“Όχι στην ισοπέδωση και στην ανέξοδη κριτική”

Σχετικά με την επιστολή της ΟΕΒΕ Ξάνθης, που κατά συνήθη τρόπο, απευθύνεται και δια του τύπου στο Νομάρχη, ο Νομάρχης Ξάνθης κ. Γιώργος Παυλίδης, σχολίασε:

Σχετικά με την επιστολή της ΟΕΒΕ Ξάνθης, που κατά  συνήθη τρόπο, απευθύνεται και δια του τύπου στο Νομάρχη, ο Νομάρχης Ξάνθης κ. Γιώργος Παυλίδης, σχολίασε:


“Συνηθίζει ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕ να στέλνει  έγγραφα στο Νομάρχη, αλλά και σε άλλους,  ως δήθεν αποδέκτες, ενώ στην ουσία εκδίδει δελτία τύπου ανέξοδης κριτικής και πολιτικής προβολής.


Μάλιστα, κατά τρόπο ρηχό,  αόριστο και ισοπεδωτικό, μας καθιστά  αρμόδιους  επί παντός επιστητού. Κάτω από τον τίτλο “συνθήκη  RAMSAR”,  με σύγχυση γεγονότων και αποσιώπηση καταστάσεων, προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις. Τι σχέση έχει η συνθήκη RAMSAR με τις καταγγελίες εκατοντάδων κατοίκων για ένα κατάστημα, που γνωρίζει, ότι, κατόπιν αυτών και ποινικών δικών κατά δημοτικής αρχής, – τώρα – δεν λειτουργεί; 


Απευθύνεται σε μας σαν να έχουμε την ευθύνη όλης της Περιφέρειας ΑΜΘ  για όλα εκείνα που η Πολιτεία δεν μας θέλει αρμόδιους.  Η δεν γνωρίζει ή ηθελημένα διαστρεβλώνει καταστάσεις. Πράγματι κάνουμε πολύ περισσότερα από όσα μας αντιστοιχούν, όχι όμως τα πάντα, ούτε τα ξένα προς εμάς. Φτάνει πια η σκόπιμη ισοπέδωση.


Απευθύνεται σε μας, “που γνωρίζει” ότι δεν μπορούμε να έχουμε πρωτοβουλία στο θέμα των γαλάζιων σημαιών και προχωρεί και στην σπέκουλα των ατυχημάτων, ” κατά την επιστροφή από όμορους νομούς”.


Μήπως όλα αυτά εντάσσονται σε εναρμονισμένη πρόωρη  πολιτική επίθεση; ”


ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΟΜΑΡΧΗ

Σχετικά Άρθρα

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button