Έκθεση Μαθητικού Τουρισμού συμμετοχή της Νομαρχίας Ξάνθης

Επιτυχημένη υπήρξε η συμμετοχή της Νομαρχίας Ξάνθης δια της Νομαρχιακής Εταιρίας Τουριστικής Προβολής και Πολιτιστικής Ανάπτυξης στην “2η Πανελλαδική Έκθεση Μαθητικού Τουρισμού – Περιβάλλον και Παιδεία” στο Ζάππειο Μέγαρο, στην Αθήνα, από τις 16 έως τις 19 Οκτωβρίου 2008.

Επιτυχημένη υπήρξε η συμμετοχή της  Νομαρχίας Ξάνθης δια της Νομαρχιακής Εταιρίας Τουριστικής Προβολής και Πολιτιστικής Ανάπτυξης στην “2η Πανελλαδική Έκθεση Μαθητικού Τουρισμού – Περιβάλλον και Παιδεία” στο Ζάππειο Μέγαρο, στην Αθήνα, από τις 16 έως τις 19 Οκτωβρίου 2008.


Το περίπτερο της Νομαρχίας Ξάνθης επισκέφθηκαν ενδιαφερόμενοι μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων, καθηγητές και παράγοντες του σχολικού χώρου. Ενημερώθηκαν για τις δυνατότητες εφαρμογής στο Νομό μας περιβαλλοντικών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων και για τα συγκριτικά γνωρίσματα και πλεονεκτήματα της περιοχής μας, με βάση τα οποία επιλέγουν τις σχολικές εκδρομές τους.


Διανεμήθηκε έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό, αφίσες και ειδικό έντυπο προσαρμοσμένο στα ενδιαφέροντα και τις απαιτήσεις των μαθητών.


Το περίπτερο της Νομαρχίας Ξάνθης επισκέφθηκαν ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Δημήτρης Σιούφας, οι Υφυπουργοί Παιδείας κ. Σπυρίδων Ταλιαδούρος και κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο οποίος εγκαινίασε την έκθεση.                   


ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΟΜΑΡΧΗ

Σχετικά Άρθρα

Back to top button