ΟΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥ Κ.Ο. ΞΑΝΘΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ

Πραγματοποιήθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο οι πρώτοι επίσημοι αγώνες της νέας κολυμβητικής περιόδου, στην πόλη της Δράμας, με την ονομασία “ΒΑΡΒΑΡΕΙΑ 2008”. Πρόκειται για επίσημους αγώνες της Κ.Ο.Ε όπου συμμετείχανε συνολικά είκοσι δύο μεγάλοι σύλλογοι της Βόρειας Ελλάδας.

Πραγματοποιήθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο οι πρώτοι επίσημοι αγώνες της νέας κολυμβητικής περιόδου, στην πόλη της Δράμας, με την ονομασία “ΒΑΡΒΑΡΕΙΑ 2008”.


Πρόκειται για επίσημους αγώνες της Κ.Ο.Ε όπου συμμετείχανε συνολικά είκοσι δύο μεγάλοι σύλλογοι της Βόρειας Ελλάδας.


Παρών στους αγώνες έδωσε και ο Κολυμβητικός Όμιλος Ξάνθης  που για μια ακόμη φορά απέδειξε τις δυνατότητες που έχει  ενάντια σε ομάδες που πρωταγωνιστούν τα τελευταία χρόνια στα κολυμβητικά δρώμενα.


Αρκεί να αναφέρουμε πως συμμετείχαν σύλλογοι της Θεσσαλονίκης, της Αλεξανδρούπολης, της Καβάλας και της Δράμας.


Με εμφανίσεις που προκάλεσαν τον θαυμασμό όλων των παρευρισκομένων , ο Κ.Ο.Ξάνθης με την παρουσία 11 αθλητών ηλικίας από δέκα έως δώδεκα ετών, κατάφερε να πλασαριστεί στην ενδέκατη θέση  αποσπώντας συνολικά 7 μετάλλια (2 χρυσά, 2 ασημένια και 3 χάλκινα).


Συγκεκριμένα οι αθλητές που  έλαβαν μέρος είναι οι εξής:


ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  2 χρυσά 


ΞΥΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ  1 ασημένιο , 1 χάλκινο


ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ 1 χάλκινο


ΚΑΡΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ  


ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ  


ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ  


ΜΠΟΥΧΟΥΡΗ ΑΜΑΛΙΑ


ΤΑΣΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ


ΠΙΣΤΙΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ


ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ-ΠΑΝΙΔΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ


ΔΟΥΜΠΑ ΝΙΚΗ4 x 50m ΕΛΕΥΘΕΡΟ – ΑΓΟΡΙΑ 10 ΕΤΩΝ 


1 χάλκινο


4 x 50m ΜΙΚΤΗ ΟΜΑΔΙΚΗ – ΑΓΟΡΙΑ 10 ΕΤΩΝ  1 ασημένιοΘα πρέπει να αναφέρουμε πως οι αγώνες “ΒΑΡΒΑΡΕΙΑ” αποτελούν θεσμό στον χώρο της κολύμβησης και όλες οι μεγάλες ομάδες τεστάρουν σε αυτούς τους αγώνες  τις δυνατότητες τους.


 Με τέτοια αποτελέσματα λοιπόν, ο Κ.Ο.ΞΑΝΘΗΣ απέδειξε για ακόμη μια φορά το μέγεθος των δυνατοτήτων που έχει, καθώς επίσης και την συστηματική δουλειά που πραγματοποιείτε από τον προπονητή του προαγωνιστικού τμήματος κ Χριστοδούλου Κώστα.


Μετά από ένα διήμερο γεμάτο συγκινήσεις και διασκέδαση η αποστολή επέστρεψε στην πόλη μας το βράδυ της Κυριακής.  


Σχετικά Άρθρα

Back to top button