Συνέντευξη….χωρίς ειδήσεις

Συνέντευξη τύπου έδωσε το μεσημέρι της Τετάρτης ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ΑΟ, Κος Χρήστος Πανόπουλος, στους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Συνέντευξη τύπου έδωσε το μεσημέρι της Τετάρτης ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ΑΟ, Κος Χρήστος Πανόπουλος, στους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.


Ο Κος Πανόπουλος πέρα από τους στόχους της ομάδας για την προσεχή αγωνιστική περίοδο παρουσίασε και τον προπονητή Κο Γιάννη Ματζουράκη όπως και τον Κο Γιώργο Κασναφέρη που ως γνωστόν θα πάρει το πόστο του Team Manager. 


“Τον Κο Ματζουράκη τον γνωρίζετε. Είναι η 3η φορά” ανέφερε αρχικά ο Κος Πανόπουλος ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε στα εξής: “Ξέρετε την γνώμη μου για αυτόν. Έχει δώσει και έχει πάρει πράγματα από αυτή την ομάδα. Πιστεύω ότι θα έχουμε καλή χρονιά. Δυσκολίες θα υπάρχουν αλλά πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι. 


Στόχος μας αυτή την χρονιά είναι η ομάδα να τερματίσει στην πρώτη 5αδα. Για να υλοποιηθεί ο στόχος υπάρχουν πολλοί παράγοντες, όπως το να ανταποκριθούν οι παίχτες. Για την τελευταία μας μεταγραφή δεν μπορώ να πω ότι είναι ο καλύτερος. Αυτό θα το αποδείξει μέσα στο γήπεδο. Χτίζεται φέτος μια καινούργια ομάδα με αλλαγές στο προπονητικό επιτελείο. Επίσης επενδύσαμε και σε ένα άλλο κομμάτι που είχαμε πρόβλημα τα τελευταία χρόνια, σε αυτό του φυσιοθεραπευτή. 


Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Κο Ματζουράκη καθώς τις δύσκολες στιγμές που πέρασε η ομάδα είχαμε την ηθική υποστήριξη του. Αυτό το εκτιμώ”. 


Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Κος Ματζουράκης:


“Χαίρομαι που βρίσκομαι ξανά εδώ. Αυτή η ομάδα μου έδωσε και της έδωσα πολλά. Κάθε φορά που έρχομαι έχω δύσκολο έργο. Προβλέπω το πρωτάθλημα να είναι πιο ανταγωνιστικό. Θέλω η ομάδα να παίξει και πάλι ελκυστικό ποδόσφαιρο και να το αναγνωρίσουν όλοι οι Έλληνες όπως παλιά. Για αυτό το πράγμα θα χρειαστούμε την βοήθεια όλων σας και φυσικά του κόσμου. 


Θα κάνουμε 2-3 κινήσεις ακόμη. Όσον αφορά τους νέους ποδοσφαιριστές σε ηλικία πρέπει να κοιτάξουμε σε αυτή την κατεύθυνση αλλά αυτό δεν είναι εύκολο. Με μια καλή και αυστηρή επιλογή μπορούν 2-3 νέοι να μπουν στην ομάδα” 


Ο νέος Team Manager της SKODA ΞΑΝΘΗ, Κος Γιώργος Κασναφέρης από την δική του πλευρά τόνισε:


“Η πρόταση του κυρίου Πανόπουλου ήταν δελεαστική, τέλεια. Για αυτό και την αποδέχτηκα άμεσα. Είναι μια υγιής εταιρεία. Ο Κος Ματζουράκης έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα. Πιστεύω ότι με την βοήθεια του κόσμου θα έχουμε μια καλή χρονιά” 


Σχετικά Άρθρα

Back to top button