Και τώρα ο ΠΑΟΚ

Στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας βρέθηκαν το πρωί οι ποδοσφαιριστές της SKODA ΞΑΝΘΗ για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για την επόμενη συνάντηση της Super League με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ που είναι και η προτελευταία για τον πρώτο γύρο.

Στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας βρέθηκαν το πρωί οι ποδοσφαιριστές της SKODA ΞΑΝΘΗ για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για την επόμενη συνάντηση της Super League με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ που είναι και η προτελευταία για τον πρώτο γύρο.


Ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι για το συγκρότημα του Γιώργου Παράσχου που μέχρι στιγμής έχει δώσει 7 παιχνίδια μακριά από την Ξάνθη ενώ υπολείπονται ακόμη 2 για να ολοκληρωθεί το πολύ δύσκολο πρόγραμμα.  


Παρά τις δυσκολίες η SKODA ΞΑΝΘΗ βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και θέλει να παραμείνει εκεί ώστε να πετύχει τους στόχους της. Βέβαια η ήττα από τον Παναθηναικό και ο τρόπος με τον οποίο ήρθε σίγουρα έχει επηρεάσει τους ποδοσφαιριστές αλλά όλοι βλέπουν πως το δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι μια καλή ευκαιρία για να επανέλθουν τα χαμόγελα καθώς θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης θα ανυψώσει και πάλι το ηθικό. 


 Ο ΠΑΟΚ πραγματοποιεί πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα και βρίσκεται από τις πρώτες αγωνιστικές στις πρώτες δύο θέσεις και έχει δείξει μέχρι στιγμής σταθερότητα στην απόδοση και στην κατάκτηση βαθμών.  


Ο Χάρης Παππάς και ο Βίκτωρ Αγκάλι πραγματοποίησαν ατομικό πρόγραμμα χωρίς πάντως να αντιμετωπίζουν κάτι σοβαρό. Οι δύο ποδοσφαιριστές αναμένεται  σήμερα να συμμετέχουν με τους υπόλοιπους συμπαίχτες τους.


Στην προπόνηση παραβρέθηκε και ο Πολωνός τερματοφύλακας Λίνκα που θα παραμείνει και τις επόμενες μέρες και θα πάρει μέρος με την υπόλοιπη ομάδα της SKODA ΞΑΝΘΗ. 



Η επόμενη μέρα


 Προπόνηση περιλάμβανε η επόμενη μέρα για την SKODA ΞΑΝΘΗ μετά την εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναικό για την 13η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος της Super League.


Οι παίχτες του Γιώργου Παράσχου βρέθηκαν το πρωί στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας και πραγματοποίησαν το καθιερωμένο πρόγραμμα μετά από παιχνίδι.  


Συγκεκριμένα οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν πραγματοποίησαν πρόγραμμα αποθεραπείας σε αντίθεση με αυτούς που δεν πήραν πολύ χρόνο συμμετοχής ή δεν αγωνίστηκαν καθόλου οι οποίοι προπονήθηκαν σε πιο έντονους ρυθμούς.   


Το τελικό 1-2 σίγουρα δεν ήταν αυτό που επιθυμούσαν οι ποδοσφαιριστές αλλά σε ένα πρωτάθλημα οι χαρές και οι λύπες είναι πολλές και για αυτό τον λόγο πρέπει να συνεχίζεις πάντα με ψηλά το κεφάλι ώστε να μπορείς να αντεπεξέλθεις και να συνεχίζεις να βρίσκεσαι ψηλά στην βαθμολογία.


Το πρόγραμμα για την SKODA ΞΑΝΘΗ παραμένει δύσκολο καθώς τις δύο επόμενες αγωνιστικές υπάρχουν ισάριθμα ταξίδια στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα σε Τούμπα και Καυτατζόγλειο όπου το συγκρότημα του Γιώργου Παράσχου θα διασταυρώσει τα ξίφη του με ΠΑΟΚ και Ηρακλή αντίστοιχα.   


Το ευχάριστο για την τεχνική ηγεσία είναι ότι κανένας ποδοσφαιριστής, πλην του Τζιωρτζόπουλου, δεν αντιμετωπίζει κάποιο σημαντικό πρόβλημα τραυματισμού. Ο αριστεροπόδαρος αμυντικός της SKODA ΞΑΝΘΗ δέχτηκε αγκωνιά σε εναέρια μονομαχία από ποδοσφαιριστή του Παναθηναικού με αποτέλεσμα να χτυπήσει, κάταγμα στη μύτη, και να αποχωρήσει από το παιχνίδι στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης.


Επίσης ο Κώστας Φλίσκας που είχε αποκλειστεί από την αποστολή εξαιτίας μιας ίωσης που τον ταλαιπωρούσε πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση.


Εκεί βρέθηκε και ο Ευθύμης Κοτίτσας που πραγματοποίησε ατομικό πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του γυμναστή Κώστα Νικολαίδη ώστε να βελτιωθεί η φυσική κατάσταση του ποδοσφαιριστή.


Πάντως ο νεαρός ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.  


 


Ξάνθη και Πανσερραϊκός


δίνουν “μάχη” για τον Ασάρε


Τον επιθετικό της Τζουργκάρντεν έχουν βάλει στο μάτι Ξάνθη και Πανσερραϊκός


Την ενίσχυση της επιθετικής τους γραμμής, επιδιώκουν Ξάνθη και Πανσερραϊκός και το όνομα του ποδοσφαιριστή που βρίσκεται στις πρώτες προτιμήσεις των δύο συλλόγων είναι αυτό του Τζόουνς Κούζι Ασάρε, ο οποίος είναι ελεύθερος και μπορεί να μεταγραφεί σε ομάδα της αρεσκείας του. 


Πρόκειται για γκανέζο φορ (γεννημένος στην Σουηδία), ο οποίος από το 1999 αγωνίζεται στο σουηδικό πρωτάθλημα. Με εξαίρεση την διετία 2002-04, όταν και έπαιξε για λογαριασμό των Γκράτσερ (Αυστρία), Ντενίζλισπορ (Τουρκία) και Λαντσκρόνα (Σουηδία), όλες τις υπόλοιπες χρονιές αγωνίστηκε με την φανέλα της Τζουγκάρντεν. 


Είναι 28 ετών και στις συνολικά 194 συμμετοχές του (156 με Τζουγκάρντεν) έχει σημειώσει 50 τέρματα.


Το Σάββατο ο Ασάρε βρέθηκε στις εξέδρες του δημοτικού σταδίου Σερρών και παρακολούθησε την αναμέτρηση της τοπικής ομάδας με τον Εργοτέλη (0-2).   


 Μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού, συζήτησε με τους ιθύνοντες του συλλόγου για το ενδεχόμενο συνεργασίας τους, χωρίς όμως να προκύψει οριστική συμφωνία.


 Το γεγονός αυτό προσπάθησε να εκμεταλλευτεί η ομάδα του Παράσχου. Την Κυριακή, άλλωστε, ο αφρικανός ταξίδεψε στην ακριτική πόλη και ακολούθησαν διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση της Ξάνθης, η οποία φαίνεται να βρίσκεται πλέον, πιο κοντά στην απόκτησή του. 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button