Νέα επιτυχία των τελωνιακών, γεωπόνων – ελεγκτών της δ/νσης αγροτικής οικονομίας και κτηνιατρικής Εβρου στη γέφυρα Κήπων Εβρου.

Αν και η κα Μαρία Σπυράκη έχει εκλεγεί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για να υπερασπίζεται τα δικαιώματα των ελλήνων πολιτών, ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης τη διόρισε ως εκπρόσωπο τύπου του κόμματός του, αντικαθιστώντας το Βασίλη Κικίλια, ο οποίος τοποθετήθηκε τομεάρχης εθνικής άμυνας, θέση που κατείχε ο αντιπρόεδρος Αδωνις Γεωργιάδης.

Αν και η κα Μαρία Σπυράκη έχει εκλεγεί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για να υπερασπίζεται τα δικαιώματα των ελλήνων πολιτών, ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης τη διόρισε ως εκπρόσωπο τύπου του κόμματός του, αντικαθιστώντας το Βασίλη Κικίλια, ο οποίος τοποθετήθηκε τομεάρχης εθνικής άμυνας, θέση που κατείχε ο αντιπρόεδρος Αδωνις Γεωργιάδης.

Το ζητούμενο είναι, αν η Μαρία Σπυράκη παραιτήθηκε από ευρωβουλευτής και το μισθό των 21.000 ευρώ, για να ασχοληθεί ως εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ στην Ελλάδα, ή, αν παραμένει και ευρωβουλευτής και καλύπτουν τη θέση, οι δύο συνεργάτες της Γιώργος Μυλυβιάτης (γιος του πρώην υπουργού Πέτρου Μολυβιάτη) και Μάκης Ζαγορίτης (γιος του Λευτέρη Ζαγορίτη, πρώην γραμματέα της ΝΔ).

Κυρία Σπυράκη δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη, δε χωράνε λέει ο λαός μας.

 

Νέα επιτυχία των τελωνιακών, γεωπόνων – ελεγκτών της δ/νσης αγροτικής οικονομίας και κτηνιατρικής Εβρου στη γέρυφα Κήπων Εβρου.

Συνολικά κατασχέθηκαν και θα επαναποσταλθούν ή θα καταστραφούν στην Τουρκία, 100 τόνοι προϊόντων επικίνδυνων για τη δημόσια υγεία, στα οποία ανιχνεύτηκαν υπολείμματα φυτοφαρμάκων πάνω από τα επιτρεπτά όρια και με ελλιπή συνοδευτικά έγγραφα (φυστίκια, ρόδια, λεμόνια, αποξηραμένα βερίκοκα και φουντούκια).

Το θέμα που απασχολεί τους καταναλωτές είναι, αν οι εισαγωγείς έχουν τον τρόπο να ξεπερνούν τους ελέγχους και να πλημμυρίζουν τις αγορές με πολύ φθηνά, αλλά επικίνδυνα για τη δημόσια υγεία προϊόντα, την ιδια στιγμή που τα ελληνικά αντίστοιχα προϊόντα, λόγω του αθέμιτου ανταγωνισμού, παραμένουν αδιάθετα και σαπίζουν στα χωράφια.

 

Με θέμα “η έξαρση της εγκληματικότητας και αύξηση των φαινομένων βίας” επίκαιρη ερώτηση προς τον πρωθυπουργό από τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, εξελίχθηκε σε μια προσωπική πολιτική μονομαχία, χωρίς κανόνες, χωρίς όρους.

Ο κ. Τσίπρας άπλωσε τον “τραχανά” με επικοινωνιακό τρόπο για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, χωρίς αρχή, μέση και τέλος και πέτυχε να μην απαντήσει για τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, κατηγορώντας τον κ. Μητσοτάκη, γιατί δεν έχει αποπέμψει το γραμματέα πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρη Αυγενάκη για συζητήσεις που είχε με υπόδικους, όταν ο ίδιος ο κ. Τσίπρας και οι ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ με την ψήφο τους “έσωσαν” και δεν “παραίτησε” το συγκυβερνήτη και υπουργό εθνικής άμυνας Πάνο Καμμένο για τηλεφωνικές συνομιλίες με καταδικασμένο και έγκλειστο στη φυλακή για τη γνωστή υπόθεση ναρκωτικών του “Nour 1” και για περέμβαση στη δικαιοσύνη.

Δώσε κ. Τσίπρα πρώτος το παράδειγμα για να έχεις την απαίτηση να σε ακολουθήσει ο κ. Μητσοτάκης, αν φυσικά αποδειχθούν οι κατηγορίες για το Λευτέρη Αυγενάκη αληθείς.

Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις και ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα, λέει ο θυμόσοφος λαός μας…

 

Καταρχήν καταδικάζω τη ρατσιστική επίθεση στο σπίτι του μικρού πρόσφυγα – λαθρομετανάστη Αμίρ.

Θα πρέπει άμεσα η Ελληνική Αστυνομία να ξεκαθαρίσει το τοπίο, να μη μείνουν σκιές σε συγκεκριμένη κοινοβουλευτική παράταξη, να μην αιωρούνται φήμες και κατηγορίες βρίσκοντας τους ενόχους.

Παραμένει “στίγμα” για την Ελληνική Αστυνομία η εν ψυχρώ δολοφονία των δύο νέων παιδιών – χρυσαυγιτών, μπροστά στα γραγεία της Χ.Α., που ούτε γίνεται λόγος, ούτε έχουν βρεθεί οι εκτελεστές, ούτε κατηγορείται κανείς.

 

Δεν μπορώ να βρω μια πειστική εξήγηση πως κατόρθωσε μόνη της, χωρίς βοήθεια, μια μάνα με τρία μικρά παιδιά να ξεκινήσει από το Αφγανιστάν, να περάσει από ερήμους, πεδιάδες, βουνά, ποταμούς και από χώρες σε εμπόλεμες καταστάσεις, για να βρει την τύχη της στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Μόνο ο Μέγας Αλέξανδρος και ο στρατός του έκανε αυτή τη διαδρομή πολεμώντας.

Μήπως όλο αυτό που γίνεται η ομαδική μετανάστευση εκατομμυρίων μουσουλμάνων εντάσσεται σ’ ένα καλά ενορχηστρωμένο σχέδιο επίθεσης κατά του χριστιανισμού και μακροχρόνια στη θρησκευτική “άλωση” της Ευρώπης;

 

Με κυνικότατο τρόπο ο αναπληρωτής υπουργός οικονομικών κ. Χουλιαράκης (αυτός που βάφτισε το παιδί του σε εκκλησάκι νεκροταφείου) παραδέχθηκε από βήματος της βουλής, αυτό που ήταν πανελλαδικά γνωστό, ότι ήταν συνειδητή επιλογή η υπερφορολόγηση των ελλήνων πολιτών για να επιβιώσει οικονομικά η συγκυβέρνηση, αγνοώντας τις ραγδαίες εξελίξεις φτωχοποίησης της κοινωνίας.

Ο θάνατος της μεσαίας τάξης, των μισθωτών, συνταξιούχων, αγροτών και μικροεπιχειρηματιών με συνειδητή επιλογή ολοκληρώθηκε από κυβέρνηση αριστερή, τον ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη Τσίπρα.

Όλα τα περί ανάπτυξης, πρωτογενών πλεονασμάτων καθαρής εξόδου από τα μνημόνια και ανακούφισης των ελληνικών νοικοκυριών με φιλοδωρήματα το Δεκέμβριο, τα οποία θα πληρωθούν από την ελληνική στο πολλαπλάσιο το 2018, είναι άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε.

Επικοινωνιακά και με αριθμούς – οικονομικούς δείκτες, τα πάει καλά η συγκυβέρνηση. Με την ωμή πραγματικότητα και τη συνεχιζόμενη φτωχοποίηση της ελληνικής κοινωνίας βρίσκεται εκτός θέματος και παίρνει κόκκινη κάρτα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button