Η SKODA ΞΑΝΘΗ ΣΤΗΝ “ΑΓΑΠΗ”

Για ακόμη μια φορά η ομάδα της SKODA ΞΑΝΘΗ έδειξε πως δεν ασχολείται αποκλειστικά με τον χώρο του ποδοσφαίρου αλλά ενδιαφέρεται για πολύ σημαντικά θέματα έξω από τον χώρο του αθλητισμού.

Για ακόμη μια φορά η ομάδα της SKODA ΞΑΝΘΗ έδειξε πως δεν ασχολείται αποκλειστικά με τον χώρο του ποδοσφαίρου αλλά ενδιαφέρεται για πολύ σημαντικά θέματα έξω από τον χώρο του αθλητισμού.


Την Τρίτη 21 Οκτωβρίου επιτροπή ποδοσφαιριστών η οποία αποτελούταν από τους Σωτήρη Λυμπερόπουλο, Παντελή Ριζογιάννη, Ρομάν Βάλνερ και Ρομαίν Φεριέρ επισκέφτηκε την εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποίησε ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Ξάνθης “ΑΓΑΠΗ” στις σχολικές εγκαταστάσεις του 1ου ΤΕΛ Ξάνθης. 


Αξίζει να σημειωθεί ο σύλλογος αιμοδοτών ιδρύθηκε το 1975 και είναι από τους πιο δραστήριους συλλόγους της Ελλάδας, αν όχι ο πιο δραστήριος, με μέλη που ξεπερνούν τις 3000. Για την οικογένεια της SKODA ΞΑΝΘΗ αποτελεί μεγάλη χαρά να υποστηρίζει αλλά και να συμμετέχει σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις και η ποδοσφαιρική ομάδα θα συνεισφέρει στην προσπάθεια της διάδοσης για την ιδέα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας. Μάλιστα η έφορος Δημοσίων Σχέσεων του Συλλόγου Κα Χρύσα Καζαντζοπούλου σε συζητήσεις που είχε με το Κο Μπάμπη Κυρλίδη άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει μια αιμοδοσία στις αρχές Μαίου όπου και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της SKODA ΞΑΝΘΗ δεν θα είναι τόσο αυξημένες όσο είναι αυτή την στιγμή. 


Ο διεθνής με την Εθνική ομάδα των Ελπίδων, Παντελής Ριζογιάννης, που σε όλη την διάρκεια της επίσκεψης του παρακολουθούσε με μεγάλο ενδιαφέρον μίλησε στο skodaxanthifc.gr: Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια τόσο στον σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών όσο και στα άτομα που ήρθαν και αφιέρωσαν ελάχιστο χρόνο ώστε να δώσουν λίγο αίμα. Είναι μια σημαντική πρωτοβουλία και θα πρέπει όσοι έχουν την δυνατότητα να γίνουν εθελοντές. Από όλους εμάς τους ποδοσφαιριστές υπάρχει υποστήριξη και είμαστε κοντά τους σε κάθε προσπάθεια. 


Η έφορος Δημοσιών Σχέσεων Κα Χρύσα Καζαντζοπούλου τόνισε: Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την SKODA ΞΑΝΘΗ που βρίσκεται στο πλευρό μας σε κάθε πρόσκληση που τους απευθύνουμε. Αλλωστε και την περσινή χρονιά είχαν έρθει πάλι ποδοσφαιριστές της ομάδας μαζί με τους υπευθύνους και υποστήριξαν την αιμοδοσία. Υπάρχουν συζητήσεις με τους ανθρώπους της ομάδας για να γίνει κάτι ενιαίο στην λήξη της ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button