ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ “ΦΩΝΗΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ”

Στην υπ’αριθμ. 1838/27.11.2008 αναφορά του βουλευτή Ξάνθης κ. Παναγιώτη Σγουρίδη σχετικά με τους πρώην εργαζόμενους του ραδιοσταθμού “Φωνή της Αμερικής” η Υπουργός κα Φάνη Πάλλη-Πετραλιά γνωστοποιεί τα ακόλουθα:

Στην υπ’αριθμ. 1838/27.11.2008 αναφορά του βουλευτή Ξάνθης  κ. Παναγιώτη Σγουρίδη σχετικά με τους πρώην εργαζόμενους του ραδιοσταθμού “Φωνή της Αμερικής” η  Υπουργός  κα Φάνη Πάλλη-Πετραλιά γνωστοποιεί τα ακόλουθα: 


“Για τους πρώην εργαζόμενους του ραδιοφωνικού σταθμού “Φωνή της Αμερικής” έχει εκδοθεί από το Υπουργείο μας η υπ’ αρ. 30171/7-2-07 Υπουργική Απόφαση με την οποία χορηγήθηκε έκτακτη οικονομική ενίσχυση συνολικού ποσού 21.000 Ευρώ σε ανέργους του προαναφερθέντα ραδιοφωνικού σταθμού.


Ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού  (ΟΑΕΔ) ως κύριος φορέας υλοποίησης των πολιτικών απασχόλησης στη χώρα μας, διαθέτει ένα πυκνό δίκτυο υπηρεσιών και εξειδικευμένων εργασιακών συμβούλων και παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες στήριξης σε όλους τους ανέργους της χώρας. Για το σκοπό αυτό υλοποιεί ενεργητικές πολιτικές απασχόλησης, όπως προγράμματα επιδότησης ……………………………….. 


Στο πλαίσιο αυτό, την τρέχουσα περίοδο είναι διαθέσιμο ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων απασχόλησης, στα οποία θα μπορούσαν να ενταχθούν και οι πρώην εργαζόμενοι της παραπάνω επιχείρησης…………………….” 


 Ο εμπαιγμός σε όλο του το μεγαλείο. Αφού τους ενέταξαν στο πρόγραμμα ομαδικής απασχόλησης, τους έταξαν συνέχιση του προγράμματος, τους υποσχέθηκαν τακτοποίηση στο Δημόσιο μετά τη ΣΕΒΑΘ και ΣΕΠΕΚ, τώρα τους ξεχνούν εντελώς και τους περιπαίζουν ενημερώνοντας τους για τα προγράμματα του ΟΑΕΔ.           

Σχετικά Άρθρα

Back to top button