ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΕ 7ΑΡΑ ΣΤΑ ΦΙΛΙΚΑ

Το πρώτο φιλικό παιχνίδι για την αγωνιστική περίοδο έδωσε το απόγευμα της Τρίτης η SKODA ΞΑΝΘΗ αντιμετωπίζοντας την ομάδα Νέων σε γήπεδο του αθλητικού κέντρου. Οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Ματζουράκη είχαν την ευκαιρία να εφαρμόσουν τα λεγόμενα του προπονητή του και να αφήσουν τα πρώτα τους συμπεράσματα στον τεχνικό ηγέτη της SKODA ΞΑΝΘΗ






Το πρώτο φιλικό παιχνίδι για την αγωνιστική περίοδο έδωσε το απόγευμα της Τρίτης η SKODA ΞΑΝΘΗ αντιμετωπίζοντας την ομάδα Νέων σε γήπεδο του αθλητικού κέντρου. Οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Ματζουράκη είχαν την ευκαιρία να εφαρμόσουν τα λεγόμενα του προπονητή του και να αφήσουν τα πρώτα τους συμπεράσματα στον τεχνικό ηγέτη της SKODA ΞΑΝΘΗ.

Παράλληλα και οι περίπου 400 φίλοι της ομάδας είχαν την ευκαιρία να πάρουν μια πρώτη γεύση από την νέα SKODA ΞΑΝΘΗ αλλά και από τα καινούργια ποδοσφαιρικά αστέρια.

Ακόμα ένα φιλικό τεστ πρόκειται να υπάρξει την Τετάρτη όπου αντίπαλος θα είναι η Βουλγαρική Σλίβεν. Αυτή θα είναι και η τελευταία αναμέτρηση επί Ελληνικού εδάφους αφού την Παρασκευή η ομάδα αναχωρεί για την Ολλανδία όπου και θα πραγματοποιηθεί το 2ο στάδιο της προετοιμασίας που περιλαμβάνει φιλικά παιχνίδια. Μάλιστα ο πρώτος αγώνας θα λάβει χώρα την ερχόμενη Κυριακή απέναντι στην Ουτρέχτη.

Όσον αφορά το ματς με τους Νέους το 1ο γκολ της νέας χρονιάς ήρθε από τον Χάρη Παππά που με όμορφη προσπάθεια άνοιξε τον λογαριασμό του με την φανέλα της SKODA ΞΑΝΘΗ. Στην συνέχεια ακόμη ένας ποδοσφαιριστής που ήρθε στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού και συγκεκριμένα ο Βίκτωρ Αγκάλι έκανε το 2-0. Ο Τόμας Ραντζίσκι έκανε το 3-0 και ο Πολωνός Ράφαλ Γκρζέλακ το 4-0 ενώ το 5-0 του πρώτου ημιχρόνου διαμόρφωσε και πάλι ο Τόμας Ραντζίσκι.

Παρά τις πολλές αλλαγές που σημειώθηκαν από τους δύο προπονητές ο ρυθμός δεν έπεσε με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν αρκετές ευκαιρίες. Βέβαια η αποτελεσματικότητα δεν ήταν στα ίδια υψηλά επίπεδα με αποτέλεσμα να σημειωθούν δύο τέρματα από τους Ζουέλα (6-0) και Μασιέλ (7-0).

Στο πρώτο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Γκσπούρνιγκ, Παπαδημητρίου, Κωστούλας, Βάλλας, Τζιωρτζόπουλος, Παππάς, Κιντάνα, Λορεφίσε, Γκρζέλακ, Ραντζίσκι και Αγκάλι.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Λυμπερόπουλος, Φλίσκας, Ροτζέριο, Ζουέλα, Ρουμάνος υπό δοκιμήν, Μασιέλ, Βραζιλιάνος υπό δοκιμήν, Μαρσέλο, Σουάνης, Λαμπριάκος, Ριζογιάννης.


 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button