Ο ΑΠΟΧΩΡΩΝ ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΜΙΑΣ ΑΠΟΧΩΡΟΥΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Ο κύριος Παυλίδης νομίζει ότι είναι τόσο ιδιαίτερα πολιτικά ευφυής που μπορεί να κοροϊδεύει όχι μόνο τους πολιτικούς του αντιπάλους αλλά και τον ίδιο τον λαό.

Ο κύριος Παυλίδης νομίζει ότι είναι τόσο ιδιαίτερα πολιτικά ευφυής που μπορεί να κοροϊδεύει όχι μόνο τους πολιτικούς του αντιπάλους αλλά και τον ίδιο τον λαό.


Σκέφτηκε λοιπόν ότι αφού ήταν υποχρεωμένος να τα “ακούσει” από τους αγρότες για τις επιλογές της κυβέρνησης Καραμανλή, αυτή που με νύχια και με δόντια στήριξε σε κάθε της επιλογή, καλό θα ήταν αντί για την “ταμπακιέρα” δηλαδή την κοινωνική έκρηξη που προκαλεί η Κυβέρνηση Καραμανλή με τις σκληρές ταξικές και άδικες συνειδητές πολιτικές της επιλογές, να τα βάλει με κάτι “Πασοκικό”. 


Κι επειδή ενδεχομένως θεωρεί ότι στην “μετά Κοντό εποχή” είναι ο νέος χαλίφης στη θέση του χαλίφη, ο νέος και μόνος πραγματικά δεξιός και όχι ιμιτασιόν δεξιός, φεουδάρχης της περιοχής, τα έβαλε με τον Σπύρο Κουβέλη.


Που ως βουλευτής του ελληνικού Κοινοβουλίου και ως υπεύθυνος περιβαλλοντικών ζητημάτων τόλμησε επισκεπτόμενος τον γειτονικό Νομό Ροδόπης να εισέλθει στην επικράτεια του φεουδάρχη στη λίμνη Βιστωνίδα. 


Και τι είπε επί της ουσίας, αφού ειρωνικά τον αποκάλεσε “λαλίστατο” και “γνωστό του οικολογικού χώρου”; Ότι του φταίει γιατί δεν αναφέρθηκε στο αρδευτικό της Ξάνθης.


Αυτό δηλαδή που ο κύριος Παυλίδης έταξε στον ξανθιώτικο λαό επί τρεις θητείες και δεν το υλοποίησε. Και που σήμερα ομολογεί ότι δεν έχει το βαθμό ωριμότητας στην υλοποίησή του, ώστε να ξεπεράσει κάποιες αντιδράσεις οικολογικών οργανώσεων. 


Τόσο ώριμο το είχε ο κύριος Παυλίδης το έργο. Προφανώς θα ζητήσει να τον ψηφίσει ο λαός για άλλες τρεις τετραετίες προκειμένου να καταφέρει να το υλοποιήσει.


Ή μήπως να τον ψηφίσουμε ως υποψήφιο βουλευτή για να έχει τη δύναμη να το επιβάλει; Το έχουμε πει πολλές φορές.


Η φαντασιοπληξία και ο εγωκεντρισμός του κυρίου Παυλίδη βρίσκεται σε προφανή δυσαρμονία με το κοινό αίσθημα. Ανάλογη και αντίστοιχη με εκείνη της Κυβέρνησης Καραμανλή.


Το ΠΑΣΟΚ τοπικά με αίσθημα ευθύνης δουλεύει σκληρά για τα προβλήματα των πολιτών. Είναι έτοιμο να επωμιστεί την ευθύνη να βγάλει τον τόπο από την κρίση και την μιζέρια.


Με νέες και ξεκάθαρες αντιλήψεις για τα πραγματικά και τα σύγχρονα προβλήματα. Σαν αυτές που εξέφρασε ο Σπύρος Κουβέλης κατά τη σημαντική επίσκεψή του στην περιοχή μας και αποτυπώθηκαν στο δημοσιογραφικό ρεπορτάζ.


Ο λαός βλέπει ήδη την διέξοδο. Ο κ. Καραμανλής φέτος, ο κύριος Παυλίδης του χρόνου αποχωρούν.


Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ.


ΞΑΝΘΗΣ


 


Απάντηση Νομάρχη:


 “Γιατί γίνεστε στυλοβάτες όσων πολεμούν


το μεγάλο περιβαλλοντικό – αρδευτικό έργο;”


 


Απαντώντας ο Νομάρχης Ξάνθης κ. Γιώργος Παυλίδης, στην κατ’ αυτού ανακοίνωση της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Ξάνθης, δήλωσε: 


“Η πολιτική των ύβρεων που συνεχίζει να τους χαρακτηρίζει, αποδεικνύει την φτώχεια στον διάλογο, την άγνοια κρίσιμων ζητημάτων του τόπου μας και ότι επιδιώκουν την κομματική επικράτηση στην λογική “ο σκοπός αγιάζει τα μέσα”.


Δυστυχώς, επιβεβαιώνουν, ότι δεν ήταν καθόλου τυχαία από τους ίδιους και τον κ. Κουβέλη, η παράλειψη υποστήριξης του τεράστιου περιβαλλοντικού έργου της μεταφοράς νερού από τον ποταμό Νέστο για την αντικατάσταση των γεωτρήσεων, την διάσωση από την ερημοποίηση, που ονομάστηκε από τους αγρότες, “αρδευτικό της Ξάνθης”. Όχι μόνο δεν καταδικάζουν, αλλά και υιοθετούν τις θέσεις όσων ζητούν την ανατροπή του. Έργου, που η πρώτη φάση του με 50.538.500 ευρώ, έχει δημοπρατηθεί από την Κυβέρνηση, μετά δεκάχρονη σκληρή προσπάθεια, και ήδη έχει προσωρινή ανάδοχο εργολάβο εταιρία από τις 21 Ιανουαρίου του 2009.


Το έργο – όραμα για την περιβαλλοντική διάσωση της πεδιάδας Ξάνθης από την υφαλμύρωση και την απερήμωση, με την μεταφορά νερού για την αντικατάσταση των γεωτρήσεων, υλοποιείται.


Γιατί δεν θέλουν να σταθούν δίπλα μας, όπως οφείλουν, αλλά γίνονται στυλοβάτες εκείνων που επιδιώκουν την ανατροπή του, γεγονός που οδηγεί σε ανεπανόρθωτη ζημιά για τον τόπο;


Ως που φθάνει η κομματική εμπάθεια; 


Ας τους κρίνουν οι πολίτες αυτού του τόπου. Εμείς ακολουθούμε πολιτικές ευθύνης και παραγωγής έργου”.


ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΟΜΑΡΧΗ


Σχετικά Άρθρα

Back to top button