ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Με το καθιερωμένο φιλικό συνεχίστηκε η καθημερινότητα της ποδοσφαιρικής ομάδας της SKODA ΞΑΝΘΗ. Μετά την ισοπαλία χωρίς τέρματα για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League το συγκρότημα του Γιώργου Παράσχου έδωσε φιλικό παιχνίδι με την ομάδα του Αστέρα Μαγικού που συμμετέχει στα πρωταθλήματα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης.

Με το καθιερωμένο φιλικό συνεχίστηκε η καθημερινότητα της ποδοσφαιρικής ομάδας της SKODA ΞΑΝΘΗ.


Μετά την ισοπαλία χωρίς τέρματα για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League το συγκρότημα του Γιώργου Παράσχου έδωσε φιλικό παιχνίδι με την ομάδα του Αστέρα Μαγικού που συμμετέχει στα πρωταθλήματα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης. 


Η συνάντηση με τον Λεβαδειακό άφησε μια γλυκόπικρη γεύση στην SKODA ΞΑΝΘΗ καθώς θα μπορούσε να επιστρέψει από την Βοιωτία με τους βαθμούς της νίκης καθώς χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες για να επιτευχθεί κάποιο γκολ.


Στο τέλος όμως οι αποκρούσεις του Μίχαελ Γκσπούρνιγκ κράτησαν για ακόμη ένα παιχνίδι ανέπαφη την εστία και έδωσαν ακόμη έναν βαθμό στους Ξανθιώτες που συνεχίζουν να βρίσκονται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.


Ο Αυστριακός πορτιέρο για ακόμη μια φορά έδειξε πως είναι αυτή την στιγμή ο κορυφαίος τερματοφύλακας στο Ελληνικό πρωτάθλημα. 


Οι ποδοσφαιριστές που πήραν χρόνο συμμετοχής στην Λειβαδειά πραγματοποίησαν το καθιερωμένο χαλάρωμα που είχε διάρκεια περίπου 80 λεπτών.


Σε αυτό δεν πήρε μέρος ο Κώστας Φλίσκας που για προληπτικούς λόγους θα πραγματοποιήσει εξετάσεις  ώστε να εξακριβωθεί εάν έχει υποστεί κάποιο τραύμα στο κεφάλι του. Ο Καρδιτσιώτης μέσος αποχώρησε από το ματς στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου.


Επίσης από την προπόνηση λείπει με άδεια ο Φρανσίσκο Ζουέλα που έχει πάρει 3ημερη άδεια από την ομάδα της SKODA ΞΑΝΘΗ για οικογενειακούς λόγους. 


Όσον αφορά το φιλικό αυτό ήταν ένα καλό τεστ για τον Γιώργο Παράσχο και το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο για να διαπιστώσουν την κατάσταση στην οποίοι βρίσκονται οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές.


Το τελικό 10-1 άφησε ικανοποιημένο τον προπονητή που έχει δείξει πως υπολογίζει όλους τους ποδοσφαιριστές και αυτό φαίνεται ότι σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν πάρει μέρος στην αποστολή. 


Τέλος η ποδοσφαιρική ομάδα της SKODA ΞΑΝΘΗ ευχαριστεί τους 10αδες φιλάθλους που ταξίδεψαν στην Λειβαδειά για την αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής και την υποστήριξαν στο δύσκολο παιχνίδι που έδωσε. 



Συνέντευξη Τύπου


 του μεγαλομετόχου


 Χρήστου Πανόπουλου


Ο Χρήστος Πανόπουλος θα δώσει Συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη 23.10.2008 και ώρα 14:30, στα γραφεία της ΒΙΑΜΑΡ ΑΕ

Σχετικά Άρθρα

Back to top button