Λίγο πριν τον ΠΑΟΚ

Πρωινή προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις περιλάμβανε το πρόγραμμα για την SKODA ΞΑΝΘΗ ενόψει του προτελευταίου αγώνα του πρωταθλήματος της Super League. Ο Παναγιώτης Γκουτσίδης και οι συνεργάτες του μετά το ρεπό της Τρίτης υποδέχτηκαν τους ποδοσφαιριστές και άρχισαν την προετοιμασία για τον ΠΑΟΚ.

Πρωινή προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις περιλάμβανε το πρόγραμμα για την SKODA ΞΑΝΘΗ ενόψει του προτελευταίου αγώνα του πρωταθλήματος της Super League. Ο Παναγιώτης Γκουτσίδης και οι συνεργάτες του μετά το ρεπό της Τρίτης υποδέχτηκαν τους ποδοσφαιριστές και άρχισαν την προετοιμασία για τον ΠΑΟΚ.


Ο Παντελής Ριζογιάννης που το τελευταίο διάστημα απέχει από τις προπονήσεις λόγω τραυματισμού ανέβασε ρυθμούς και ίσως στις επόμενες προπονήσεις να πάρει μέρος με τους υπόλοιπους συμπαίχτες του ώστε να είναι έτοιμος εναντίον του ΠΑΟΚ. Ουσιαστικά ο Ριζογιάννης είναι και η μοναδική απώλεια που οφείλεται σε τραυματισμό αν εξαιρέσει κανείς τον Κώστα Φλίσκα που εδώ και καιρό είναι εκτός προπονήσεων.


Βέβαια σημαντικές είναι οι απουσίες λόγω τιμωριών καθώς οι Γκσπούρνιγκ, Ζουέλα, Βάλλας και Σουάνης δεν θα αγωνιστούν έχοντας συμπληρώσει οι δύο πρώτοι 4 κίτρινες κάρτες ενώ οι δύο Έλληνες 7.


Στην αναμέτρηση της Κυριακής που θα ξεκινήσει στις 19:00 δεν θα υπάρξουν μεμονωμένα εισιτήρια καθώς μόνο οι κάτοχοι της κάρτας μέλους της SKODA ΞΑΝΘΗ θα έχουν το δικαίωμα να παρακολουθήσουν την ποδοσφαιρική συνάντηση.


Τέλος η SKODA ΞΑΝΘΗ έχει προγραμματίσει δοκιμές νεαρών ποδοσφαιριστών για τα έτη 1991 έως 1994. Οι προπονήσεις θα λάβουν χώρα σε 3 διαφορετικές ημερομηνίες και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έρθουν και να πάρουν μέρος. Αναλυτικά οι ημερομηνίες έχουν ως εξής:


22 – 23 – 24 – 25 και 26 Απριλίου


8 – 9 – 10 Μαίου


15 – 16 – 17 Μαίου


Ώρες έναρξης των προπονήσεων είναι στις 15:00.



Χωρίς φίλους του ΠΑΟΚ την Κυριακή


Χωρίς φίλους της ομάδας του ΠΑΟΚ πρόκειται να διεξαχθεί η αναμέτρηση της Κυριακής μεταξύ της Skoda Ξάνθη και του ΠΑΟΚ στα Πηγάδια.


Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα παρουσία εκπροσώπων των δύο ΠΑΕ, η πλευρά του ΠΑΟΚ έκανε γνωστό ότι δεν επιθυμεί να πάρει εισιτήρια για τον αγώνα.


Ως εκ τούτου, αποφασίστηκε να παραμείνει κλειστή η θύρα Δ του γηπέδου.


Πάντως με βάση όσα συνηθίζονται και καθώς δεν υπάρχει μέγαλο βαθμολογικό ενδιαφέρον για την Ξάνθη οι φίλοι της Ξάνθης θα πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν αποκλείεται αρκετοί φίλοι του ΠΑΟΚ να βρεθούν στις κερκίδες και κυρίως στη Θύρα Γεωργουδάκη όπου βρίσκονται οι προσκλήσεις των φιλοξενουμένων.


Από την πλευρά της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη έγινε γνωστό ότι δεν θα υπάρξουν, πάντως, μεμονωμένα εισιτήρια για τον αγώνα και θα εισέρχονται στο γήπεδο μόνο οι κάτοχοι διαρκείας.


 



Περιμένουν


 τον Πανόπουλο


Από τα χείλη του Χρήστου Πανόπουλου κρέμονται όλοι στην Ξάνθη, προκειμένου να διευκρινιστούν τόσο οι στόχοι της νέας περιόδου όσο και η στελέχωση και αναδιάρθρωση των ρόλων στην ΠΑΕ.


Με την άφιξη του μεγαλομετόχου στην πόλη μας την επόμενη εβδομάδα, έχει προγραμματιστεί σειρά συναντήσεων με τους άμεσους συνεργάτες του, αλλά και τον Βόλφγκανγκ Βολφ, η παρουσίαση του οποίου αναμένεται την 21η Απριλίου.


Ο Πανόπουλος πέρα από τον νέο τεχνικό και τους συνεργάτες του (Γκουτσίδη, Κωνσταντινίδη) δεν αποκλείεται να προβεί και σε ανακοινώσεις που αφορούν στο μέλλον άλλων στελεχών της ΠΑΕ, αλλά και στην επάνδρωση του τμήματος σκάουτινγκ, που μετά την απόλυση του Κατρακυλάκη έχει μείνει ακέφαλο.


 



Αναζητούν


τον παίκτη-κράχτη


Παρ’ όλο που η επίσημη παρουσίαση του Βόλφγκανγκ Βολφ έχει προγραμματιστεί για την 21η Απριλίου, ο Γερμανός τεχνικός σε συνεργασία με τους διοικούντες έχει ήδη αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του για το έμψυχο δυναμικό της ομάδας.


Πέρα από τους παίκτες που θα αποχαιρετίσουν την Ξάνθη, αλλά και αυτούς που θα αποκτηθούν για να τους αντικαταστήσουν, στην ομάδα έχουν ήδη επιδοθεί στην αναζήτηση του παίκτη-κράχτη, που θα κάνει τη διαφορά στο σύλλογο.


 Μάλιστα, όπως ισχυρίζονται διοικητικοί κύκλοι, αναζητείται ποδοσφαιριστής που θα κάνει επί της ουσίας τη διαφορά και θα προσφέρει στο σύλλογο. Μια περίπτωση Εμερσον, για παράδειγμα, ή Ρατζίνσκι, που άφησαν τη σφραγίδα τους, όχι όπως οι Μασιέλ και Αγκάλι που αποκτήθηκαν πέρυσι αλλά πέρασαν και δεν ακούμπησαν.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button