Το τρίτο μάτι

Στην Αθήνα ο πρόεδρος του Εργατικού κέντρου Ξάνθης κ. Παπαχρήστου Σπύρος για θέματα της αρμοδιότητας του. Συναντήθηκε με τον υπουργό κ. Κοντό και την υφυπουργό κυρία Καλιαντζάκου.

*Στην Αθήνα ο πρόεδρος του Εργατικού κέντρου Ξάνθης κ. Παπαχρήστου Σπύρος για θέματα της αρμοδιότητας του. Συναντήθηκε με τον υπουργό κ. Κοντό και την υφυπουργό κυρία Καλιαντζάκου.


 *Διαμαρτύρονται αγροφύλακες της Ξάνθης γιατί χρησιμοποιούν για τα καθήκοντα τους δικά τους αυτοκίνητα αφού δεν τους έχουν δοθεί υπηρεσιακά.


 


*Στις 2 Αυγούστου στο “Ρομεο” Νίκος Κουρκούλης και Κελεκίδου.


 *Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στις “Γιορτές Νέστος 2008”.


Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στη σελίδα 2


 *Με νίκη ξεκίνησε η Skoda Ξάνθης τα φιλικά στην Ολλανδία. Κερδισε την ιστορική Ουτρέχτη 3-2 (Σελίδα 13)


 *Η επίσημη παρουσίαση του προγράμματος των Γιορτών παλιάς πόλης 2008 από τον δήμαρχο Ξάνθης την ερχόμενη Πέμπτη και ώρα 21.00 στο Hotel Casino Xanthi.


 *Κάρτες ως υποψήφιος βουλευτής του ΛΑΟΣ έχει κυκλοφορήσει ο Μάκης Αδαμίδης.


Αρχισε τον προεκλογικο του αγώνα..


 


*Στην περιφορά της εικόνας της Πολιούχου Αγίας Παρασκευής στα Αβδηρα  ήταν ο Γενικός Γραμματέας της περιφέρειας κ. Σταμάτης, ο δήμαρχος Ξάνθης κ. Στυλιανίδης και ο δήμαρχος Βιστονίδας κ. ΖλάτκοςΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΔΕΣΠΟΤΑ


Με την ευκαιρία της εορτής του  Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου  κ.κ. Παντελεήμονος παρατεθη γεύμα το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής στη ΛΑΦΞ.


Παραβρέθηκαν ο νομάρχης Ξάνθης κ. Παυλίδης, ο αντιδήμαρχος κ. Φωτιάδης, οι δήμαρχοι Βιστονίδας, Σταυρούπολης, Αβδήρων, Τοπειρου,  ο πρόεδρος του Νομαρχιακού συμβουλίου κ. Καραπαπαζογλου, ο υποδιοικητής του Δ’Σ.Σ. κ. Καλεντερίδης, ο πρώην πρόεδρος της Σεκε κ. Αβραμίδης , η κυρία Συμπιλίδου, o κ. Σαρόγλου, ο κ. Αμοιρίδης, ο διευθυντής της Alpha κ. Τρυφωνίδης, εκπρόσωποι τοπικών φορέων κ.α.


 


*Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η “Πατατιάδα 2008” στη Φελώνη Ξάνθης που οργάνωσε ο Δήμος Βιστονίδας για τρεις ημέρες.


Πολυς κόσμος βρέθηκε στη Φελώνη και πέρασε  πολύ όμορφα.


Το βράδυ της Κυριακής οι πολιτιστικοί σύλλογοι και οι σύλλογοι γυναικών του δήμου Βιστονίδας πρόσφεραν δωρεάν εδέσματα με πατάτα και άφθονο κρασί. Ακολούθησε λαϊμο γλέντι με μουσικό σχήμα.Συμμετείχαν:


Σύλλογος Γυναικών


Αυξεντίου


Σύλλογος Γυναικών


Βαφέϊκων


Σύλλογος Γυναικών


Γενισέας


Πολιτιστικός Σύλλογος


Διομήδειας


Μορφωτικός Σύλλογος


Μαγικού


Σύλλογος Γυναικών


Ν. Ζυγού


Πολιτιστικός Σύλλογος


Πετεινού


Πολιτιστικός Σύλλογος


Π. Ζυγού


Πολιτιστικός Σύλλογος


Πολυσίτου


Σύλλογος Γυναικών


Πολυσίτου


Σύλλογος Γυναικών


Συδινής


Πολιτιστικός Σύλλογος


Φελώνης

Σχετικά Άρθρα

Back to top button