Τα νέα του Ποσειδώνα

Στον απόηχο της αγωνιστικής παρουσίας του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στην Ξανθιώτικη ημερίδα κατάταξης κινείται αυτή την εβδομάδα η θεματολογία και το ενδιαφέρον του συλλόγου. Η εντυπωσιακή συμμετοχή 28 αθλητών στην “έδρα” του συλλόγου, ο θετικός απολογισμός της ευρύτερης παρουσίας, όπως και οι θέσεις που την συνόδεψαν, πέρασαν πλέον στο ενεργητικό του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ.

Στον απόηχο της αγωνιστικής παρουσίας του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στην Ξανθιώτικη ημερίδα κατάταξης κινείται αυτή την εβδομάδα η θεματολογία και το ενδιαφέρον του συλλόγου. Η εντυπωσιακή συμμετοχή 28 αθλητών στην “έδρα” του συλλόγου, ο θετικός απολογισμός της ευρύτερης παρουσίας, όπως και οι θέσεις που την συνόδεψαν, πέρασαν πλέον στο ενεργητικό του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ. 


Σε ανάλογο ικανοποιητικό επίπεδο κινήθηκαν και οι επιδόσεις των κολυμβητών, ενώ μαζί με τον ΟΦΘΑ Αλεξ/πολης και τον ΚΟ Δράμας,  ήταν και οι πολυπληθέστερες κολυμβητικές αποστολές στην ημερίδα της Ξάνθης. Αν υπήρχε δε και κολυμβητική βαθμολογία ( θέσεις – βαθμοί : 1-8 ) οι αθλητές του συλλόγου θα τον ανέβαζαν αρκετά ψηλά τον Ξανθιώτικο σύλλογο.


Κατά τα άλλα στον αγωνιστικό τομέα διακρίθηκαν – ως συνήθως – οι ομάδες του ΟΦΘΑ Αλεξ/πολης και ΚΟ Δράμας, τόσο με την ποιότητα όσο και την ποσότητα των αθλητών τους.


Τέλος,  η διοργάνωση κυμάνθηκε χωρίς απρόοπτα και με καλή αγωνιστική ροή, ενώ κάποια προβλήματα που παρουσιάστηκαν στις ηλεκτρονικές πλάκες των χρονομέτρων, δεν επισκίασαν την εκδήλωση.     


 



Μάνθος Βαλσαμίδης : ένα αστέρι γεννιέται !!


Στον αγωνιστικό τομέα, οι κολυμβητές του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ πήραν αυτό που πρόσφερε η διοργάνωση  ( σαν ημερίδα κατάταξης ), που έγινε για πρώτη χρονιά στην Ξάνθη : την επίσημη ηλεκτρονική καταχώρηση των επιδόσεών τους στις κατατάξεις της ΚΟΕ.


Έτσι αν σκεφτεί κανείς τις περισσότερες από 15 αγωνιστικές εξορμήσεις που είχε πέρυσι ο σύλλογος, καταλαβαίνει κανείς την χρησιμότητα για μια καλή τοποθέτηση στις επικείμενες μελλοντικές σειρές κολύμβησης.


Οι περισσότεροι αθλητές είχαν πολύ καλές θέσεις στα ατομικά αγωνίσματα, ενώ οι Σιάκκας, Φουρλακίδου, Τσακίρη, Πασίνη, Ξανθοπούλου, Βαλσαμίδης, Κόκκινος και Σεπετζής συνόδευαν τις θέσεις τους από αξιοσημείωτες επιδόσεις.


Ξεχωριστή αναφορά θα πρέπει να γίνει στο 36,80??  του Μάνθου Βαλσαμίδη στα 50 ελεύθερο( αγόρια 10 ετών ), μια από τις σημαντικότερες παρουσίες στη διοργάνωση, πολλά υποσχόμενη στο μέλλον της Ξανθιώτικης κολύμβησης.  Πολύ καλή παρουσία είχε επίσης ο Στράτος Σεπετζής στα 50 ελεύθερο και στα 100 ελεύθερο μαζί με την Ε. Πασίνη, στα αγόρια και κορίτσια 12 ετών. 


 



Αγώνες – διασκέδαση – χαρά :


Το μυστικό της επιτυχίας !!


 Περισσότερα από 100 άτομα ( γονείς – αθλητές ) παρευρέθηκαν στο τέλος των αγώνων σε γεύμα που παρέθεσε ο σύλλογος του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ, στα πλαίσια της αγωνιστικής ημέρας.


Σε γνωστή ταβέρνα της πόλης, πρωταγωνίστησαν το κέφι και η διασκέδαση, με το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου σε ρόλο οικοδεσπότη. Οι κκ Τριανταφυλλίδης, Καραπαναγιώτης, Πασίνης ανέλαβαν την παρουσίαση του απολογισμού, τόσο για την συγκεκριμένη όσο και για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, ενώ το παρών έδωσε και το προεδρείο της επιτροπής γονέων – αθλητών του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ Ξάνθης.


Στο περιθώριο της συνάντησης βρέθηκε και η ευκαιρία για μια ακόμη τελευταία διευθέτηση όλων των εκκρεμοτήτων εν όψει της διοργάνωσης χοροεσπερίδας του συλλόγου, αυτή την εβδομάδα (31/ 01 – κέντρο Νεράιδα ).


Γεγονός είναι πάντως ότι ο σύλλογος για 2η συνεχή χρονιά, καταφέρνει να συγκεντρώσει έναν αξιοσημείωτο αριθμό προσκεκλημένων, προκειμένου να πραγματοποιήσει την ετήσια κοπή βασιλόπιτας, αλλά και να δώσει το δικό του κοινωνικό στίγμα στα εορταστικά δρώμενα της Ξάνθης.


 



Κοινωνική εκδήλωση τα γενέθλια


του υιού Καραπαναγιώτη !


Η γιορτή γενεθλίων του “υιού” Βασίλη του Παναγιώτη Καραπαναγιώτη εξελίχθηκε σε κοινωνική εκδήλωση του συλλόγου, καθώς 120 φίλοι και γνωστοί συγκεντρώθηκαν για να τα γιορτάσουν σε καφέ της πόλης.


Σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο, προσωπικό, φίλοι και αθλητές του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ, βρέθηκαν και συζήτησαν “κολυμβητικά” , για τα αθλητικά δρώμενα του συλλόγου και όχι μόνο.  Στο παρασκήνιο της εορταστικής εκδήλωσης είχαμε και ηλεκτρονική ενημέρωση αποτελεσμάτων και  θεμάτων ποδοσφαίρου. 


Στο περιθώριο της εκδήλωσης παρουσιάστηκε η ιστοσελίδα του συλλόγου, η οποία και προβάλετε πλέον  στην αναβαθμισμένη – νέα έκδοσή της. Μέσα από το free internet του καταστήματος, αθλητές και φίλοι της ομάδας βρήκαν την ευκαιρία για περιήγηση στο διαδίκτυο και δοκιμή των νέων δυνατοτήτων.


Την εορταστική σκυτάλη στα κοινωνικά δρώμενα του συλλόγου, παίρνει αμέσως μετά η κοπή της ετήσιας βασιλόπιτας, ενώ ακολουθεί το αποκριάτικο μπαλνταφάν για μικρούς και μεγάλους, τον Φεβρουάριο.  


    



Αγώνες στην Κομοτηνή για τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ


Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο πραγματοποιείτε στην Κομοτηνή η τακτική ημερίδα ορίων της Περιφέρειας ΑΜΘ. Η εκδήλωση αφορά τις κατηγορίες της αγωνιστικής κολύμβησης, ενώ το ενδιαφέρον από Ξανθιώτικης πλευράς εστιάζεται στην παρουσία του Γιώργου Σαχπαζίδη. 


Ο νεαρός αθλητής του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ αγωνίζεται να πιάσει το όριο πρόκρισης στα 200 μικτή ατομική και 200 πεταλούδα.


Να υπενθυμίσουμε ότι υπάρχουν 2 αγωνιστικές ημέρες, σε αντίθεση με τις έκτακτες μονοήμερες ημερίδες ορίων που γινόταν μέχρι πρόσφατα. Στο περιθώριο των αγώνων θα πραγματοποιηθεί και η τακτική συνεδρίαση της Περιφερειακής επιτροπής κολύμβησης  ΑΜΘ, με κύριο αντικείμενο στη θεματολογία την συγκρότηση σε νέο σώμα του ΔΣ.


Για τον παραπάνω λόγο, μεταβαίνει στην γειτονική πόλη ο πρόεδρος του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ Γιώργος Κόκκινος, συνοδευμένος από τον έφορο κολύμβησης του συλλόγου Γιάννη Πασίνη.


Το ενδιαφέρον του τελευταίου εστιάζεται στη σύνταξη ημερομηνιών για την εαρινή – θερινή αγωνιστική περίοδο, που αφορούν την πραγματοποίηση διοργανώσεων της περιφέρειας για τις κατηγορίες της αγωνιστικής και προαγωνιστικής ( θερινοί αγώνες – ημερίδες ορίων ).


Μέσα σε  όλα αυτά η διοίκηση του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ εισηγείται και την διοργάνωση των Ε’ ΞΑΝΘΕΙΑ στις αρχές Απρίλη στην πόλη μας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button