Υπογραφή προγραμματικής σύμβασης για την τουριστική αξιοποίηση της Εγνατίας οδού

Το Σάββατο 22 Νοεμβρίου και ώρα 11.00 π.μ. στο Ξενοδοχείο “ΚΑΖΙΝΟ Ξάνθης”, πρόκειται να υπογραφεί προγραμματική σύμβαση για την τουριστική αξιοποίηση της Εγνατίας οδού.

   Το Σάββατο 22 Νοεμβρίου και ώρα 11.00 π.μ. στο Ξενοδοχείο “ΚΑΖΙΝΟ Ξάνθης”, πρόκειται να υπογραφεί προγραμματική σύμβαση για την τουριστική αξιοποίηση της Εγνατίας οδού.


   Η σύμβαση, έχει εγκριθεί από ένδεκα (11) Νομαρχιακά Συμβούλια των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων επί της Εγνατίας οδού (Ν.Σ.  Γρεβενών, Ν.Σ. Έβρου, Ν.Σ. Ημαθίας,  Ν.Σ. Θεσπρωτίας, Ν.Σ. Θεσσαλονίκης, Ν.Σ. Ιωαννίνων, Ν.Σ. Καβάλας, Ν.Σ. Κοζάνης, Ν.Σ. Ξάνθης,  Ν.Σ. Ροδόπης και  Ν.Σ. Τρικάλων), καθώς και από τα Διοικητικά Συμβούλια του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (ΗΑΤΤΑ) και της Αναπτυξιακής Εταιρίας Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε (ΑΝΚΟ).


    Η υπογραφή της ανωτέρω προγραμματικής σύμβασης και πρωτοβουλία μας αυτή είναι η πρώτη φορά που οι Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις απ’ την Ήπειρο μέχρι την Θράκη, προσβλέπουν σε μια ενιαία προσπάθεια, σ’ ένα έργο, σε μια δράση. Πιστεύουμε ότι θα αποτελέσει την αρχή και για πολλά άλλα έργα, για πολλές προσπάθειες στο μέλλον και θεωρούμε ότι η ενοποιημένη αυτή δράση θα έχει πολλά θετικά αποτελέσματα για την Χώρα.


     Στη συνάντηση έχουν προσκληθεί να παραβρεθούν ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Άρης Σπηλιωτόπουλος, ο Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας, οι Γενικοί Γραμματείς των Περιφερειών Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Ηπείρου, Κεντρικής Μακεδονίας και Δυτικής Μακεδονίας κ.κ. Δημήτριος Σταμάτης, Δημήτριος Πανοζάχος, Γεώργιος Τσιότρας και Ανδρέας Λεούδης αντίστοιχα και  ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ κ. Ηρακλής Βάλβης.


ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ


 ΝΟΜΑΡΧΗ

Σχετικά Άρθρα

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button