Το τρίτο μάτι

*Σήμερα θα βρίσκεται αρχικά στην Αλεξ/πολη και μετά στη Ροδόπη κλιμάκιο Κτηνιάτρων από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Το κλιμάκιο θα πραγματοποιήσει δειγματοληψίες από όλο το νομό και τη συγκεκριμένη περιοχή, που κόλλησε το τσιμπούρι η άτυχη γυναίκα από την Καρυδιά, η οποία και έχασε τη ζωή της.

*Σήμερα θα βρίσκεται αρχικά στην Αλεξ/πολη και μετά στη Ροδόπη κλιμάκιο Κτηνιάτρων από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.


Το κλιμάκιο θα πραγματοποιήσει δειγματοληψίες από όλο το νομό και τη συγκεκριμένη περιοχή, που κόλλησε το τσιμπούρι η άτυχη γυναίκα από την Καρυδιά, η οποία και έχασε τη ζωή της.


 


*Ξεκίνησε η επιδημιολογική έρευνα από το Κέντρο Ειδικών Λοιμώξεων και Πρόληψης Νοσημάτων σε συνεργασία με το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.


fΝα σημειωθεί, ότι δεν υπάρχει κανένας απολύτως κίνδυνος για τις παραλίες και η όποια σχετική φημολογία είναι απολύτως αβάσιμη και εξωπραγματική.


 



*Επαναλαμβάνεται ότι Αγρότες και κτηνοτρόφοι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με την ενδυμασία τους και να φροντίσουν να μην υπάρχουν ακάλυπτα μέρη του σώματος, ενώ θα πρέπει να διενεργηθούν σε μέρη όπου υπάρχουν ζώα ψεκασμοί. Συνιστάται ψυχραιμία από τους ειδικούς και επίσκεψη αμέσως στο νοσοκομείο αν αντιληφθεί κάποιος τσιμπούρι επάνω του χωρίς να επιχειρήσει να το αφαιρέσει ο ίδιος. 


 



*Με κύρια αφορμή, εξελίξεις στο θέμα των διώξεων των μηχανικών στο Δημόσιο  την Πέμπτη 10-07-2008 και ώρα 11:00 π.μ. στο ξενοδοχείο ΞΕΝΙΑ στην Κομοτηνή θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση των μελών της Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ. ΘΡΑΚΗΣ.


Στη συνέλευση θα παραβρεθεί και κλιμάκιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ. με επικεφαλής τον Πρόεδρο των 11.000 μηχανικών της Ελλάδος, κο. Κώστα Σάσσαλο και ο Πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Θράκης, κος. Νίκος Παπαθανασίου.


 



*Την επόμενη Δευτέρα 14 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί τελικά η συναυλία της Δήμητρας Γαλάνη και της Ελευθερίας Αρβανιτάκη στο αρχαίο θέατρο Φιλίππων, η οποία αναβλήθηκε την περασμένη Παρασκευή λόγω κακοκαιρίας.


Όπως ανέφερε στην ΕΡΑ Καβάλας η αντιπρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας Άννα Σπανδώνη, λόγω αυξημένης ζήτησης από το κοινό, γίνονται συζητήσεις για να δοθεί και δεύτερη συναυλία από τις δύο δημοφιλείς ερμηνεύτριες στον ίδιο χώρο, την επόμενη μέρα (15 Ιουλίου).


Το πρόγραμμα του 51ου Φεστιβάλ Φιλίππων συνεχίζεται αυτή την εβδομάδα, με την παράσταση συνεργασίας των ΔΗΠΕΘΕ Σερρών και Κομοτηνής “Οψόμεθα εις Φιλίππους”, σε σκηνοθεσία Θοδωρή Γκόνη, την Παρασκευή και το Σάββατο.


Η παράσταση θα δοθεί στον κάμπο των Φιλίππων, απέναντι από τα Λασπόλουτρα, όπου ιστορικά τοποθετείται η μάχη των Φιλίππων, που έκρινε την τύχη της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.


 



*Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τοποθετήθηκαν στο Επιτελείο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης η Α/Υ’ Αθηνά ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ, προερχόμενη από το Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής η οποία θα εκτελεί χρέη α’ υποδιευθυντή και ο Α/Α’ Γεώργιος ΓΚΟΔΟΣΙΔΗΣ, Διοικητής μέχρι πρότινος του Τμήματος Τροχαίας Ξάνθης ο οποίος και θα εκτελεί χρέη β’ υποδιευθυντή της Διευθύνσεώς.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button