Έναρξη Σχολικών Αγώνων Γυμνασίων Ν. Ξάνθης

Την Πέμπτη 19/2 και ώρα 10:00 πμ  θα πραγματοποιηθεί η φετινή έναρξη των σχολικών αγώνων Γυμνασίων. Η εκδήλωση θα γίνει στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Ξάνθης (ΔΑΚ) και θα συμμετέχουν 15 Γυμνάσια με περισσότερες από 20 σχ. ομάδες (Αγόρια-Κορίτσια).  Η 1η αγωνιστική ημέρα περιλαμβάνει το αγώνισμα της πετοσφαίρισης (βόλεϊ).

Την Πέμπτη 19/2 και ώρα 10:00 πμ  θα πραγματοποιηθεί η φετινή έναρξη των σχολικών αγώνων Γυμνασίων. Η εκδήλωση θα γίνει στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Ξάνθης (ΔΑΚ) και θα συμμετέχουν 15 Γυμνάσια με περισσότερες από 20 σχ. ομάδες (Αγόρια-Κορίτσια).  Η 1η αγωνιστική ημέρα περιλαμβάνει το αγώνισμα της πετοσφαίρισης (βόλεϊ). Η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων (ΟΕΣΑ) Ξάνθης έχει την ευθύνη της διοργάνωσης που θα ολοκληρωθεί στις 13:30, ενώ ο θεματικός άξονας που είναι «αφιερωμένη» η εκδήλωση στα πλαίσια του Κοινωνικού σχολείου, είναι τα Ανθρώπινα Δικαιώματα («ΟΛΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ»).

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν  η πρόεδρος του Τμήματος Αθλητισμού Δήμου Ξάνθης Δ. Παρτσαλίδου, η σχολική σύμβουλος ΦΑ  Ξ. Κωνσταντινίδου, Δ/ντες σχ. μονάδων, ενώ την έναρξη θα κάνει ο Δ/ντης ΔΔΕ Ξάνθης Γ. Παπαδόπουλος.

Εκτός του αγωνιστικού προγράμματος στην εκδήλωση περιλαμβάνονται :

  • Επίδειξη Capoeira  (ΦΕΞ)
  • Επίδειξη  Tae Kwo Do (ΑΣ «Ορέστης Βασίλης»)
  • Διαγωνισμός  Πάσας και Σερβίς
  • Θεματικό Δρώμενο  (2ο ΕΠΑΛ)
  • Έκθεση αφίσας  Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων  (2ο – 3ο  Γ/σιο)

 

Θα ακολουθήσουν προγραμματισμένες σχ. αγωνιστικές ημέρες και στα υπόλοιπα ομαδικά και ατομικά αθλήματα, σε διάφορα αθλητικά κέντρα της πόλης, ενώ προβλέπονται και αντίστοιχες εκδηλώσεις για μαθητές-τριες  ΑΜΕΑ.

 

 

 ΟΕΣΑ    Δ.Δ.Ε. ΞΑΝΘΗΣ

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button