Α. “ΤΟ ΤΡΕΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ ΟΥΚ ΑΝΔΡΟΣ ΣΟΦΟΥ”

Το προκλητικό για το Ελληνικό Ποδόσφαιρο, όπως είδαν όλοι όσοι παρακολούθησαν τον αγώνα ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – SKODA ΞΑΝΘΗ, και όπως έδειξαν και σχολίασαν εκτενέστατα στα κανάλια :

Το προκλητικό για το Ελληνικό Ποδόσφαιρο,  όπως είδαν όλοι όσοι παρακολούθησαν τον αγώνα ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – SKODA ΞΑΝΘΗ,  και όπως έδειξαν και σχολίασαν εκτενέστατα στα κανάλια :


1. Το πέναλτι στον ΠΑΠΠΑ στο πρώτο ημίχρονο ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ! !


2.  Στη “φάση” των δύο ΠΕΝΑΛΤΙ στο δεύτερο ημίχρονο,  “Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ, “ΚΑΤΑΜΠΡΟΣΤΑ” ΜΕ  ΠΛΗΡΗ     ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ,    (δεν  είχε   ομίχλη )   και   ΜΕ  εικόνα  Γ Ι Γ Α Ν Τ Ο – Ο Θ Ο Ν Η Σ”. 


Ανακύπτουν ερωτηματικά,  που είναι υποχρεωμένος  πρώτα σαν άνθρωπος να απαντήσει ο Κος ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ, ανεξάρτητα αν δεν ξανασφυρίξει. 


 Β. ΠΡΟΚΛΗΣΗ


ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ , έρχεται ο παρατηρητής διαιτησίας Κος ΚΑΤΑΡΤΖΗΣ και βαθμολογεί τον διαιτητή με 7.40  γνωρίζοντας ο παρατηρητής,  ότι  ο διαιτητής έχει προηγούμενη τιμωρία ………….. Κύριε ΚΑΤΑΡΤΖΗ :


1ον) Γιατί αλλοιώνετε την εικόνα που είδε χιλιάδες κόσμος και προφυλάσσετε τον διαιτητή ; ;


2ον ) Τι άλλο πρέπει να κάνει κάποιος για να μην ξανασφυρίξει ; Να του βάλουν τάνκς μέσα στην περιοχή, να γκρεμίσουν ότι βρίσκουν και να πει παίζετε ;;


3ον) Γιατί θέλετε να συντηρείτε και επιβραβεύετε τέτοια φαινόμενα στο ποδόσφαιρο; ;


Είναι ντροπή σας.


Ο Κος ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ πριν ένα μήνα, με θυμό,  είπε:  “όποιος δεν μπορεί να πάει σπίτι του “.


Κύριε ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ, Κύριοι της ΚΕΔ, ΜΕΤΑ ΑΠΌ ΟΛΑ ΑΥΤΑ θεωρείτε ότι ο Κος ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ και ο Κος ΚΑΤΑΡΤΖΗΣ πρέπει να συνεχίσουν το έργο τους ;   ΑΝ ΝΑΙ, ΟΥΤΕ Ο ΦΡΙΣΚ , ΟΥΤΕ Ο ΜΙΣΚ ΜΑΣ ΣΩΖΟΥΝ.  


 Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ A.O.   


   Υ.Γ. : Αν ξανασφυρίξει μετά από όλα αυτά ο Κος Σταυρίδης,  θα σημαίνει για όλους εμάς, ότι κάποιοι θέλουν να συντηρούν για δικούς τους λόγους τέτοια φαινόμενα στο ποδόσφαιρο. Δυστυχώς δεν θα έχουμε καμία άλλη επιλογή από το να σκεφτούμε αυτό.


 


 


Είναι κρίμα, όχι μόνο για την SKODA ΞΑΝΘΗ, αλλά για όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στην Super League, να τυγχάνουν τέτοιας αντιμετώπισης από την διαιτησία.  Εκτός των άλλων η συγκεκριμένη διαιτησία:


1. Δόθηκε πέναλτι κατά της SKODA ΞΑΝΘΗ που ήθελε μεγάλη ευαισθησία διαιτητού.


2. Σπρώξιμο του Παππά στο 1ο ημίχρονο στην περιοχή του αντιπάλου, με την ευαισθησία που είχε ο διαιτητής θα έπρεπε και αυτό να το δώσει πέναλτι. Είπε παίζεται.


 3. Αφέθηκε ο Ντιαλό, 2 μέτρα οφ σάιντ, να σουτάρει μόνος του άουτ απέναντι από τον τερματοφύλακα μας.


4. Ακυρώθηκε γκολ της SKODA ΞΑΝΘΗ που ήθελε ευαισθησία διαιτητού (όπως το πέναλτι που είχε την ευαισθησία να το δώσει).


 5. Στο 2ο ημίχρονο δεν δόθηκαν 2 πέναλτι υπέρ της SKODA ΞΑΝΘΗ στη ίδια φάση, όταν σε κόρνερ υπέρ της ομάδας μας, ο ένας αμυντικός κράτησε τον Αγκάλι και ο άλλος αμυντικός έσπρωξε τον Βάλλα με επιτρέποντας τους να διεκδικήσουν την μπάλα και να πετύχουν γκολ (ΔΥΟ ΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ).


6. Στο 2ο ημίχρονο έκοψε τον Ντιαλό κακώς σε  άλλη φάση υποδεικνύοντας ανύπαρκτο οφ σάιντ.


   Ο διαιτητής αυτός έρχεται από τιμωρία και πριν το παιχνίδι όλοι λέγανε ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΛΑΘΗ. ΝΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ!! ΑΛΛΟΙΩΣΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. Με κομμένη την ανάσα περιμένουμε την ετυμηγορία του παρατηρητή διαιτησίας…


  Στην ομάδα του Πανθρακικού ευχόμαστε όχι να μείνει στην Super LEAGUE αλλά να κάνει εκπληκτική πορεία. Είναι σημαντικό η Θράκη να εκπροσωπείται από 2 ομάδες στην Super League. Αναβαθμίζεται και ο ρόλος μας και η Θράκη στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι και όχι μόνο. 


Σχετικά Άρθρα

Back to top button