Το τρίτο μάτι

Από το Δ’ Σώμα Στρατού ανακοινώνεται ότι από 20 έως 23 Οκτωβρίου 2008 οι Σπουδαστές της Ανωτάτης Διακλαδικής Σχολής Πολέμου, στα πλαίσια εκπαιδευτικού ταξιδίου, θα επισκεφθούν την Περιοχή Ευθύνης του Σώματος Στρατού.

Από το Δ’ Σώμα Στρατού ανακοινώνεται ότι από 20 έως 23 Οκτωβρίου 2008 οι Σπουδαστές της Ανωτάτης Διακλαδικής Σχολής Πολέμου, στα πλαίσια εκπαιδευτικού ταξιδίου, θα επισκεφθούν την Περιοχή Ευθύνης του  Σώματος Στρατού.


Στις 20/10 θα ενημερωθούν από αρμόδιους επιτελείς του Δ’ Σώματος Στρατού για τις δραστηριότητές του, στο Κλειστό Αμφιθέατρο της Στέγης Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης “ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΕΝΗΣ” και στις 1410 ώρα της ίδιας ημέρας θα παρατεθεί γεύμα στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Ξάνθης, στο οποίο έχουν προσκληθεί οι τοπικές αρχές του Νομού Ξάνθης. Με το πέρας θα αναχωρήσουν για Αλεξανδρούπολη, για συνέχιση του ταξιδίου τους.    


  



Σύλλογος Καρκινοπαθών και


Φίλων Νομού Ξάνθης “παραΜΕΝΟΝΤΑΣ


ΖΩΗροί”


Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Νομού Ξάνθης διοργανώνει διήμερο εκδηλώσεων στην κεντρική πλατεία της πόλης μας με τίτλο “Φιλίες ζωής κατά του καρκίνου του μαστού” το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Οκτωβρίου 2008, με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού και στόχο την κινητοποίηση των γυναικών και όσων τις αγαπούν για  την πρόληψη.


Συμπαραστάτης μας στην προσπάθεια αυτή είναι ο Δήμος Ξάνθης και χορηγός το σωματείο επαγγελματιών καφέ – μπαρ και κέντρων διασκέδασης συμμετέχοντας και με δικές τους δράσεις.


Τους ευχαριστούμε όλους.


Σας περιμένουμε!!!


Η πρόεδρος Ειρ. Δαλάτση


Η γραμματέας Π. Ξενοπούλου


 


ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ


ΝΕΟ ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ


Το Επιμελητήριο Ξάνθης παρακολουθώντας τις εξελίξεις στο χώρο του εμπορίου με τις κινήσεις που γίνονται για την ίδρυση πολυκαταστημάτων και εμπορικών κέντρων στην περιοχή καθώς και τις συνήθειες των καταναλωτών και με αφορμή τις προτάσεις του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών κρίνει σκόπιμο ότι ο Εμπορικός Σύλλογος Ξάνθης και η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ξάνθης πρέπει να ακολουθήσουν τη συγκεκριμένη πρόταση προς όφελος των εμπόρων αλλά και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών – μια απαίτηση που έχει ήδη καταγραφεί.


Το προτεινόμενο ωράριο έχει ως ακολούθως:


Δευτέρα – Τετάρτη – Σάββατο: 10:00 έως 18:00


Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή: 10:00 έως 21:00


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ


ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Σχετικά Άρθρα

Back to top button