Το τρίτο μάτι

*Η χώρα δεν διαθέτει κυβέρνηση που να μπορεί να προστατεύσει τον πολίτη, δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου με αντικείμενο τα επεισόδια που ακολούθησαν τη δολοφονία του 16χρονου μαθητή.

*Η χώρα δεν διαθέτει κυβέρνηση που να μπορεί να προστατεύσει τον πολίτη, δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου με αντικείμενο τα επεισόδια που ακολούθησαν τη δολοφονία του 16χρονου μαθητή. 


Ο κ. Παπανδρέου κάλεσε κάθε πολίτη σε εκστρατεία ενάντια στη βία, λέγοντας ότι στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα.


Τόνισε ότι η κυβέρνηση έχει χάσει την εμπιστοσύνη του λαού, καθώς δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στα προβλήματα, ενώ ανέφερε ότι το ΠΑΣΟΚ ως αυριανή κυβέρνηση εγγυάται ένα κράτος δικαίου που θα προστατεύει τα δικαιώματα των πολιτών.


Παράλληλα, ανέφερε ότι όλοι συμμεριζόμαστε την οργή της νέας γενιάς για τη δολοφονία του 16χρονου, όμως πρόσθεσε πως δεν ταυτίζεται η νεολαία με αυτές τις εικόνες αγριότητας που “όλοι καταδικάζουμε”.


 



*Προσφυγή στις κάλπες ζήτησε ο Γιώργος Παπανδρέου σε έκτακτη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ λέγοντας ότι το μόνο που μπορεί να προσφέρει πια η κυβέρνηση είναι η αποχώρησή της.


 



*Καμπανάκι κινδύνου για ακόμα μεγαλύτερη βλάβη στην πραγματική οικονομία, στον βαθμό που οι τράπεζες σταματήσουν να δανείζουν νοικοκυριά και επιχειρήσεις, σήμανε ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος κ. Γ. ΠροβόπουλοςΗ διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης για άλλη μια φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα αποφάσισε τη συμμετοχή του στην πανελλαδική απεργία που κήρυξε η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ για σήμερα γιατί δεν εφησυχάζει, συνεχίζει τον αγώνα με τις θέσεις και τις προτάσεις του είναι έτοιμο για κοινωνικό διάλογο που μπορεί να οδηγήσει το νομό σε συμφωνία για την ανάπτυξη και την απασχόληση.


 




*Το Κέντρο Εκπαίδευσης Κοινωνικής Υποστήριξης και Κατάρτισης Ατόμων με Αναπηρία (ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ) Ξάνθης σε συνεργασία με την πανελλήνια Ενωση Αμφιβληστροειδοπαθών (Π.Ε.Α), με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα των ατόμων με αναπηρία (3 Δεκεμβρίου), σας προσκαλεί στις ανοιχτές ενημερωτικές εκδηλώσεις του με στόχο την ενημέρωση, την πρόληψη και τις σύγχρονες προοπτικές για τα άτομα με προβλήματα όρασης και την ηλικιακή εκφύλιση της ωχράς κηλίδας.


Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στις 13 Δεκεμβρίου 2008 ημέρα Σάββατο και θα περιλαμβάνουν: α)Ημερίδα με θέμα: “Αντικρίζοντας τη ζωή κατάματα. Ενημέρωση, πρόληψη και προοπτικές για τα άτομα με προβλήματα όρασης. Ηλικιακή εκφύλιση της ωχράς κηλίδας”, που θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης από 09.15 – 13.30 και β) Ανοιχτή ενημερωτική ομιλία με θέμα: “Ενημέρωση για την πρόληψη και αντιμετώπιση της ηλικιακής εκφύλισης της ωχράς κηλίδας”, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Ξάνθης από 17.30 – 19.30.


Σχετικά Άρθρα

Back to top button