Ο Λίμπορ Ντόσεκ έτοιμος να βοηθήσει

Ο Τσέχος ποδοσφαιριστής που αποκτήθηκε την τελευταία στιγμή της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου λίγες ώρες μετά την υπογραφή του συμβολαίου του μιλάει στην επίσημη ιστοσελίδα της SKODA ΞΑΝΘΗ για τον νέο σταθμό στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Ο Τσέχος ποδοσφαιριστής που αποκτήθηκε την τελευταία στιγμή της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου λίγες ώρες μετά την υπογραφή του συμβολαίου του μιλάει στην επίσημη ιστοσελίδα της SKODA ΞΑΝΘΗ για τον νέο σταθμό στην ποδοσφαιρική του καριέρα.  


Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής έφτασε το βράδυ του Σαββάτου στην Ξάνθη, την Κυριακή υπέγραψε το συμβόλαιο του με την νέα του ομάδα και στην συνέχεια παρακολούθησε την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης.


Την Δευτέρα πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση και έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση ενόψει των δύσκολων αγώνων σε πρωτάθλημα και κύπελλο Ελλάδος. 


 


  Sk.gr: Καταρχήν καλώς ήρθες στην ομάδα της SKODA ΞΑΝΘΗ. Παρακολούθησες το παιχνίδι απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Μπορείς να μας πεις για την αναμέτρηση και τις πρώτες σου εντυπώσεις για την νέα σου ομάδα;


  Λ.Ν: Το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης ήταν ένας μονόλογος για την SKODA ΞΑΝΘΗ. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και κλείσαμε σε αρκετές φάσεις τον αντίπαλο μέσα στην μεγάλη περιοχή. Ο αντίπαλος δεν δημιούργησε καμία ευκαιρία και κλείστηκε στην άμυνα με σκοπό να πάρει την ισοπαλία. Πιστεύω πως αν πετυχαίναμε κάποιο γκολ το ματς θα το κερδίζαμε αρκετά εύκολα. Υπήρχε αρκετή πίεση από την ομάδα μας με αποτέλεσμα ο αντίπαλος να χάσει πολλές φορές την μπάλα και αυτό είναι κάτι που μου έκανε εντύπωση.


  Sk.gr: Είσαι λίγες ώρες στην Ξάνθη έχεις προλάβει καθόλου να δεις την πόλη;


  Λ.Ν: Ήρθα το Σάββατο το βράδυ και έτσι δεν είχα πολύ χρόνο να δω την πόλη από κοντά.


Διάβασα στο Internet ότι πρόκειται για μια πόλη που έχει 60000 κατοίκους και πως υπάρχουν αρκετά όμορφα μέρη για να μπορέσει κάποιος να δει.


Την Κυριακή είχε το παιχνίδι οπότε έμεινα στο αθλητικό κέντρο.


Ουσιαστικά το μεσημέρι της Δευτέρας είδα την πόλη όταν οι άνθρωποι της ομάδας μου έδειξαν το που θα μείνω και κάποια βασικά μέρη τα οποία πρέπει να γνωρίζω.


Θα έχω αρκετό χρόνο στην συνέχεια για να δω την Ξάνθη αλλά αυτή την στιγμή είμαι αφοσιωμένος ώστε να προσαρμοστώ όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στις ανάγκες της ομάδας.  


Sk.gr: Πόσο πιστεύεις θα σε βοηθήσει το γεγονός ότι ένας συμπατριώτης σου ο Κάρελ Μάλις βρίσκεται στην Ξάνθη;  


Λ.Ν: Είναι πολύ καλό για μένα που θα βρω ένα γνώριμο πρόσωπο. Ο Κάρελ είναι πολύ καλός άνθρωπος και όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο στην Τσεχία τον γνωρίζουν και έχουν να πούνε καλά λόγια για αυτόν. Πιστεύω να βοηθήσει τόσο εμένα αλλά και τον Τόμας που είμαστε οι καινούργιοι της Τσέχικης παρέας. Εμείς θα τον ακούμε και θα ακολουθούμε.   


Sk.gr: Τον ποδοσφαιριστή Λίμπορ Ντόσεκ θα έχουμε την ευκαιρία να τον γνωρίσουμε στην συνέχεια. Πες μας λίγα λόγια για τον εαυτό σου; Ποια είναι η οικογενειακή σου κατάσταση;


   Λ.Ν:  Είμαι παντρεμένος και πατέρας 2 παιδιών και περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία να έρθουν. Μου αρέσει να ακούω μουσική, δεν έχω κάποιον αγαπημένο τραγουδιστή. Είμαι και εγώ θύμα της τεχνολογίας και μου αρέσει να σερφάρω στο Internet. 


 


Πανόπουλος:


 “Οι παίκτες μας ήταν loser”


Ιδιαίτερα επικριτικός εμφανίστηκε ο Χρήστος Πανόπουλος, μετά το τέλος του ισόπαλου παιχνιδιού με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο μεγαλομέτοχος της Ξάνθης, ο οποίος παρακολούθησε όρθιος τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, με έκδηλη την αγωνία στο πρόσωπό του, υπογράμμισε ότι “το ποδόσφαιρο θέλει παίκτες winner και οι δικοί μας σήμερα ήταν loser. Ελπίζω ότι την επόμενη Κυριακή δεν θα είναι. Δεν μπορώ να βλέπω να αλλάζουν 50 πάσες μέσα στην περιοχή. Κάποιος πρέπει να βλέπει και το τέρμα”.


 


 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button