Πολιτική

Οδυσσέας Βουρβουκέλης: Ξεκινάμε το αύριο!

Είμαι γιος του Νίκου και της Φλώρας Βουρβουκέλη από τα Άβδηρα της Ξάνθης. Με τη σύζυγό μου, την Έλλη, έχουμε την τύχη να μεγαλώνουμε τα τρία παιδιά μας, την Αναστασία, τον Νίκο και τη Νεφέλη.

Σπούδασα στο Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης στο Τμήμα Γεωπονικής και συνέχισα  με σπουδές στο δεύτερο πτυχίο μου, στον τομέα του Marketing – Οικονομικά Οίνου στο Heilbronn της Γερμανίας.

Μόλις ολοκλήρωσα τις σπουδές μου,ξεκίνησα να εργάζομαι στην οικογενειακή μας  επιχείρηση, ¨Κτήμα Βουρβουκέλη¨ ως υπεύθυνος καλλιέργειας αμπέλου και παραγωγής υψηλής ποιότητας οίνων προστατευόμενης προέλευσης. Ταυτόχρονα, εργαζόμουν και συνεχίζω έως και σήμερα ως υπεύθυνος πωλήσεων για την εσωτερική και εξωτερική αγορά και τη διαχείριση των οικονομικών.

Η πολιτική συγκυρία είναι κρίσιμη και κομβική και είναι σημαντικό να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα για το νέο ξεκίνημα τηςπαράταξης μας.Στόχος μου η συμβολή μου στη διαμόρφωση της πολιτικής και στη λήψη αποφάσεων για το μέλλον της τοπικής μας κοινότητας.

Με αίσθηση ευθύνης σκοπός μου αποτελεί η αλλαγήσε πολιτικό και κοινωνικό επίπεδοσύμφωνα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκεςτης περιοχή μας.Η συμμετοχή των νέων στη διαμόρφωση της πολιτικής και στη λήψη αποφάσεων  πιστεύω πως μπορεί να ενθαρρύνει τους νέους να γίνουν  περισσότερο ενεργοί πολίτες αναλαμβάνοντας δράση για τη βελτίωση της κοινωνίας. Οι νέοι έχουν συχνά μια πιο προοδευτική προσέγγιση και είναι πιο πρόθυμοι να αναζητήσουν νέους τρόπους αντιμετώπισης των προκλήσεων που αντιμετωπίζει η κοινωνία μας. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μια πιο καινοτόμα και βιώσιμη προσέγγιση στην πολιτική  αλλά και στη διακυβέρνηση του τόπου μας.

Είναι σημαντικό να εκπροσωπούνται όλες οι ηλικιακές ομάδες στην πολιτική και οι νέοι έχουν εξίσου σημαντική συνεισφορά στη διαμόρφωση των αποφάσεων που επηρεάζουν το μέλλον της κοινωνίας μας. Η δυνατότητα να εκπροσωπήσω διαφορετικές γενιές, ελπίζω να με οδηγήσει σε επιτυχημένες αποφάσεις και βιώσιμες λύσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως κοινωνία, προκειμένου να την εξυπηρετήσουμε όλοι μαζί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ξεκινάμε το αύριο!

Οδυσσέας Βουρβουκέλης

Υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button