ΠΗΡΕ ΛΙΝΚΑ

Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ΑΟ υπέγραψε 3τες επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ποδοσφαιριστή PAWEL LINKA.

Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ΑΟ υπέγραψε 3τες επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ποδοσφαιριστή PAWEL LINKA.


 



“Βλέπει” Αγκίρε


 Την περίπτωση απόκτησης του Φρανσίσκο Αγκίρε εξετάζει η Skoda Ξάνθη.


Το πρόβλημα έγκειται στο γεγονός ότι ο 31χρονος Αργεντινός επιθετικός έχει συμβόλαιο με την Ομόνοια ως το 2011 και θα αποχωρήσει από τον κυπριακό σύλλογο (είτε σαν ελεύθερος είτε με ένα μικρό αντίτιμο) μόνο εφόσον ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Μιχάλη Κωνσταντίνου από τον Ηρακλή.


 Ο Αγκίρε πριν από την Ομόνοια είχε αγωνιστεί στην Ελβετία με τις Σεντ Γκάλεν, Ιβερτόν και Κιάσο, όπως επίσης στην πατρίδα του με τις Ντεπορτίβο Μορόν, Κίλμες, Αλμιράντε και Μπάνφιλντ.


 



Τέλος στα σενάριο


για βολιβιανούς


Τέλος στα σενάρια για ενδιαφέρον της Ξάνθης για 2 Βολιβιανούς παίκτες, έβαλε η ΠΑΕ, διαψεύδοντας κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα.


Πρόκειται για τον 29χρονο αμυντικό, Ρόναλντ Ριβέρο και τον 27χρονο μέσο Χοσελίτο Βάκα που όπως έγινε γνωστό από την διοίκηση της Skoda Ξάνθης δεν βρίσκονται στην μεταγραφική λίστα. 


Άλλωστε προτεραιότητα αυτή τη στιγμή για την ομάδα της Ξάνθης, είναι η απόκτηση ενός επιθετικού ιδιαίτερα μετά την αποχώρηση και του Σταύρου Λαμπριάκου ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη, με τους ιθύνοντες να έχουν καταλήξει σε δύο περιπτώσεις.


Σε ότι αφορά τον 24χρονο Σουηδό επιθετικό Μισέλ Καμχί που δοκιμάζεται από τους Ακρίτες, δεν έχει πείσει τον Γιώργο Παράσχο και πολύ δύσκολα θα παραμείνει.  


Σχετικά Άρθρα

Back to top button