Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΦΕΡΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Σήμερα στις 11:30 στο Ψυχολογικό Κέντρο Ξάνθης θα παραδοθεί επιταγή ποσού δύο χιλιάδων οκτακοσίων ογδόντα τεσσάρων ευρώ και εξήντα εννέα λεπτών (2.884,69) στον Πρόεδρο του Ψυχολογικού Κέντρου Ξάνθης, τον Μητροπολίτη Ξάνθης κ.κ. Παντελεήμονα.

Σήμερα στις 11:30 στο Ψυχολογικό Κέντρο Ξάνθης  θα παραδοθεί επιταγή ποσού  δύο χιλιάδων οκτακοσίων ογδόντα τεσσάρων ευρώ και εξήντα εννέα λεπτών (2.884,69) στον Πρόεδρο του Ψυχολογικού Κέντρου Ξάνθης, τον Μητροπολίτη Ξάνθης κ.κ. Παντελεήμονα. 


Το χρήματα αυτά είναι το οικονομικό αποτέλεσμα την προσπάθειας που κατέβαλαν για την στήριξη του Κέντρου, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, Παράρτημα Ξάνθης, Σώμα Νοσηλευτικής, τα σύγχρονα μουσικά εργαστήρια ” House of Sound” και το  ραδιόφωνο του Δήμου Ξάνθης ” Όμορφη Πόλη 89,9″.


Σας θυμίζουμε ότι  την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου στις 12:00 το μεσημέρι, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Ξεχωριστές Δεξιότητες, οι μαθητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Ξάνθης τραγούδησαν και στήριξαν  έμπρακτα το Ψυχολογικό Κέντρο Ξάνθης.


Την ιδέα οργάνωσαν σαν και υλοποίησαν  ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, Παράρτημα Ξάνθης, Σώμα Νοσηλευτικής, τα σύγχρονα μουσικά εργαστήρια ” House of Sound” και το  ραδιόφωνο του Δήμου Ξάνθης ” Όμορφη Πόλη 89,9″.


Στόχος της εκδήλωσης ήταν  η μουσική έκφραση των μαθητών της πόλης και η παρουσίαση της δουλειάς τους στο κοινό, η ευαισθητοποίηση των νέων γύρω από ζητήματα που αφορούν το ” διαφορετικό” και η  οικονομική στήριξη του Ψυχολογικού Κέντρου Ξάνθης, ως αποτέλεσμα της ευαισθητοποίησης πολιτών και φορέων με την εκδήλωση αυτή.


Χορηγοί της εκδήλωσης, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά, ήταν: η Βιομηχανία Γάλακτος Ξάνθης “Ροδόπη” και η “Τελεία και Παύλα” Εκτυπωτική Εκδοτική.


Επίσης Ευχαριστούμε Θερμά τον Προϊστάμενο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Πυλαρινό, την Προϊσταμένη της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κα. Στυλιανίδου και τους μαθητές : 2ο Γυμνάσιο  Φωτεινή Καρτάλη,  Ιωάννα Κατσρινάκη, 4ο Γυμνάσιο  Μαρία Κύρια,  Γεωργία Νόννα Κυριαζοπούλου, 1ο Γενικό Λύκειο  Βασίλη Αναστασιάδη,  Κώστα Ευθυμίου, Παναγιώτη Χασάπη, Ραφαήλ Τάσιο, Θόδωρο Δρακίδη, 7ο  Γυμνάσιο Ιωάννα Χατζηνικολάου,  Ελένη Ντιβανιάν,  2ο  Γενικό  Λύκειο Βέρα Δεμουρτσίδου, Ελίνα Καλατζίδου, Αναστασία Οικονομίδου, 3ο  Γενικό Λύκειο Βασίλη Μπάτζιο, Μουσικό Σχολείο Ξάνθης Γιάννη Καραθάνο,   Ιουλιανό Τζανέτη , Νικόλαο Σαχπατζίδη, Αλέξανδρο Σίστη .           


Τέλος Ευχαριστούμε το Εργατικό Κέντρο, την ΟΕΒΕ Ξάνθης, το ΕΒΕ Ξάνθης και όλους όσους πρόσφεραν την πολύτιμη βοήθειά τους για την εκδήλωση αυτή.     


Ε.Ε.Σ  Σώμα


Νοσηλευτικής Ξάνθης


Σύγχρονα Εργαστήρια “House of Sound”


” Όμορφη Πόλη 89,9″ Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης  

Σχετικά Άρθρα

Back to top button