Ετοιμάζεται για τον Παναθηναικό

Χωρίς πολλές αλλαγές στο πρόγραμμα προπονήσεων συνεχίστηκε η εβδομάδα της SKODA ΞΑΝΘΗ που προετοιμάζεται πλέον για τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα του πρώτου γύρου εναντίον του Παναθηναικού που θα διεξαχθεί το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00.

   Χωρίς πολλές αλλαγές στο πρόγραμμα προπονήσεων συνεχίστηκε η εβδομάδα της SKODA ΞΑΝΘΗ που προετοιμάζεται πλέον για τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα του πρώτου γύρου εναντίον του Παναθηναικού που θα διεξαχθεί το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00.  


   Το δύσκολο πρόγραμμα του 1ου γύρου που περιλάμβανε πολλά παιχνίδια εκτός έδρας, 9 στον αριθμό, και δύσκολα ματς εντός έδρας συνεχίζεται και θα συνεχιστεί και τις επόμενες αγωνιστικές καθώς μετά τον Παναθηναικό υπάρχουν δύο ματς στη Θεσσαλονίκη με αντίπαλο ΠΑΟΚ και Ηρακλή αντίστοιχα.  


   Στη SKODA ΞΑΝΘΗ γνωρίζουν τις δυσκολίες που είχε και συνεχίζει να έχει το πρόγραμμα όπως και γνωρίζουν το τι θα πρέπει να κάνουν για να το αντιμετωπίσουν και να φύγουν με τα αποτελέσματα που θα διατηρήσουν την ομάδα στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.   


   Χθες πραγματοποιήθηκε  πρωινή προπόνηση ενώ το βράδυ της ίδιας μέρας ο σύλλογος Παλαιμάχων ΑΟΞ-SKODA ΞΑΝΘΗ παρέθεσε γεύμα προς τιμήν των ποδοσφαιριστών αλλά και του υπολοίπου ποδοσφαιρικού τμήματος.


 



Το Σάββατο  είναι η ώρα! 


    Ώς εδώ. Αν κάποια στιγμή είναι να ξυπνήσει αυτή η “περίφημη” Ξανθιώτικη κερκίδα, τώρα είναι η ώρα να το πράξει…  Άν αυτός ο “περήφανος” Ξανθιώτης φίλαθλος είναι να κάνει την “υπέρβαση”, τώρα είναι η ώρα να το κάνει…


   Άν αυτά τα διαρκείας είναι να κάνουν κάποια στιγμή την εμφάνισή τους στο γήπεδο της ομάδας ΜΑΣ, τότε σίγουρα ήρθε η ώρα να το κάνουν…


Άν κάποια στιγμή θέλουμε να ξεκολλήσουμε από την ζεστασιά του σπιτιού μας, απο την βόλεψη της τηλεόρασης και τον παθητικό ρόλο της απλής παρακολούθησης ενός δέκτη, τότε τώρα είναι σίγουρα η ώρα να το κάνουμε…


  Γιατί, κάποια στιγμή, θα πρέπει και εμείς οι τρίτοι της βαθμολογίας να δείξουμε πως ναι, υπάρχουμε σε αυτόν τον ποδοσφαιρικό χάρτη. Είμαστε εδώ. Δεν κατεβαίνουμε για ψίλου πήδημα στις πλατείες. Υπάρχει λόγος που βρισκόμαστε στο γήπεδο και φωνάζουμε για την ομάδα μας. Είμαστε εδώ γιατί γουστάρουμε την πόλη μας, γουστάρουμε την ομάδα μας, γουστάρουμε που τα τελευταία είκοσι χρόνια είμαστε μεταξύ των καλύτερων.


   Γουστάρουμε τις χαρές που μας δίνει αυτή η ομάδα, αλλά (για κοίτα φίλε μου) τις απολαμβάνουμε καλύτερα όταν είμαστε όλοι μαζί, νέοι, γέροι και παιδιά μέσα στον ίδιο χώρο. Στο δικό ΜΑΣ γήπεδο. Και νομίζω πως τώρα είναι η ώρα να γουστάρουμε ακόμα περισσότερο…


 Πάρτε, λοιπόν, τα ακριβά σας οπίσθια από τις πολυθρόνες και τους καναπέδες, βάλτε τα παιδιά σας στο αυτοκίνητο, εφοδιαστείτε με ενθουσιασμό, τσαμπουκά, πίστη, τα απαραίτητα εφόδια και όλα θα πάνε καλά.


Γιατί αν όλοι μας το βάλουμε στο μυαλό, ήρθε η ώρα να κάνουμε το Arena να αναστενάξει! 


  Το Σάββατο δέν υπάρχει ΠΑΟ στο γήπεδο. Δεν υπάρχει Αθηναϊκό κατεστημένο. Δεν υπολογίζουμε την όποια εκπομπή και την όποια φυλλάδα. Στο κάτω κάτω της γραφής ούτε και αυτοί μας υπολογίζουν (κι εδώ που τα λέμε καλύτερα κάνουν για την πάρτη μας).


Το Σάββατο υπάρχει μόνο μια ομάδα στο γήπεδο, φοράει κόκκινα στις καρδιές μας και βάζει φωτιά με την δική μας παρότρυνση στο χορτάρι. Το Σάββατο υπάρχει μόνο το δικό ΜΑΣ κατεστημένο. Το Σάββατο υπολογίζουμε ΜΟΝΟ το δικό μας τομάρι και γι’ αυτό παλεύουμε…


Γιατί πολύ απλά ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ…


Σωκράτης Κατσαούνης  

Σχετικά Άρθρα

Back to top button