Την Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί φέτος η Βραδιά προσφορών στην Ξάνθη

Την Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί φέτος η Βραδιά προσφορών από την Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων(ΟΕΒΕ) του νομού Ξάνθης. Σύμφωνα με δηλώσεις στο σταθμό μας του προέδρου της ΟΕΒΕ Σωτήρη Τσιακίρογλου φέτος για μια βραδιά, η οποία θα είναι ενταγμένη στο πλαίσιο των γιορτών Παλιάς πόλης, οι καταστηματάρχες θα διαθέσουν τα είδη τους σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές, ενώ το ωράριο θα διευρυνθεί ακόμα και μέχρι τις 12 το βράδυ, αν το επιθυμούν οι καταστηματάρχες.

   Την Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί φέτος η Βραδιά προσφορών από την Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων(ΟΕΒΕ) του νομού Ξάνθης.


   Σύμφωνα με δηλώσεις στο σταθμό μας του προέδρου της ΟΕΒΕ Σωτήρη Τσιακίρογλου φέτος για μια βραδιά, η οποία θα είναι ενταγμένη στο πλαίσιο των γιορτών Παλιάς πόλης, οι καταστηματάρχες θα διαθέσουν τα είδη τους σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές, ενώ το ωράριο θα διευρυνθεί ακόμα και μέχρι τις 12 το βράδυ, αν το επιθυμούν οι καταστηματάρχες.


   Η Βραδιά των προσφορών θα συνοδευτεί και με εκδηλώσεις που θα δημιουργήσουν ένα εορταστικό κλίμα κατάλληλο για αγορές, όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο κ. Τσιακίρογλου.


   Επιπλέον πρόσθεσε ότι η ΟΕΒΕ ζητά από τις τοπικές αρχές την ένωση του εμπορικού ιστού με την παλιά πόλη, με τις κατάλληλες πεζοδρομήσεις. “Αν πετύχει το εγχείρημα και ανταποκριθεί ο κόσμος, δεν αποκλείεται να θεσμοθετηθεί και να γίνεται κάθε χρόνο, αυτή την εποχή”, είπε καταλήγοντας ο κ. Τσιακίρογλου.



Σχετικά Άρθρα

Back to top button