ΚΕΡΙΔΖΕΙ ΕΚΤΟΣ

Ιδανικό ντεμπούτο του Γιώργου Παράσχου στον πάγκο της SKODA ΞΑΝΘΗ καθώς ο νέος τεχνικός ηγέτης πήρε το τρίποντο της νίκης μέσα στην Λάρισα και επανέφερε την ομάδα ξανά στις επιτυχίες μετά την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό με 0-1.

Ιδανικό ντεμπούτο του Γιώργου Παράσχου στον πάγκο της SKODA ΞΑΝΘΗ καθώς ο νέος τεχνικός ηγέτης πήρε το τρίποντο της νίκης μέσα στην Λάρισα και επανέφερε την ομάδα ξανά στις επιτυχίες μετά την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό με 0-1. Το γκολ που χάρισε τους βαθμούς της νίκης πέτυχε ο Βίκτωρ Αγκάλι με κεφαλιά στο 14ο λεπτό της συνάντησης όταν και εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την άριστη εκτέλεση φάουλ του Ράφαλ Γκρζέλακ. 



 Μια επιτυχία που είναι η 2η εκτός έδρας καθώς είχε προηγηθεί το 0-1 μέσα στην Νέα Σμύρνη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League. Η αλλαγή σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια ήταν η χρησιμοποίηση του Θανάση Κωστούλα στο κέντρο δίπλα στον Ναμπίλ Ταιντέρ και το ότι ο Μάουρο Πόι πήρε φανέλα βασικού.  


 Το σκορ άνοιξε πολύ νωρίς και συγκεκριμένα στο 14ο λεπτό όταν από θέση δεξιά ο αριστεροπόδαρος Ράφαλ Γκρζέλακ εκτέλεσε φάουλ και από το ύψος του πέναλτι ο Αγκάλι νίκησε όλους τους αμυντικούς και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κοτσόλη που απλά παρακολουθούσε την πορεία της μπάλας. 


 Το γκολ όπως ήταν φυσικό ανέβασε το ηθικό των φιλοξενούμενων και έριξε αυτό των γηπεδούχων η οποίοι δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες για να φέρουν το ματς στα μέτρα τους. Μοναδική εξαίρεση αποτέλεσε το τελευταίο 5λεπτο του πρώτου μέρους όπου αρχικά ο Κυριάκος και στην συνέχεια ο Τσίγκας δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που είχαν. 


 Η πίεση στον χώρο του κέντρου συνεχίστηκε και στο 2ο ημίχρονο με τον Θανάση Κωστούλα και τον Ντιέγκο Κιντάνα να πραγματοποιούν σπουδαίο παιχνίδι περιορίζοντας τις προσπάθειες της Λάρισας. Ο Γιώργος Παράσχος πέρασε και τον Παντελή Ριζογιάννη στα τελευταία λεπτά και έτσι οι χώροι περιορίστηκαν ακόμη περισσότερο. Εξάλλου χαρακτηριστικό σημείο ότι στο 2ο ημίχρονο η μοναδική καλή ευκαιρία από τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 81ο λεπτό με τον Τσίγκα να έχει κεφαλιά άουτ από πλεονεκτική θέση. 


 Όπως ήταν αναμενόμενο το τελικό σφύριγμα του διαιτητή έδωσε την δυνατότητα στους Ξανθιώτες να πανηγυρίσουν την μεγάλη επιτυχία και να φύγουν με τους 3 βαθμούς της νίκης στις αποσκευές τους. 


Οι συνθέσεις των ομάδων: 


  Λάρισα: Κοτσόλης, Κώτσιος, Βενετίδης, Νταμπίζας (33′ Ααράμπ), Βέμπερ (68′ Βέμπερ), Σαρμιέντο, Φωτάκης, Ιγκλέσιας (37′ Κυριάκος), Σολάνο, Πάρα, Τσίγκας. 


 SKODA ΞΑΝΘΗ: Γκσπούρνιγκ, Παπαδημητρίου, Τζιωρτζόπουλος, Βάλλας, Ζουέλα, Κωστούλας, Κιντάνα, Ταϊντέρ (64′ Λορεφίσε), Πόι (57′ Σουάνης), Γκρζέλακ (86′ Ριζογιάννης), Αγκάλι. 


Σχετικά Άρθρα

Back to top button