Το τρίτο μάτι

Πραγματοποιήθηκε, στις 28 Νοεμβρίου 2008, στο Debrecen της Ουγγαρίας, η εναρκτήρια συνάντηση του προγράμματος NEEBOR (Networking for Enterprises in the Eastern External Border Regions – Δικτύωση για Επιχειρήσεις στις Περιφέρειες των Εξωτερικών Ανατολικών Συνόρων), στο πλαίσιο του προγράμματος INTERREG IVC.

*Πραγματοποιήθηκε, στις 28 Νοεμβρίου 2008, στο Debrecen της Ουγγαρίας, η εναρκτήρια συνάντηση του προγράμματος NEEBOR (Networking for Enterprises in the Eastern External Border Regions – Δικτύωση για Επιχειρήσεις στις Περιφέρειες των Εξωτερικών Ανατολικών Συνόρων), στο πλαίσιο του προγράμματος INTERREG IVC. 


Στη συνάντηση συμμετείχαν 12 εκπρόσωποι περιφερειών και αναπτυξιακών φορέων από 8 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ουγγαρία, Φινλανδία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Σλοβακία, Λετονία, Πολωνία και Ελλάδα), ενώ την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης εκπροσώπησε ο κ. Λεπίδας Βασίλης, στέλεχος του τμήματος ευρωπαϊκών προγραμμάτων της ΠΑΜ-Θ. Στη συνάντηση πραγματοποιήθηκε μια πρώτη γνωριμία μεταξύ των εκπροσώπων των εταίρων του έργου, ενώ παρουσιάστηκαν αναλυτικά, από τον επικεφαλής εταίρο, οι κύριες δράσεις και τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Ακολούθησε συζήτηση, επίλυση αποριών και προτάσεις από τη μεριά των εταίρων για την καλύτερη δυνατή εφαρμογή του έργου. 


Την επόμενη ημέρα της συνάντησης, ακολούθησε πολιτιστικό πρόγραμμα στην πόλη Nadudvar.


 



*Χθες και ώρα 11.00′ ο Αστυνομικός Διευθυντής Ξάνθης Παναγιώτης ΜΗΤΣΕΛΟΣ βράβευσε εννέα εννέα εθελοντές αιμοδότες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης επιδίδοντάς τους έπαινο εκ μέρους του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου Βασιλείου ΤΣΙΑΤΟΥΡΑ για την εξαιρετική και ιδιαίτερη σημαντική προσφορά τους στην Τράπεζα Αίματος που διατηρεί η Ελληνική Αστυνομία και η Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης.


Οι βραβευθέντες αστυνομικοί και συνοριακοί φύλακες είναι οι :


Αρχ/κας


ΓΑΛΑΝΙΔΗΣ Ιωάννης       


Αστ/κας


ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ Γεώργιος


Αστ/κας


ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ  Πέτρος


Σ/Φ ΑΓΓΕΛΑΔΑΚΗΣ


Εμμανουήλ


Σ/Φ      ΚΕΦΑΛΑΣ


 Χρυσόστομος


Σ/Φ      ΜΑΣΤΟΡΙΔΗΣ 


Βασίλειος


 Σ/Φ     ΝΑΛΜΠΑΝΤΗΣ 


Βασίλειος


Σ/Φ      ΠΑΛΠΑΝΗΣ


 Ιωάννης


Σ/Φ      ΣΑΒΒΙΔΗΣ 


Χρήστος


Στους ανωτέρω αναφερόμενους μίλησε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ξάνθης επαίροντας το πνεύμα ανιδιοτελούς προσφοράς αγάπης και συμπαράστασης στον πάσχοντα συνάνθρωπο που επέδειξαν και επιδεικνύουν καθημερινά οι αστυνομικοί των Υπηρεσιών ενθαρρύνοντας τους παράλληλα να συνεχίσουν να επιδεικνύουν κοινωνικό έργο προσφοράς και ανιδιοτελούς αγάπης προς τους πολίτες που έχουν ανάγκη.


Σχετικά Άρθρα

Back to top button