κόντρα στο Λεβαδειακό (Πηγάδια 15:00).

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της Skoda Ξάνθη για τον κυριακάτικο αγώνα κόντρα στο Λεβαδειακό (Πηγάδια 15:00).Μπορεί να υπάρχει σκεπτικισμός στην ομάδα για τη συνεχιζόμενη αστοχία, παρά το βελτιωμένο παιχνίδι της, όμως στο σημείο αυτό του πρωταθλήματος ακόμη και η απογοήτευση δεν συγχωρείται και έτσι το ποδοσφαιρικό τμήμα κοιτάζει το επόμενο κρίσιμο ματς.


 Το τεχνικό επιτελείο επικεντρώνεται στην ψυχολογική ανόρθωση των παικτών καθώς τακτικά η ομάδα αποδίδει αυτό που χρειάζεται, αλλά υστερεί στην τελική προσπάθεια.  


Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα προπονούνται κανονικά και τα βλέμματα πέφτουν φυσικά στον Ντόσεκ, ο οποίος αποτελεί για την ομάδα και τους φίλους της τη μεγάλη ελπίδα για λύση στο σκοράρισμα.


 Από την άλλη φαίνεται ότι ναυαγεί η περίπτωση του Ντουρσούν από την Τουρκία, ο οποίος μάλλον δεν έχει κάνει δεκτή την ελκυστική πρόταση της Skoda Ξάνθη. 


  Κατά τα άλλα κατά τη διάρκεια της παραμονής του Χρήστου Πανόπουλου στα Πηγάδια, ο μεγαλομέτοχος της ομάδας συνομίλησε με τους παίκτες για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται αγωνιστικά η ομάδα και ζήτησε να συνεχίσουν την προσπάθεια που καταβάλλουν ώστε να βγει η ομάδα από τη δύσκολη θέση.   


Τέλος η ομάδα του Ολυμπιακού θα προετοιμαστεί στο αθλητικό Κέντρο των Πηγαδίων.


Συγκεκριμένα εξαιτίας των υποχρεώσεων του Ολυμπιακού σε Τούμπα την Τετάρτη και Κομοτηνή το Σάββατο, οι διοικούντες του πειραϊκού συλλόγου αποφάσισαν  η ομάδα τους να παραμείνει και να προετοιμαστεί στην Ξάνθη μέχρι το Σάββατο και να μην ταξιδέψει από και προς την Αθήνα μέσα σε διάστημα λίγων ημερών.