ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΥΦΤΕΙΑ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ

Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια μας σε όλες τις οικογένειες και οικείους των δεκάδων ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στα πύρινα μέτωπα που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες μέρες και την αμέριστη συμπαράσταση μας σε όλους τους πληγέντες της καταστροφικής πυρκαγιάς που έπληξε τις περιοχές της Αττικής. Γινόμαστε όλοι μάρτυρες μιας ανείπωτης τραγωδίας που βιώνουν οι οικογένειες των συνανθρώπων μας που χάθηκαν τόσο άδικα. Ευχόμαστε κουράγιο και δύναμη στις οικογένειες των πυροπαθών και ταχεία ανάρρωση στους εκατοντάδες τραυματίες.

Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια μας σε όλες τις οικογένειες και οικείους των δεκάδων ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στα πύρινα μέτωπα που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες μέρες και την αμέριστη συμπαράσταση μας σε όλους τους πληγέντες της καταστροφικής πυρκαγιάς που έπληξε τις περιοχές της Αττικής. Γινόμαστε όλοι μάρτυρες μιας ανείπωτης τραγωδίας που βιώνουν οι οικογένειες των συνανθρώπων μας που χάθηκαν τόσο άδικα. Ευχόμαστε κουράγιο και δύναμη στις οικογένειες των πυροπαθών και ταχεία ανάρρωση στους εκατοντάδες τραυματίες. Συμμεριζόμαστε την οδύνη, τον πόνο και τη θλίψη χιλιάδων συμπολιτών μας που έχασαν τα σπίτια τους, τις περιουσίες τους και τους κόπους μιας ζωής μέσα σε λίγες ώρες.

Επίσης, εκφράζουμε τις θερμότατες ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μας στους πυροσβέστες που κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για την κατάσβεση των πυρκαγιών, καθώς επίσης στα υπόλοιπα Σώματα Ασφαλείας, τα σωστικά συνεργεία, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, τους εργαζομένους σε διάφορες υπηρεσίες, τους εθελοντές και τους απλούς ανθρώπους, κατοίκους που πάλεψαν με τιτάνιες προσπάθειες για να συνδράμουν στη διαχείριση της τραγωδίας και των απεγκλωβισμών.

Προσευχόμαστε στον Παντοδύναμο και Πολυεύσπλαχνο Θεό να μας δώσει δύναμη για να αντέξουμε τη μεγάλη αυτή λύπη, σοφία για να σχεδιάσουμε αυτά που πρέπει να κάνουμε και ελπίδα ότι τα σχέδια μας θα γίνουν πραγματικότητα. 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button