ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΨΗΛΑ

“Λευκή” ισοπαλία στη Λειβαδιά εκτύπωσέ το Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση στη Λειβαδιά ανάμεσα στον τοπικό Λεβαδειακό και τη Skoda Ξάνθη (0-0). Ο βαρύς αγωνιστικός χώρος επηρρέασε τις προσπάθειες των παικτών που έδειχναν ότι… ήθελαν αλλά δεν μπορούσαν.

“Λευκή” ισοπαλία στη Λειβαδιά  εκτύπωσέ το Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση στη Λειβαδιά ανάμεσα στον τοπικό Λεβαδειακό και τη Skoda Ξάνθη (0-0). Ο βαρύς αγωνιστικός χώρος επηρρέασε τις προσπάθειες των παικτών που έδειχναν ότι… ήθελαν αλλά δεν μπορούσαν. 


 Το α’ ημίχρονο κύλησε χωρίς κάποια αξιόλογη φάση μπροστά στις δύο εστίες. Μοναδική αναλαμπή δύο σουτ (ένα από τον Λαμπριάκο και ένα από τον Κιντάνα) μετά τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα.


 Στο β’ σρανταπεντάλεπτο η εικόνα της αναμέτρησης βελτιώθηκε. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι στην πρώτη τους ευκαιρία, όμως η μπάλα από την κεφαλιά του Αγκάλι (65′) σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Η φάση αυτή αφύπνισε τους γηπεδούχους που στο 71′ ισοφάρισαν τα… δοκάρια με το πλασέ του Μοντόγια. 


 Στα τελευταία λεπτά του αγώνα, το ματς είχε εικόνα… θρίλερ, όμως η μπάλα δεν μπήκε στο πλεχτό και το τελικό 0-0 άφησε τις δύο ομάδες ικανοποιημένες και απογοητευμένες ταυτόχρονα.


 Ο Λεβαδειακός έχασε τους πρώτους βαθμούς αγωνιζόμενος στο γήπεδό του, την ώρα που η Skoda Ξάνθη όχι μόνο διατήρησε το εκτός έδρας αήττητο τη φετινή αγωνιστική περίοδο, αλλά δεν δέχθηκε γκολ για τέταρτη φορά!


 Ο Σταύρος Λαμπριάκος συμπλήρωσε 300 συμμετοχές στην Α’ εθνική, φορώντας τις φανέλες των Αρη, Απόλλων Αθηνών και Skoda Ξάνθης.


 Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης η αποβολή του Γιώργου Κασναφέρη (!!!) για… διαμαρτυρία.



  Η εξέλιξη του αγώνα: 


10′: Σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες προσπαθούν να επιβάλλουν το ρυθμό τους…


18′: Σέντρα του Γκρζέλακ, ο Αγκάλι θα επιχειρήσει με τη μία το σουτ, όμως θα στείλει τη μπάλα άουτ χωρίς να ανησυχήσει τον Μπλάζιτς


30′: Το παιχνίδι κυλάει χωρίς να έχει καταγραφεί κάποια αξιόλογη φάση μπροστά στις δύο εστίες…


33′: Ο Μπούσι μετά τον συνδυασμό των Λεονάρντο και Ντιμπαλά δεν πρόλαβε τη μπάλα και η ευκαιρία χάθηκε…


35′: Σουτ του Λαμπριάκου μέσα από την περιοχή, η μπάλα θα φύγει άουτ…


42′: Σουτ του Κιντάνα, ο Μπλάζιτς όμως αντέδρασε σωστά και παραχώρησε κόρνερ


 57′: Κίτρινη κάρτα στον Φλίσκα


57′: Ο Τριποτσέρης στη θέση του Γκεοργκίεφ


62′: Ο Ταϊντέρ στη θέση του Λαμπριάκου


62′: Ο Μασιέλ στη θέση του Φλίσκα


65′: Κεφαλιά του Αγκάλι, η μπάλα θα βρει στο οριζόντιο δοκάρι του Μπλάζιτς και στη συνέχεια οι παίκτες του Λεβαδειακού θα την απομακρύνουν…


69′: Ο Μοντόγια στη θέση του Μπούσι


71′: Σουτ του Μοντόγια από το ύψος της μικρής περιοχής η μπάλα μετά την απόκρουση του του Γκσπούρνινγκ θα χτυπήσει στο δοκάρι… Στην εξέλιξη της φάσης ο επιθετικός των γηπεδούχων με κεφαλιά θα στείλει τη μπάλα λίγο άουτ…


77′: Ο Τζιωρτζόπουλος στη θέση του Γκρζέλακ


84′: Κίτρινη κάρτα στον Τζιωρτζόπουλο


85′: Κίτρινη κάρτα στον Μοντόγια


86′: Ο Μπασαλά βρέθηκε τετ α τετ με τον Γκσπούρνινγκ, πλάσαρε τον τερματοφύλακα της Skoda Ξάνθης, όμως ο τελευταίος αντέδρασε σωστά και κράτησε το μηδέν…


89′: Ο Κιάσσος στη θέση του Μπασαλά


90’+3′: Δυνατό σουτ του Αγκάλι, η μπάλα θα καταλήξει άουτ…


90’+4′: Σουτ του Λεονάρντο ο Γκσπούρνινγκ παραχώρησε κόρνερ


 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Μόμτσιλο Βούκοτιτς): Μπλάζιτς, Μουλόπουλος, Τζωρμπατζάκης, Καψής, Μασάδο, Ζησόπουλος, Γκεοργκίεφ (57′ Τριποτσέρης), Μπασαλά (89′ Κιάσσος), Λεονάρντο, Ντιμπαλά, Μπούσι (71′ Μοντόγια).


SKODA ΞΑΝΘΗ (Γιώργος Παράσχος): Γκσπούρνινγκ, Παπαδημητρίου, Αβεντάνο, Βάλλας, Φεριέ, Κωστούλας, Φλίσκας (62′ Μασιέλ), Κιντάνα, Γκρζέλακ (77′ Τζιωρτζόπουλος), Λαμπριάκος (62′ Ταϊντέρ), Αγκάλι  

Σχετικά Άρθρα

Back to top button