ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΝΕΑ

ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ ΗΜΕΔΑΠΟΥ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ – ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΦΘΟΡΑΣ – ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ – ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΩΔΙΚΑ ΟΔΙΚΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ – ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ

ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ ΗΜΕΔΑΠΟΥ


ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ – ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗ


ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΦΘΟΡΑΣ – ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ –


 ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΩΔΙΚΑ ΟΔΙΚΗΣ


ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ –


ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ


Την Τετάρτη και ώρα 02.30′ στο Άβατο Ξάνθης, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης ένας 50χρονος ημεδαπός ο οποίος κατελήφθη να οδηγεί ΙΧΦ όχημα με πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας.


Ο ανωτέρω οδηγός δε συμμορφώθηκε σε συνεχείς φωτεινές, ηχητικές και οπτικές προειδοποιήσεις αστυνομικών περιπολικών, ετράπη σε φυγή και προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη προσέκρουσε με ΙΧΦ όχημά του πάνω σε περιπολικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης.


Εντός του οχήματός του ανευρέθη ένα μαχαίρι – μπαλτάς συνολικού μήκους 27 εκατοστών με μήκος λεπίδας 16 εκατοστών το οποίο κατασχέθηκε.


Επίσης κατασχέθηκαν οι πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας, το ΙΧΦ αυτοκίνητο και μια αμφιβόλου γνησιότητας άδεια κυκλοφορίας.


Ο δράστης με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης θ’ αποσταλεί κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.


 



 ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΔΡΑΣΤΗ


ΓΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ


 ΣΤΑΘΜΟΥ ΑΝΕΥ ΑΔΕΙΑΣ


Την Πέμπτη και ώρα 14.30′ στο πάρκο κεραιών Ξάνθης, αστυνομικοί υπάλληλοι του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης με τη συνδρομή δικαστικού λειτουργού και υπαλλήλων της Ε. Ε. Τ. Τ. (Εθνικής Επιτροπής Ταχυδρομείων και Τηλεπικοινωνιών), διενήργησαν νομότυπη έρευνα σε οικίσκο ραδιοφωνικού σταθμού ο οποίος λειτουργούσε χωρίς άδεια από την αρμόδια αρχή ιδιοκτησίας41χρονου ημεδαπού ο οποίος απουσίαζε την ώρα του ελέγχου. 


Δράστης διαφεύγει της συλλήψεως και αναζητείται. Κατασχέθηκε ένα μηχάνημα Ραδιοφωνικού Σταθμού.


 



 ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΡΑΣΤΗ


ΓΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ


ΣΤΑΘΜΟΥ ΑΝΕΥ ΑΔΕΙΑΣ


Την Πέμπτη και ώρα 14.30 στο πάρκο κεραιών Ξάνθης αστυνομικοί υπάλληλοι με τη συνδρομή δικαστικού λειτουργού και υπαλλήλων της Ε. Ε. Τ. Τ. (Εθνικής Επιτροπής Ταχυδρομείων και Τηλεπικοινωνιών), διενήργησαν νομότυπη έρευνα σε οικίσκο ραδιοφωνικού σταθμού ιδιοκτησίας41χρονου ημεδαπού ο οποίος λειτουργούσε χωρίς άδεια από την αρμόδια αρχή.


Κατασχέθηκε τα μηχανήματα του Ραδιοφωνικού Σταθμού. Δράστης συνελήφθη και με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης θ’ αποσταλεί κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.


 



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΔΡΑΣΤΙΔΟΣ


ΓΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ


ΣΤΑΘΜΟΥ  ΑΝΕΥ ΑΔΕΙΑΣ


Την Πέμπτη και ώρα 14.30′ στο πάρκο κεραιών Ξάνθης, αστυνομικοί υπάλληλοι του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης με τη συνδρομή δικαστικού λειτουργού και υπαλλήλων της Ε. Ε. Τ. Τ. (Εθνικής Επιτροπής Ταχυδρομείων και Τηλεπικοινωνιών), διενήργησαν νομότυπη έρευνα σε οικίσκο ραδιοφωνικού σταθμού ο οποίος λειτουργούσε χωρίς άδεια από την αρμόδια αρχή ιδιοκτησίας 33χρονης ημεδαπής η οποία απουσίαζε την ώρα του ελέγχου. 


Η Δράστιδα διαφεύγει της συλλήψεως και αναζητείται. Κατασχέθηκε ένα μηχάνημα Ραδιοφωνικού Σταθμού.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button