ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΗ – ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ – ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΟΠΛΟΦΟΡΙΑ & ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ

Την 13.10.2008 και ώρα 05.35′ στο Δροσερό Ξάνθης, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης ένας 46χρονος ημεδαπός ο οποίος για προσωπικούς λόγους και χρησιμοποιώντας μαχαίρι συνολικού μήκους τριάντα τριών (33) εκατοστών με μήκος λεπίδας δεκαεννέα (19) εκατοστά κατάφερε τρία πλήγματα στην καρδιακή, θωρακική και πλευρική χώρα 27χρονου ημεδαπού (ανηψιού του) επιφέροντας το θάνατό του.

    Την 13.10.2008 και ώρα 05.35′ στο Δροσερό Ξάνθης, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης ένας 46χρονος ημεδαπός  ο οποίος για προσωπικούς λόγους και χρησιμοποιώντας μαχαίρι συνολικού μήκους τριάντα τριών (33) εκατοστών με μήκος λεπίδας δεκαεννέα (19) εκατοστά κατάφερε τρία πλήγματα στην καρδιακή, θωρακική και πλευρική χώρα 27χρονου ημεδαπού (ανηψιού του) επιφέροντας το θάνατό του.


    Ο θανών τελούσε σε τακτική άδεια από τις φυλακές Μαλανδρίνου όπου εξέτιε ποινή καθείρξεως για αδικήματα βαριάς σκοπούμενης βλάβης και παράνομη οπλοφορία – οπλοχρησία. 


    Στη συνέχεια ο 46χρονος δράστης τραυμάτισε την 47χρονη σύζυγό του στην πλάτη όταν αυτή παρενέβη στην προηγηθείσα συμπλοκή προτρέποντας τον 23χρονο γιό τους και την 30χρονη νύφη τους να τραυματίσουν τον α’ δράστη (σύζυγο – πατέρα).


    Ο 23χρονος (γιος) και η 30χρονη (νύφη) μετά την προτροπή της 47χρονης συζύγου του α’ δράστη, χρησιμοποιώντας μαγειρικό σκεύος χτύπησαν τον α’ δράστη στην κεφαλή, προκαλώντας του κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.


     Χρησιμοποιηθέντα αδικήματα – όπλα δραστών (μαχαίρι και κατσαρόλα) κατασχέθηκαν ενώ παραγγέλθηκαν νεκροψία – νεκροτομή για θανόντα και ιατροδικαστικές εξετάσεις για λοιπούς δράστες. Άπαντες δράστες συνελήφθησαν και με την κατ’ αυτών σχηματισθείσα δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης που διενεργεί την προανάκριση θ’ αποσταλούν αρμοδίως κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button