Νίκησε τη Σλίβεν

Ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι έδωσε το απόγευμα της Τετάρτης η SKODA ΞΑΝΘΗ αντιμετωπίζοντας την Βουλγαρική Σλίβεν που τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή της Θράκης και παίζει φιλικά παιχνίδια. Το τελικό 2-1 έδωσε την ευκαιρία στην τεχνική ηγεσία να βγάλει τα δικά της χρήσιμα συμπεράσματα για την συνέχεια της προετοιμασίας.

Ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι έδωσε το απόγευμα της Τετάρτης η SKODA ΞΑΝΘΗ αντιμετωπίζοντας την Βουλγαρική Σλίβεν που τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή της Θράκης και παίζει φιλικά παιχνίδια.


Το τελικό 2-1 έδωσε την ευκαιρία στην τεχνική ηγεσία να βγάλει τα δικά της χρήσιμα συμπεράσματα για την συνέχεια της προετοιμασίας. 


Ένα τεστ σαφώς πιο δύσκολο από αυτό που είχε προηγηθεί πριν από 24 ώρες όπου η επαγγελματική ομάδα της SKODA ΞΑΝΘΗ είχε συντρίψει με 7-0 την ομάδα Νέων.


Η αναμέτρηση απέναντι στους Βούλγαρους ήταν και η τελευταία επί Ελληνικού εδάφους αφού σήμερα το συγκρότημα του Γιάννη Ματζουράκη αναχωρεί για την Ολλανδία όπου σε διάστημα 16 ημερών θα δώσει 5 φιλικά παιχνίδια. 


Η αποστολή θα αναχωρήσει για την Θεσσαλονίκη και από εκεί αεροπορικώς για το Ντύσελντορφ της Γερμανίας. Εκεί θα τους περιμένει το λεωφορείο της ομάδας που θα τους μεταφέρει στο αθλητικό κέντρο που βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή του Αρνεμ και συγκεκριμένα στο Ντούρβερθ. 


Όσον αφορά τον φιλικό αγώνα απέναντι στους Βούλγαρους ο Γιάννης Ματζουράκης και οι συνεργάτες του έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε πολλούς ποδοσφαιριστές κάτι που αναμένεται να γίνει και στους αγώνες της Ολλανδίας και από την αρχή της αναμέτρησης πήρε τα ηνία.


Με καλή κυκλοφορία της μπάλας κατάφερε να έχει τον έλεγχο του αγώνα και να φτάνει με αρκετές αξιώσεις μπροστά από την εστία των Βουλγάρων.


Σε μια από τις φάσεις που δημιουργήθηκαν η SKODA ΞΑΝΘΗ σκόραρε όταν ο Πολωνός Ράφαλ Γκρζέλακ έβγαλε την σέντρα και ο Καναδοπολωνός Τόμας Ραντζίσκι έκανε λίγο πριν την συμπλήρωση 30 λεπτών το 1-0. 


Στο 2ο ημίχρονο ο Γιάννης Ματζουράκης άλλαξε όλη την 11αδα αλλά και πάλι η SKODA ΞΑΝΘΗ έλεγχε το παιχνίδι και κατάφερε στο 58ο λεπτό να διπλασιάσει τα τέρματα της με τον Βίκτωρ Αγκάλι που δέχτηκε την πάσα του Χάρη Παππά.


Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε ο Μίντελ στο 72ο λεπτό εκμεταλλευόμενος λάθος της άμυνας. 


SKODA ΞΑΝΘΗ ξεκίνησε το παιχνίδι με τους Λυμπερόπουλο, Παπαδημητρίου, Κωστούλα, Ροτζέριο, Τζιωρτζόπουλο, Μασιέλ, Λορεφίσε, Ντορίβα, Γκρζέλακ, Λαμπριάκο και Ραντζίσκι. 


Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Γκσπούρνιγκ, Ρουμάνος υπο δοκιμήν, Φλίσκας, Βάλλας, Ζουέλα, Κιντάνα, Βραζιλιάνος υπο δοκιμήν, Παππάς, Μαρσέλο, Αγκάλι, Σουάνης, Ριζογιάννης και Μίτου.


Αξίζει να σημειωθεί πως οι 3 τερματοφύλακες πήραν από 30 λεπτά συμμετοχής. 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button