“Δεν λέει τίποτα…”

Έκπληκτος δήλωσε ο μεγαλομέτοχος της Skoda Ξάνθης, Χρήστος Πανόπουλος, στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 σχετικά με τα υπονοούμενα του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας, Τόμας Ρατζίνσκι, για το τελευταίο παιχνίδι του περσινού πρωταθλήματος με τον Εργοτέλη.

Έκπληκτος δήλωσε ο μεγαλομέτοχος της Skoda Ξάνθης, Χρήστος Πανόπουλος, στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 σχετικά με τα υπονοούμενα του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας, Τόμας Ρατζίνσκι, για το τελευταίο παιχνίδι του περσινού πρωταθλήματος με τον Εργοτέλη.


 “Αφήνει υπονοούμενα, αλλά δεν λέει τίποτα. Του είπε κανένας να έχει μειωμένη απόδοση; Με εκπλήσσει, γιατί φεύγοντας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα”. 


 “Διάβασα το δημοσίευμα και έμεινα έκπληκτος από όσα είδα.


Δεν ξέρω αν οι δηλώσεις του Ρατζίνσκι έχουν αποδοθεί όπως έγιναν. Είναι μια δήλωση που έχει γίνει σε περιοδικό του Βελγίου και όχι σε κάποιον Έλληνα δημοσιογράφο.


 Αν είναι όμως αλήθεια, με εκπλήσσει γιατί πριν από λίγο καιρό και όταν έφυγε από την Ξάνθη μίλησε με τα καλύτερα λόγια και τόνισε πως θα ήθελε να επιστρέψει και να κλείσει την καριέρα του εδώ.


Ακόμα τόνισε πως αν έκανε κόρη θα ήθελε να της δώσει το όνομα Ξάνθη”, τόνισε αρχικά ο κ. Πανόπουλος. 


 Στη συνέχεια, αναφερόμενος στα όσα είπε ο Ρατζίνσκι, τόνισε:


 “Η Ξάνθη έχοντας τα τελευταία χρόνια σωθεί αποφάσιζε τις τελευταίες αγωνιστικές να δίνει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες νεαρούς. Αυτό έκανε και στο περσινό παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Πριν από εφτά χρόνια είχαμε χάσει από τον Παναθηναϊκό με ένα πέναλτι που δεν ήταν. Τότε είχα πει στον κ. Μπίκα που ήταν διαιτητής πως θα τα ξαναπούμε.


Μετά από καιρό χάσαμε από την ΑΕΚ την τελευταία αγωνιστική που κρινόταν το πρωτάθλημα και είχαμε κατεβάσει τους νέους, αν αυτό σημαίνει για τον κύριο Ρατζίνσκι ότι δώσαμε το παιχνίδι, τότε τι να πούμε.


Ακόμα, πριν από δύο χρόνια, τελευταία αγωνιστική, πριμοδότησα την ομάδα να κερδίσει τον Ηρακλή και κατηγορήθηκα για αυτό. Ο Ηρακλής όμως κέρδισε και σώθηκε την τελευταία αγωνιστική. Τότε μίλησα με τους παίκτες και τους ρώτησα για το παιχνίδι και εκείνοι μου είπαν:


“Κύριε Χρήστο, έχετε παίξει ποδόσφαιρο και ξέρετε. Είναι άδικο να στερείς από έναν άλλο ποδοσφαιριστή το ψωμί του. Οι παίκτες της αντίπαλης ομάδας μάς τόνιζαν συνεχώς πως εμείς δεν έχουμε κανένα κίνητρο, πως δεν πάμε για κάτι”. Υποθέτω πως κάτι τέτοιο έγινε και στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Αυτό συνήθως γίνεται σε όλες τις χώρες”. 


Ερωτηθείς για το αν σκοπεύει να κινηθεί δικαστικά, απάντησε:


“Αν όντως ο Ρατζίνσκι έχει κάνει αυτές τις δηλώσεις τότε και βέβαια θα κινηθούμε δικαστικά. Θα ζητήσουμε να πάρουμε στα χέρια μας το περιοδικό. Αλλά αν μπορέσει να μας πει ο Ρατζίνσκι αν ποτέ κανένας του είπε να μην παίξει. Αν κανένας συμπαίκτης του τον πλησίασε και του είπε ότι η ομάδα κινδυνεύει και θα ήταν καλύτερα να παίξει πιο χαλαρά. Αλλά ακόμα και αν θέλαμε να δώσουμε το παιχνίδι, δεν θα βάζαμε τον Ρατζίνσκι να παίξει, που “πυροβολεί” από παντού”. 


 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button