ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Υπό συνεχή βροχόπτωση ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση της SKODA ΞΑΝΘΗ για τον σημερινό εκτός έδρας αγώνα με τον Εργοτέλη για το κύπελλο Ελλάδος. Στην πόλη της Ξάνθης από το βράδυ της Τρίτης βρέχει συνεχώς με αποτέλεσμα ο χώρος προπόνησης να είναι βαρύς και να δυσκολεύει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

Υπό συνεχή βροχόπτωση ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση της SKODA ΞΑΝΘΗ για τον σημερινό εκτός έδρας αγώνα με τον Εργοτέλη για το κύπελλο Ελλάδος.


Στην πόλη της Ξάνθης από το βράδυ της Τρίτης βρέχει συνεχώς με αποτέλεσμα ο χώρος προπόνησης να είναι βαρύς και να δυσκολεύει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.  


Η προπόνηση είχε διάρκεια περίπου 60 λεπτά όπου ο Γιώργος Παράσχος και οι συνεργάτες του τόνισαν στους παίχτες τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του αντιπάλου έτσι ώστε στο τέλος του παιχνιδιού η SKODA ΞΑΝΘΗ να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου. 


 Στην αποστολή βρίσκεται και ο νεαρός Αμβρόσιος Παπαδόπουλος που για 1η φορά την φετινή αγωνιστική περίοδο βρίσκεται στους εκλεκτούς της τεχνικής ηγεσίας.  


Αναλυτικά η αποστολή έχει ως εξής: Γκσπούρνιγκ, Λυμπερόπουλος, Παπαδημητρίου, Παππάς, Τζιωρτζόπουλος, Κιντάνα, Γκρζέλακ, Ριζογιάννης, Παπαδόπουλος, Σταθάκης, Σουάνης, Φλίσκας, Αγκάλι, Πόι, Βάλλας, Κωστούλας, Ταιντέρ και Φεριέρ.


Περιμένουν Χιμένες,


ήρθε Χιλιανός 


 Μέχρι το τέλος της εβδομάδας, αναμένεται στην Ξάνθη ο Αργεντίνος Χιμένες, προκειμένου να έχει τις τελικές επαφές με την διοίκηση της ομάδας και αν όλα πάνε καλά να υπογράψει και συμβόλαιο συνεργασίας. 


Την Τρίτη πάντως έφτασε στην πόλη για δοκιμή ένας 21χρονος Χιλιανός παίκτης. Θα παραμείνει για μερικές ημέρες, μέχρις ότου ο Γιώργος Παράσχος να διαπιστώσει αν μπορεί να βοηθήσει.


Από κει και πέρα οι παράγοντες της ομάδας μας  σχολίασαν τα δημοσιεύματα που θέλουν τους Γκσμπούρνινγκ, Ζουέλα να είναι στο στόχαστρο γερμανικών ομάδων. Οπως έλεγαν: “Μόνο φιλολογικό είναι το ενδιαφέρον. Πάντως και πρόταση να γίνει τώρα δεν το συζητάμε. Το καλοκαίρι όμως θα είναι διαφορετικά τα πράγματα”.


Ο Ζουέλα δεν έχει δικαίωμα στο παιχνίδι κυπέλλου  με αντίπαλο τον Εργοτέλη, καθώς αποβλήθηκε στο ματς με τον Ολυμπιακό. Φυσικά δεν θα παίξει και ο Ντοριβάλ που τραυματίστηκε από τον Γιάννη Παπαδόπουλο και κάνει θεραπεία για να επιστρέψει σε περίπου 10 ημέρες.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button