Αγώνας Σπορ

Τον Πανιώνιο ανέδειξε η κληρωτίδα ως αντίπαλο της Ξάνθης στην πρώτη αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος, με γηπεδούχους τους “κυανέρυθρους”. Την ομάδα μας εκπροσώπησαν στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος, Αριστείδης Πιαλόγλου και ο τιμ μάνατζερ, Γιώργος Κασναφέρης.

Τον Πανιώνιο ανέδειξε η κληρωτίδα ως αντίπαλο της Ξάνθης στην πρώτη αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος, με γηπεδούχους τους “κυανέρυθρους”.


Την ομάδα μας εκπροσώπησαν στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος, Αριστείδης Πιαλόγλου και ο τιμ μάνατζερ, Γιώργος Κασναφέρης.


Ο τελευταίος μαζί με τον προπονητή της ομάδας, Γιάννη Μαντζουράκη παραχώρησαν δηλώσειςτονίζοντας ότι θα είναι έτοιμοι για την πρεμιέρα. 


 


Αναλυτικά οι δηλώσεις: 



Γιάννης Μαντζουράκης:


“Είναι ένα πρόγραμμα που αν έχουμε θετικά αποτελέσματα θα βοηθήσει ώστε να έχουμε την πορεία που επιθυμούμε.


Στα πρώτα ματς θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε αντιπάλους που έχουν περισσότερες προπονητικές μονάδες.


Πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι”. 


 



Γιώργος Κασναφέρης: “Στον 1ο γύρο θα αγωνιστούμε 9 φορές εκτός έδρας κάτι που είναι αρκετά δύσκολο.


Η ομάδα προπονείται σκληρά υπό τις οδηγίες της τεχνικής ηγεσίας κάθε μέρα και θα είναι έτοιμη για την έναρξη του πρωταθλήματος”. 


 


Περιμένουν ξένο


 Εναν ξένο αμυντικό μέσο περιμένουν οι παράγοντες της Σκόντα Ξάνθης.


 Σύμφωνα με την πάγια τακτική της ομάδας, το όνομά του έχει κρατηθεί μυστικό και αν όλα πάνε καλά, τότε θα ανακοινωθεί αμέσως η απόκτησή του.


Στις προπονήσεις πλέον από την Τρίτη θα παίρνει μέρος και ο Τόμας Ρατζίνσκι, ο οποίος επέστρεψε από την άδειά του.


Φυσικά τις πρώτες ημέρες θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα.


 



Πόρτα” από Ορχάν Ακ 


 Δεν της πάει η τούρκικη αγορά της Ξάνθης, όπως έχει φανεί φέτος. Μετά τον Σίμτσεκ, ο οποίος τελικά δεν θέλησε να έρθει στην Ελλάδα και ο Ορχάν Ακ απέρριψε την πρόταση που του πρότεινε ο Χρήστος Πανόπουλος.


Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Γιάννης Ματζουράκης ψάχνει αλλού για την κάλυψη της θέσης του αριστερού μπακ, χωρίς όμως να βγαίνουν νέα ονόματα προς τα έξω, αφού είναι πολύ φρέσκια η “χυλόπιτα” από τον Τούρκο.


Παράλληλα, υπό δοκιμή βρίσκοντια οι Μιτράι και Γκίλσον, οι οποίοι προσπαθούν να πείσουν τον “Ρουμάνο” ότι αξίζουν μια θέση στο ρόστερ της Skoda. Η τελική απόφαση για τους δύο θα παρθεί πριν φύγει η αποστολή για την Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.


 




Προχωρά ο μεταγραφικός σχεδιασμός,


 ο Μίτεφ βοηθός του Κεχαγιά 


 


 Ακάθεκτος προχωρά ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας μας. Όλα δείχνουν πως το ρόστερ της ομάδας θα συμπληρωθεί αυτή την εβδομάδα… Οι πληροφορίες που συλλέξαμε, κάνουν λόγο για ήδη κλεισμένο χαφ (απομένουν τα τυπικά και η ανακοίνωση) ενω η θέση του αριστερού μπακ ίσως καλυφθεί εντός των επόμενως δυο ημερών, καθως ο κύριος Κατρακυλάκης φέρεται να αναχώρησε απο την Ξάνθη για τον σκοπό αυτό.


Σε μια είδηση που έμμεσα μας αφορά, ο Νίκος Κεχαγιάς (προπονητής του Παναιτωλικού πλέον) επέλεξε για την θέση του βοηθού του τον γνωστό και αγαπητό σε όλους μας Ιβάν Μίτεφ. Του ευχόμαστε απο καρδιάς, καλή επιτυχία στο έργο του. 


Xanthifans.gr


 



ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ


Κοιτάζει  προς Ισπανία! 


 Από την Ισπανία θα ολοκληρώσει ο Πανθρακικός τις μεταγραφικές του κινήσεις. Η ομάδα της Θράκης στοχεύει στην απόκτηση δύο παικτών, ενός αμυντικού και ενός χαφ, δίχως ωστόσο να έχουν διαρρεύσει περισσότερες λεπτομέρειες για τα ονόματά τους.


“Ευελπιστούμε πως θα τελειώσουμε με τις μεταγραφές μας άμεσα, ώστε να μεταβούμε στο Βέλγιο για το βασικό στάδιο προετοιμασίας πλήρεις”, είπε ο μεγαλομέτοχος των “πράσινων”, Θόδωρος Σαββάκης. 


Όσο για την κλήρωση του πρωταθλήματος, επισήμανε:


“Για μας το αποτέλεσμα δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. Το ποδόσφαιρο είναι θέαμα και πρέπει να το χαιρόμαστε. Στόχος μας είναι κάθε παιχνίδι μας να είναι γιορτή”.


Σε ό,τι αφορά τα έργα ανακατασκευής που τελούνται στο Δημοτικό γήπεδο Κομοτηνής ανέφερε:


“Εχουμε διαβεβαιώσεις από τους εργολάβους που τα επιμελούνται πως θα ολοκληρωθούν στις 25 Αυγούστου, οπότε δεν θα υπάρχει πρόβλημα με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις μας.


Αν δεν γίνει αυτό, τότε θα χρησιμοποιήσουμε την Τούμπα, την οποία δηλώσαμε ως εναλλακτική έδρα”.


Σχετικά Άρθρα

Back to top button